wydali dwie plyty kopiac dupsko kazdemu,kto choc troche interesuje sie progresywna muzyka
w sumie jedyny zespol,ktory grajac instrumentalnie mnie nie nudzi

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
zeszłym roku wyszła trzecia, ale to właściwie odpady jakieś, bo to z sesji, gdzie nie ma Pietruchy, czyli gitary.wydali dwie plyty kopiac dupsko kazdemu
owszem,wlasnie ja sciagamfarmer1990 napisał/a:
wydali dwie plyty kopiac dupsko kazdemu
zeszłym roku wyszła trzecia, ale to właściwie odpady jakieś, bo to z sesji, gdzie nie ma Pietruchy, czyli gitary.
podobno Portnoy stwierdził, że nie ma sensu ciągnąć tego projektu, odkąd Rudess dołączył do DT- czyli LTE składałoby się z 3 członków DT. Ja tam nie widzę problemu, przecież LTE gra coś innego od DT.ciekawi mnie,dlaczego tak naprawde nie wydaja kolejnej plyty.
no, za niedługo nagrają 4 album z wokalem.. za mikrofonem stanie James LaBriepodobno Portnoy stwierdził, że nie ma sensu ciągnąć tego projektu, odkąd Rudess dołączył do DT- czyli LTE składałoby się z 3 członków DT. Ja tam nie widzę problemu, przecież LTE gra coś innego od DT.
NIE MA! TROCHE TAK NAPISANA JEST TA KONTYCUCJA I WTEDY TAKIE KAZDY JO JAK CHCE TAKJE JO CZYTA... I CZEBA PRZEROBIC TO KONTYCTUCJE I TO BY BYLO DOPIERO NORMALNIEciagnij bigos do betlejem, jak chesz wbijaj smialo napijemy sie
Nowe ze Struszczykiem są mi kompletnie obojętne. Gdyby te płyty wyszły przed Kawalerią to może i dzisiaj bym je lubił.
podchodzi do odsłuchu nagle odbiega klęka z jedną nóżką prosto, kręci się"I zasiadł po prawicy Vorgela i głosił prawdy muzyki w Dwójcy Jedyny
I zszedł Invader na ziemię aby dać ciemnemu ludowi Prawdę
I zobaczył to Paul Stanley z Kiss i wiedział, że było to dobre"
(Księga Vorgela, rozdział 34, werset 666)
a gdzie 'T'?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości