A dobrze widziszEddie jak Eddie, ta seria jest całkiem fajna (może poza obcym), ale czy ja dobrze widzę kasety w tle?

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
A dobrze widziszEddie jak Eddie, ta seria jest całkiem fajna (może poza obcym), ale czy ja dobrze widzę kasety w tle?
A dobrze widziszEddie jak Eddie, ta seria jest całkiem fajna (może poza obcym), ale czy ja dobrze widzę kasety w tle?![]()
Się dokupiA dobrze widziszEddie jak Eddie, ta seria jest całkiem fajna (może poza obcym), ale czy ja dobrze widzę kasety w tle?![]()
wydra77 ,brakuje Ci Brave New World i Dance Of Death za to ja bym chętnie łyknął LAD
nawet nie wiedziałem ,że LAD na mc wyszedł![]()
Mi się wydaje, że ktoś rozpisywał długopisCoś mi się zdaje, że to podpis Zenka Martyniuka.![]()
To: https://www.discogs.com/Iron-Maiden-Sev ... ase/609393Mi się wydaje, że ktoś rozpisywał długopisCoś mi się zdaje, że to podpis Zenka Martyniuka.![]()
Które to wydanie?
Jak pominiesz górna część to podobny styl, a pierwsze 2 znaki na autografie który wrzucił Gumby wyglądają jak Mcni jak się ma do autografu Nicko![]()
No "M" na początku jest, ale co dalej? "Mc" niby pasuje, ale to też może być cokolwiekJak pominiesz górna część to podobny styl, a pierwsze 2 znaki na autografie który wrzucił Gumby wyglądają jak Mcni jak się ma do autografu Nicko![]()
Ale jest i ktoś go na tej płycie zdobył... ale kto, jak i dlaczego?Ja sądzę, że ten podpis jest niebinarny.
PoM - '83Mogę wiedzieć z którego roku są tej winyle? chodzi mi o datę wydania. Fajnie wyglądają.
W sumie możesz, to podeślij tutaj albo na pm. Obczaję jak to w środku wygląda.PoM - '83Mogę wiedzieć z którego roku są tej winyle? chodzi mi o datę wydania. Fajnie wyglądają.
666 - '84
O ile dobrze pamiętam. Jak chcesz to mogę Ci dać bezpośredniego linka do discogs, bo tam zawsze obczajam przed zakupem. Ale to w niedzielę, bo właśnie ruszylem w traskę![]()
Zapomniałem daćW sumie możesz, to podeślij tutaj albo na pm. Obczaję jak to w środku wygląda.PoM - '83Mogę wiedzieć z którego roku są tej winyle? chodzi mi o datę wydania. Fajnie wyglądają.
666 - '84
O ile dobrze pamiętam. Jak chcesz to mogę Ci dać bezpośredniego linka do discogs, bo tam zawsze obczajam przed zakupem. Ale to w niedzielę, bo właśnie ruszylem w traskę![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość