Zenek Kutasa...
Osz k@#$a!

Ale może warto by ją sobie puścić. Ponoć Zenek twierdził, że to jego najlepsza płyta. To co prawda niewiele znaczy, no może, że nie trzeba będzie się całkiem złoić do słuchania.

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Zenek Kutasa...
Jak oceniasz koncertówkę Dżemu z Piotrowskim na bębnach?A co Ty masz do koncertówki Kultu? Jak dla mnie dobra rzecz. Jeden będzie męczył non stop nowy Ulver, podniecajac się, jakie to świetne i trendy (dla mnie straszna nuda, w porównaniu do starego Ulver wręcz tandeta). Drugi będzie się cieszył z kolejnego "lecia" Dżemu. Tak na marginesie - byłem na z góra setce koncertów Dżemu z wszystkimi voc. i te nieco słabsze mieszczą się na palcach jednej ręki. Do loży szyderców niektórzy, widzę, chcą pretendować![]()
To mam, że jest to koncertówka, nie album studyjny. Jak ktoś daje live albumy do takiego zestawienia, to podejrzewam, że nie słyszał zbyt wielu nowych wydawnictw. Jak zrobiłby to ktoś z forum, to w porządku, w końcu słuchamy muzyki dla czystego funu i nie mamy żadnego obowiązku śledzenia najnowszych premier, ale to są dziennikarze największej gazety o tematyce rockowej w Polsce.A co Ty masz do koncertówki Kultu? Jak dla mnie dobra rzecz. Jeden będzie męczył non stop nowy Ulver, podniecajac się, jakie to świetne i trendy (dla mnie straszna nuda, w porównaniu do starego Ulver wręcz tandeta). Drugi będzie się cieszył z kolejnego "lecia" Dżemu. Tak na marginesie - byłem na z góra setce koncertów Dżemu z wszystkimi voc. i te nieco słabsze mieszczą się na palcach jednej ręki. Do loży szyderców niektórzy, widzę, chcą pretendować![]()
Jak oceniasz koncertówkę Dżemu z Piotrowskim na bębnach?
Wróć do „Kawiarnia SanktuariuM”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości