Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
"I zasiadł po prawicy Vorgela i głosił prawdy muzyki w Dwójcy Jedyny
I zszedł Invader na ziemię aby dać ciemnemu ludowi Prawdę
I zobaczył to Paul Stanley z Kiss i wiedział, że było to dobre"
(Księga Vorgela, rozdział 34, werset 666)
Dzięki, rzeczywiście błędnie napisałem i poprawiłem.Dopóki "nie ujrzałem okładki".Te tytuły jak ktoś zauważył również nie pasują do Iron Maiden. I przede wszystkim utwory są za krótkie
![]()
"I zasiadł po prawicy Vorgela i głosił prawdy muzyki w Dwójcy Jedyny
I zszedł Invader na ziemię aby dać ciemnemu ludowi Prawdę
I zobaczył to Paul Stanley z Kiss i wiedział, że było to dobre"
(Księga Vorgela, rozdział 34, werset 666)
Co ma Twój słaby angielski do wiarygodności informacji o albumie i tytułów zawartych na nim utworów?A co do tytułów, to w mojej ocenie na pewno są kolejnym tropem, który przekreśla istnienie tego albumu, jednak najbardziej w oczy rzuca się okładka. Tekst o albumie jest wiarygodny, z moim angielskim zdołałem go bez problemu zrozumieć. Co innego właśnie z tymi utworami, gdzie musiałbym się posłużyć translatorem, bo nie znam połowy słówek.
Właśnie to, co napisałem. Byłbym w stanie uwierzyć w publikację tego albumu, gdyby nie ilustracja okładki. Zatem sama informacja byłaby dla mnie wyarygodna.Co ma Twój słaby angielski do wiarygodności informacji o albumie i tytułów zawartych na nim utworów?A co do tytułów, to w mojej ocenie na pewno są kolejnym tropem, który przekreśla istnienie tego albumu, jednak najbardziej w oczy rzuca się okładka. Tekst o albumie jest wiarygodny, z moim angielskim zdołałem go bez problemu zrozumieć. Co innego właśnie z tymi utworami, gdzie musiałbym się posłużyć translatorem, bo nie znam połowy słówek.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości