+1Tragedia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
+1Tragedia
których?Bez startu do meksykańskich pogodynek![]()
Najbardziej znaną jest chyba Yanet Garciaktórych?Bez startu do meksykańskich pogodynek![]()
![]()
Na początek, nawiązując do innych komentarzy na ten temat, zgadzam się że video reaction to rak, głupota itd. ale jak już raz obejrzałem taki filmik z czyjąś reakcją na kawałek IM, to regularnie YT podpowiada mi kolejne no i przyznam się, że oglądanie tych reakcji stało się takim moim guilty pleasure.Elizabeth Zharoff to śpiewaczka operowa, trenerka wokalna i (na mój gust) PRZEPIĘKNA kobieta.
Tutaj Pani Elżbieta komentuje "Hallowed Be Thy Name", co odbywa się tak, że przez pierwsze 10 minut jest gra wstępna, potem idzie pełen orgazm, a na końcu przychodzi rozluźnienie i zadowolenie. Miłego odbioru.
www.youtube.com/watch?v=okFBawKnZUg
Metal tworzyli lewaccy kontestatorzy walczący o wolność i pokój wg wskazań agentów Moskwy
Można na przykład posadzić Dickinsona, żeby reagował na filmiki z reakcjami na jego śpiewWidziałem, że są już filmy "my reactions to reactions to my..." (np. początkująca popowa piosenkareczka w ten sposób podbija zainteresowanie sobą), więc ten patent w zasadzie można zapętlać w nieskończoność.![]()
Wróć do „Kawiarnia SanktuariuM”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość