Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Moim zdaniem są bardzo duże. Na pewno zagrają w Czechach, więc najprawdopodobniej właśnie w Pradze. Gdy jakiś większy zespół gra w Czechach to w 90% przypadkach jest to Praga. Jest jeszcze szansa na Brno lub Ostrawę.Jak oceniacie szanse na koncert w Pradze?
No właśnie to raczej nie będzie "greatest hits". Te utwory są znacznie mniej popularne, niż 23:58, The Trooper czy Number.Aces High to pewniak. Nie jest może przebojem na skale światową, ale wśród prawdziwych fanów Maidenów, jest to klasyk. Skoro ma być to trasa w stylu "Greatest Hits" to nie może go w secie zabraknąć.Dałem ją tam z uwagi na witrażWątpię, że zagrają Aces High, bo to nie jest "przebój", a ostatnio grali go dość niedawno. OOASP sam bym chętnie usłyszał, ale jednak po części kieruję się realizmem. Po części, bo gdybym robił to w 100%, wyszło by coś, czego nikt tu nie chce
![]()
To jest totalnie niemożliweCiekawy motyw z tym fragmentem Apokalipsy.
Ale rzeczywiście, nieźle byśmy się przejechali - dzisiaj tworzymy przypuszczalny set, a jutro okazałoby się, że chodziło o jakąś "drobną" sprawę, typu nowy Trooper...
Niby śmieszny, mały zbieg okoliczności, ale naprawdę może to nie być przypadekI jeśli doszukujemy się szczegółów i szczególików, to warto zaznaczyć, że The History of IM, wrzucili 13.10.17, tj. dokładnie na miesiąc "przed"![]()
Tak, nowy Trooper z dystrybucją w PolsceCiekawy motyw z tym fragmentem Apokalipsy.
Ale rzeczywiście, nieźle byśmy się przejechali - dzisiaj tworzymy przypuszczalny set, a jutro okazałoby się, że chodziło o jakąś "drobną" sprawę, typu nowy Trooper...
U mnie jest klasyczny w Carrefourze za 14 zlociszyTak, nowy Trooper z dystrybucją w PolsceCiekawy motyw z tym fragmentem Apokalipsy.
Ale rzeczywiście, nieźle byśmy się przejechali - dzisiaj tworzymy przypuszczalny set, a jutro okazałoby się, że chodziło o jakąś "drobną" sprawę, typu nowy Trooper...Ja to bym się tam cieszył, bo na moim pipidówie nie ma gdzie dostać, ino zamówić, a trase i tak potwierdzą, choćby w grudniu
Nie zapominajmy, że koncert w Poznaniu potwierdzili w Walentynki 2014
No ale tak jak inni koledzy mówią, też twierdzę, że jutro potwierdzona będzie trasa
![]()
Zazdroszczę bardzo, bo nie piłem go jeszcze nigdy. Słyszałem, że Carrefour podpisał jakiś kontrakt z browarami zagranicznymi, ale to chyba one są w dużych miastach tylko.U mnie jest klasyczny w Carrefourze za 14 zlociszyTak, nowy Trooper z dystrybucją w PolsceCiekawy motyw z tym fragmentem Apokalipsy.
Ale rzeczywiście, nieźle byśmy się przejechali - dzisiaj tworzymy przypuszczalny set, a jutro okazałoby się, że chodziło o jakąś "drobną" sprawę, typu nowy Trooper...Ja to bym się tam cieszył, bo na moim pipidówie nie ma gdzie dostać, ino zamówić, a trase i tak potwierdzą, choćby w grudniu
No ale tak jak inni koledzy mówią, też twierdzę, że jutro potwierdzona będzie trasa
![]()
![]()
Ja mieszkam w Głogowie, a to takie wielkie miasto nie jest.Zazdroszczę bardzo, bo nie piłem go jeszcze nigdy. Słyszałem, że Carrefour podpisał jakiś kontrakt z browarami zagranicznymi, ale to chyba one są w dużych miastach tylko.U mnie jest klasyczny w Carrefourze za 14 zlociszy
Tak, nowy Trooper z dystrybucją w PolsceJa to bym się tam cieszył, bo na moim pipidówie nie ma gdzie dostać, ino zamówić, a trase i tak potwierdzą, choćby w grudniu
![]()
![]()
Głogów ? No proszę, a ja Rawicz, to nie aż tak dalekoJa mieszkam w Głogowie, a to takie wielkie miasto nie jest.Zazdroszczę bardzo, bo nie piłem go jeszcze nigdy. Słyszałem, że Carrefour podpisał jakiś kontrakt z browarami zagranicznymi, ale to chyba one są w dużych miastach tylko.
U mnie jest klasyczny w Carrefourze za 14 zlociszy![]()
A jakie są ceny, we Wrocławiu lub Lesznie takie same - 14zł?Głogów ? No proszę, a ja Rawicz, to nie aż tak dalekoJa mieszkam w Głogowie, a to takie wielkie miasto nie jest.
Zazdroszczę bardzo, bo nie piłem go jeszcze nigdy. Słyszałem, że Carrefour podpisał jakiś kontrakt z browarami zagranicznymi, ale to chyba one są w dużych miastach tylko.Troopera zawsze udaje mi się kupić we Wrocławiu, a ostatnio w Lesznie (Carrefour).
Dokładnie. Nigdy nie dałam więcej niż 15 zł. Za Hallowed coś około 11-12 zł, no ale on jest mniejszy.A jakie są ceny, we Wrocławiu lub Lesznie takie same - 14zł?Głogów ? No proszę, a ja Rawicz, to nie aż tak daleko
Ja mieszkam w Głogowie, a to takie wielkie miasto nie jest.Troopera zawsze udaje mi się kupić we Wrocławiu, a ostatnio w Lesznie (Carrefour).
To dobrze. W niektórych sklepach z piwem, życzą sobie 2 dychy :/ Raz nie wiedziałem i kupiłem.Dokładnie. Nigdy nie dałam więcej niż 15 zł. Za Hallowed coś około 11-12 zł, no ale on jest mniejszy.A jakie są ceny, we Wrocławiu lub Lesznie takie same - 14zł?
Głogów ? No proszę, a ja Rawicz, to nie aż tak dalekoTroopera zawsze udaje mi się kupić we Wrocławiu, a ostatnio w Lesznie (Carrefour).
Wróć do „Legacy Of The Beast World Tour 2018 - 2020”
Użytkownicy przeglądający to forum: Tweener i 3 gości