Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
raz jadlem z miesem w zakopanym kurwa takie chujowe ze ja pierdole okazalo sie ze byly z watrobka a ja nienawidze watrobki
Jak byłem na tegorocznym Impact Feście, to normalnie była włączona, odczułem to, ponieważ siedziałem wysoko na trybunach.Mam tylko nadzieję, ze klimatyzacja w hali będzie włączona
a jak jest z jakością dźwięku w Taurone Arena na trybunach da się słyszeć muzykę czy tylko jakieś dźwięki?Jak byłem na tegorocznym Impact Feście, to normalnie była włączona, odczułem to, ponieważ siedziałem wysoko na trybunach.Mam tylko nadzieję, ze klimatyzacja w hali będzie włączona
Jak byłen na linkin Park na bocznej trybunie, wysoko to dźwięk był świetny.a jak jest z jakością dźwięku w Taurone Arena na trybunach da się słyszeć muzykę czy tylko jakieś dźwięki?Jak byłem na tegorocznym Impact Feście, to normalnie była włączona, odczułem to, ponieważ siedziałem wysoko na trybunach.Mam tylko nadzieję, ze klimatyzacja w hali będzie włączona
Kiedyś Rock'n'roll" Fanclub Shakin StevenaNiedobre bo nowe. Kompletnie nie rozumiem takiego podejścia.
KISS to zespół, który od samego początku nastawiony był na komercję. Stworzono markę KI$$ i ona zarabia na wielu płaszczyznach. Muzycznie nie mieli nigdy zbyt wiele do powiedzenia, na każdy album z lat 70 przypada po 3 kawałki, które ujdą, reszta to durnowate rock and rolle jakich nie zaryzykowałby nawet Shakin' Stevens. W latach 80 grali to, co grali wtedy wszyscy, ale znacznie słabiej, bez pomysłu, po prostu dziady żyjące wciąż legendą KISS. Dwie ich płyty, których mogę słuchać to te, których ich fani akurat nie lubią, co by się zgadzało.
Byłem w tym samym miejscu i też byłem pod wrażeniem.Jak byłen na linkin Park na bocznej trybunie, wysoko to dźwięk był świetny.
Serio, bardzo pozytywnie zaskoczony bylem
W Tauron byłem już praktycznie w każdym miejscu (GC,płyta,trybuny) i nigdy się nie zawiodłem ,dźwięk żyleta
a jak jest z jakością dźwięku w Taurone Arena na trybunach da się słyszeć muzykę czy tylko jakieś dźwięki?
Szczerze mówiąc, cieszę się że tyle było tutaj spekulacji, że Narodowy, że ogłoszenie koncertu dopiero w grudniu - przynajmniej o 14 (bardzo) miło zostałem zaskoczony przez chłopaków z Maiden.Szczerze mówiąc nie liczyłem ,że dziś Polsze ogłoszą i pozytywnie się zaskoczyłem![]()
![]()
![]()
Trzeba być obowiązkowo póki grają![]()
Wróć do „Legacy Of The Beast World Tour 2018 - 2020”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości