No ale tego nikt nie kwestionuje. Oczywiscie, ze na Powerslave jest wiecej sredniakow.Skoro te trzy na PoM są średnie, to na Powerslave jest jeszcze więcej takich średnuaków. Od zawsze zdecydowanie wolę PoM od P.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No ale tego nikt nie kwestionuje. Oczywiscie, ze na Powerslave jest wiecej sredniakow.Skoro te trzy na PoM są średnie, to na Powerslave jest jeszcze więcej takich średnuaków. Od zawsze zdecydowanie wolę PoM od P.
NIE MA! TROCHE TAK NAPISANA JEST TA KONTYCUCJA I WTEDY TAKIE KAZDY JO JAK CHCE TAKJE JO CZYTA... I CZEBA PRZEROBIC TO KONTYCTUCJE I TO BY BYLO DOPIERO NORMALNIEciagnij bigos do betlejem, jak chesz wbijaj smialo napijemy sie
Nowe ze Struszczykiem są mi kompletnie obojętne. Gdyby te płyty wyszły przed Kawalerią to może i dzisiaj bym je lubił.
podchodzi do odsłuchu nagle odbiega klęka z jedną nóżką prosto, kręci się"I zasiadł po prawicy Vorgela i głosił prawdy muzyki w Dwójcy Jedyny
I zszedł Invader na ziemię aby dać ciemnemu ludowi Prawdę
I zobaczył to Paul Stanley z Kiss i wiedział, że było to dobre"
(Księga Vorgela, rozdział 34, werset 666)
ja to kwestionuję. Na Powerslave jest Big 'Orra, którym wszyscy wzgardzają i jest to jedyny problem tej płyty. Być może drugim problemem jest to, że AH i 2MTM są za bardzo ograne, no ale na PoM mamy Trooperka do porzygu oraz Revelations też jednak często grane live.No ale tego nikt nie kwestionuje. Oczywiscie, ze na Powerslave jest wiecej sredniakow.Skoro te trzy na PoM są średnie, to na Powerslave jest jeszcze więcej takich średnuaków. Od zawsze zdecydowanie wolę PoM od P.
Metal tworzyli lewaccy kontestatorzy walczący o wolność i pokój wg wskazań agentów Moskwy
To moje typy z 2018 roku i jestem zaskoczony, że tak głosowałemTeż wywaliłbym Quest for Fire.
Where Eagles Dare - Caught Somewhere in Time 0:1
Revelations - Wasted Years 0:2
Flight of Icarus - Sea of Madness 1:2
Die With Your Boots On - Heaven Can Wait 2:2
The Trooper - The Loneliness of the Long Distance Runner 3:2
Still Life - Stranger in a Strange Land 3:3
Sun and Steel - Deja Vu 3:4
To Tame a Land - Alexander the Great 3:5
To nie wina tych utworów, że tak często były grane live, prawda? Dlaczego płyta miałaby tracić z tego powodu?ja to kwestionuję. Na Powerslave jest Big 'Orra, którym wszyscy wzgardzają i jest to jedyny problem tej płyty. Być może drugim problemem jest to, że AH i 2MTM są za bardzo ograne, no ale na PoM mamy Trooperka do porzygu oraz Revelations też jednak często grane live.No ale tego nikt nie kwestionuje. Oczywiscie, ze na Powerslave jest wiecej sredniakow.Skoro te trzy na PoM są średnie, to na Powerslave jest jeszcze więcej takich średnuaków. Od zawsze zdecydowanie wolę PoM od P.
Dodatkowo współpraca Adriana i Dave jest tutaj na dużo wyższym poziomie, oraz jak dla mnie brzmienie tego albumu jest dużo lepsze od poprzedniczki.
Wydaje mi się, że przez to, że jakiś utwór jest ograny, to mniej chce Ci się go słuchać, więc staje się bagatelizowany.To nie wina tych utworów, że tak często były grane live, prawda? Dlaczego płyta miałaby tracić z tego powodu?ja to kwestionuję. Na Powerslave jest Big 'Orra, którym wszyscy wzgardzają i jest to jedyny problem tej płyty. Być może drugim problemem jest to, że AH i 2MTM są za bardzo ograne, no ale na PoM mamy Trooperka do porzygu oraz Revelations też jednak często grane live.
No ale tego nikt nie kwestionuje. Oczywiscie, ze na Powerslave jest wiecej sredniakow.
Dodatkowo współpraca Adriana i Dave jest tutaj na dużo wyższym poziomie, oraz jak dla mnie brzmienie tego albumu jest dużo lepsze od poprzedniczki.
Na Powerslave jest też Flash, Duelist, Village. Nie są to złe numery, ale do bardzo dobrych im brakuje. Uważam, że te słabsze z PoM są lepsze od nich. W zasadzie na PoM nie pasuje mi tylko Sun and Steel ze względu na popowy refren, no i dwa falsety w Quest, ale to drobiazg.
Metal tworzyli lewaccy kontestatorzy walczący o wolność i pokój wg wskazań agentów Moskwy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości