Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Przecież mamy już samego Harrisa, lwa brytyjskiegoSą też zespoły, które są kojarzone z konkretnym członkiem i póki on gra możemy wciąż mówić o danym zespole. Tak jak nie ma Rainbow bez Blackmore'a czy Sabbath bez Iommiego tak nie ma Maiden bez Harrisa. Może sytuacji, gdy zostałby sam Harris byśmy nie zaakceptowali, ale już odejście któregoś gitarzysty czy Nicko
Ale grający na żywo heavy metal? Z tego co zaobserwowałem, to granicy 70-tki chyba nikt nie przeskoczył. Zresztą jak by jego ruch sceniczny miał wyglądać w takim wieku ?Żebyś się nie zdziwił. Nie tacy jak on nie chcieli schodzić ze sceny w późniejszym wieku.![]()
Metal tworzyli lewaccy kontestatorzy walczący o wolność i pokój wg wskazań agentów Moskwy
Fakt - w przyszłym roku. Ale wokal to trochę inna bajka niż gra na instrumencie, zwłaszcza w sekcji rytmicznej pędzącej na złamanie karku...Wkrotce przekroczy wokalista z okladki ktora prezentujez
Panowie z Black Sabbath już są po 70-tce. Taki Geezer ma 71, jeszcze nie tak dawno grali koncerty. Skoro on mógł, to dlaczego nie Stefan? Chociaż zgodzę się, że 70-letni dziadkowie grający heavy metal wyglądają na scenie z lekka żenująco. Ostatnio widziałem na YT jakiś koncert Phila Collinsa, z tą laską wyglądał jak Yoda. Parodia samego siebie.Przede wszystkim Stefan grający na żywo w wieku 70 lat to, sorry, ale byłaby jednak parodia![]()
To jedno, a poza tym panowie z BS po 70 jednak nie grali, więc moja obserwacja się potwierdzaNie no, ale Geezer czy Iommi to jednak na scenie są statyczni, a Harris biega jak mały samolocik![]()
Byłbym za (i chętny do wykładania kasy na bilety), pod jednym warunkiem: musiałyby towarzyszyć temu zmiany, niespodzianki i perełki w setlistach.W każdym razie jest to już taka firma, że nawet jak już staną się tą parodią, to raczej pójdą drogą Stonesów i będą grać z armią muzyków koncertowych, którzy będą za nich odwalać większość roboty, a my będziemy chodzić na koncerty, płacić miliony monet i cieszyć się, że wciąż możemy ich oglądać
NIE MA! TROCHE TAK NAPISANA JEST TA KONTYCUCJA I WTEDY TAKIE KAZDY JO JAK CHCE TAKJE JO CZYTA... I CZEBA PRZEROBIC TO KONTYCTUCJE I TO BY BYLO DOPIERO NORMALNIEciagnij bigos do betlejem, jak chesz wbijaj smialo napijemy sie
Nowe ze Struszczykiem są mi kompletnie obojętne. Gdyby te płyty wyszły przed Kawalerią to może i dzisiaj bym je lubił.
podchodzi do odsłuchu nagle odbiega klęka z jedną nóżką prosto, kręci się"I zasiadł po prawicy Vorgela i głosił prawdy muzyki w Dwójcy Jedyny
I zszedł Invader na ziemię aby dać ciemnemu ludowi Prawdę
I zobaczył to Paul Stanley z Kiss i wiedział, że było to dobre"
(Księga Vorgela, rozdział 34, werset 666)
Adrian Smith jak zwykle kopie dupsko!https://www.youtube.com/watch?v=U3Ss2Lo6Gfk
Nie wiem czy ktoś wrzucał.
Jedyny, który jeszcze pamięta jak to się robiło...
I tak myślę- Gangland, to numer zawsze i przez prawie wszystkich uważany za wypełniacz. Boże, ja chcę płytę z samymi takimi wypełniaczami.
Ale skoro biegał przez całe życie, to musi biegać do końca życia? Gdzie to jest napisane?Nie no, ale Geezer czy Iommi to jednak na scenie są statyczni, a Harris biega jak mały samolocik![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości