Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Kiedyś Rock'n'roll" Fanclub Shakin StevenaNiedobre bo nowe. Kompletnie nie rozumiem takiego podejścia.
KISS to zespół, który od samego początku nastawiony był na komercję. Stworzono markę KI$$ i ona zarabia na wielu płaszczyznach. Muzycznie nie mieli nigdy zbyt wiele do powiedzenia, na każdy album z lat 70 przypada po 3 kawałki, które ujdą, reszta to durnowate rock and rolle jakich nie zaryzykowałby nawet Shakin' Stevens. W latach 80 grali to, co grali wtedy wszyscy, ale znacznie słabiej, bez pomysłu, po prostu dziady żyjące wciąż legendą KISS. Dwie ich płyty, których mogę słuchać to te, których ich fani akurat nie lubią, co by się zgadzało.
Wolności do zarażania innych?I tak ludzie sami oddaja resztki wolnosci
XDDDDDDDDWolności do zarażania innych?I tak ludzie sami oddaja resztki wolnosci![]()
NIE MA! TROCHE TAK NAPISANA JEST TA KONTYCUCJA I WTEDY TAKIE KAZDY JO JAK CHCE TAKJE JO CZYTA... I CZEBA PRZEROBIC TO KONTYCTUCJE I TO BY BYLO DOPIERO NORMALNIEciagnij bigos do betlejem, jak chesz wbijaj smialo napijemy sie
Nowe ze Struszczykiem są mi kompletnie obojętne. Gdyby te płyty wyszły przed Kawalerią to może i dzisiaj bym je lubił.
podchodzi do odsłuchu nagle odbiega klęka z jedną nóżką prosto, kręci się"I zasiadł po prawicy Vorgela i głosił prawdy muzyki w Dwójcy Jedyny
I zszedł Invader na ziemię aby dać ciemnemu ludowi Prawdę
I zobaczył to Paul Stanley z Kiss i wiedział, że było to dobre"
(Księga Vorgela, rozdział 34, werset 666)
myślałem że rzucisz tekstem o francuskim bagnecieXDDDDDDDDWolności do zarażania innych?I tak ludzie sami oddaja resztki wolnosci![]()
Chciałbyś, żeby mój bagnet był dla ciebie przeznaczonymyślałem że rzucisz tekstem o francuskim bagnecieXDDDDDDDD
Wolności do zarażania innych?![]()
NIE MA! TROCHE TAK NAPISANA JEST TA KONTYCUCJA I WTEDY TAKIE KAZDY JO JAK CHCE TAKJE JO CZYTA... I CZEBA PRZEROBIC TO KONTYCTUCJE I TO BY BYLO DOPIERO NORMALNIEciagnij bigos do betlejem, jak chesz wbijaj smialo napijemy sie
Nowe ze Struszczykiem są mi kompletnie obojętne. Gdyby te płyty wyszły przed Kawalerią to może i dzisiaj bym je lubił.
podchodzi do odsłuchu nagle odbiega klęka z jedną nóżką prosto, kręci się"I zasiadł po prawicy Vorgela i głosił prawdy muzyki w Dwójcy Jedyny
I zszedł Invader na ziemię aby dać ciemnemu ludowi Prawdę
I zobaczył to Paul Stanley z Kiss i wiedział, że było to dobre"
(Księga Vorgela, rozdział 34, werset 666)
Wolność – od wirusa też, gdy go się pokona, samemu lub ze wsparciem medycznym – jest we wnętrzu człowieka.I tak ludzie sami oddaja resztki wolnosci
No nie wiem, ja obstawiam, że przy dużych koncertach (stadiony, festiwale) przynajmniej w tych pierwszych edycjach może być taki wymóg. Linie lotnicze też mogą wprowadzić. Uważam jednak, że spotka się to z protestami i odwołaniem np. do Trybunały w Strasbourgu jako forma dyskryminacji.W pewnych przypadkach na pewno. Obstawiam, że wielu pracodawców wprowadzi wymóg szczepienia, to samo z uniwersytetami i szkołami prywatnymi. Branża koncertowa nie będzie chciała tracić więcej pieniędzy, więc tego wymogu nie wprowadzi, ale pewnie da wybór: szybki test na wirusa, lub szczepienie.
Metal tworzyli lewaccy kontestatorzy walczący o wolność i pokój wg wskazań agentów Moskwy
Nie wierzę w jakiejś dziwne teorie o 5G czy też o celowym zaplanowaniu eksterminacji populacji. Uważam, że pomysł na taką szczepionkę, oddziałującą na mRNA może być strzałem w dychę. Ale ... nie wiem tego z racjonalną pewnością. No i nie mam za grosz zaufania do tych, którzy tę szczepionkę najbardziej promują.A ponieważ jak wszędzie tak i u nas na forum zdania są podzielone na temat szczepionek, mam pytanie :
U nas w kraju/na świecie wprowadzają zasade: szczepisz się możesz chodzić na koncerty, przemieszać się po świecie, jeździć na wakacje.
Szczepisz się czy nie?
Sorry za offtop, ale jestem ciekaw Waszego zdania
To jest dobre: "Bruce’s eyes lit up and the first thing he told me was ‘You’re so beautiful’. I didn’t know how to feel about that and I was like, ‘No I’m not, I look like you’. He told me to come in and he gave me a huge hug and it felt like I was hugging myself but a man version, it was odd."
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości