Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
W końcu ktoś poza mną to napisał XDEmpire Of The Clouds jest taką samą kichą, na wskroś kiczowatą, banalną i najdłuższą w historii zespołu. Totalna grafomania. Polukrowany akustycznie, mega długi bzdet. Zupełnie niesłuchalny.
NIE MA! TROCHE TAK NAPISANA JEST TA KONTYCUCJA I WTEDY TAKIE KAZDY JO JAK CHCE TAKJE JO CZYTA... I CZEBA PRZEROBIC TO KONTYCTUCJE I TO BY BYLO DOPIERO NORMALNIEciagnij bigos do betlejem, jak chesz wbijaj smialo napijemy sie
Nowe ze Struszczykiem są mi kompletnie obojętne. Gdyby te płyty wyszły przed Kawalerią to może i dzisiaj bym je lubił.
podchodzi do odsłuchu nagle odbiega klęka z jedną nóżką prosto, kręci się"I zasiadł po prawicy Vorgela i głosił prawdy muzyki w Dwójcy Jedyny
I zszedł Invader na ziemię aby dać ciemnemu ludowi Prawdę
I zobaczył to Paul Stanley z Kiss i wiedział, że było to dobre"
(Księga Vorgela, rozdział 34, werset 666)
W końcu ktoś poza mną to napisał XDEmpire Of The Clouds jest taką samą kichą, na wskroś kiczowatą, banalną i najdłuższą w historii zespołu. Totalna grafomania. Polukrowany akustycznie, mega długi bzdet. Zupełnie niesłuchalny.
Ostatniej koncertówki nawet nie słuchałem...No i tak sobie siedzimy jak stare dziady na ławce. Wspominamy, narzekamy, nie ma czym się ekscytować: nowej płyty od sześciu lat ni ma, o ostatniej koncertówce dyskusja skończyła się szybciutko, realnych perspektyw na koncerty też ni ma... Straszne czasy dla fana Iron Maiden![]()
Również się zgadzam.W końcu ktoś poza mną to napisał XDEmpire Of The Clouds jest taką samą kichą, na wskroś kiczowatą, banalną i najdłuższą w historii zespołu. Totalna grafomania. Polukrowany akustycznie, mega długi bzdet. Zupełnie niesłuchalny.
Absolutnie pełna zgoda![]()
Uuu, widzę, że nastroje się radykalizują i jedynie świetna nowa płyta, która dosłownie zaraz trafi na rynek może je uśmierzyć.Również się zgadzam.
W końcu ktoś poza mną to napisał XD
Haha, sam nie jestem wielkim fanem "Empire...", ale Twój komentarz mnie rozbroiłUuu, widzę, że nastroje się radykalizują i jedynie świetna nowa płyta, która dosłownie zaraz trafi na rynek może je uśmierzyć.Również się zgadzam.
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości