Ulubiony gitarzysta Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiony gitarzysta Maiden
Dave - najlepsze solowki, najsympatyczniejszy czlonek zespolu
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Zdecydowanie Janick kocham go za płytę No prayer... Dave lubię na takim samym poziomie co Janicka. Adraina też lubię ale jakoś troche mniej.
Dave, bo ma taki sympatyczny wyraz twarzy, i wogóle na ostatnich dwaóch koncertach miałem z nim kontakt wzrokowy i wymienialismy się usmiechami
Poza tym , moja sympatia do tego człowieka zwiększyła sie po zapoznaniu się z jego trudnym dzicinstwem...I to jego wyszkolenie techniczne
On jest The Best, a Janik również
Adrian tak odstaje na koncertach zawsze sie "chowa" gdzies na środku sceny i jakos nie jest taki żywy jak inni...ale może ta jego natura...
Poza tym , moja sympatia do tego człowieka zwiększyła sie po zapoznaniu się z jego trudnym dzicinstwem...I to jego wyszkolenie techniczne
Adrian zawsze taki był
@ Fear: fajnie widzieć kogoś piszącego ciekawe posty, a nie kolejnego nomada85 czy tez wyznacznika jakości - 300 postów w miesiąc czy jakoś tak
@ Fear: fajnie widzieć kogoś piszącego ciekawe posty, a nie kolejnego nomada85 czy tez wyznacznika jakości - 300 postów w miesiąc czy jakoś tak
Dzieki Tremayne
Wiesz, w swoich wypowiedziach staram się być zawsze obitektywny, a to , ze komus się to podoba to tylko mi schlebia.Wiec wielkie dzieki :beer
Wiesz, w swoich wypowiedziach staram się być zawsze obitektywny, a to , ze komus się to podoba to tylko mi schlebia.Wiec wielkie dzieki :beer
A poza tym, trzeba troche świezej krwi na tym forum chyba nie
.. 
Tak, z tym że używaj przycisku "edytuj", żeby nie pisać 2 postów pod rząd 
Ja najbardziej lubię Adriana Smith'a. Niestety nie umiem uzasadić wyboru 
-
herflik
witam wszystkich serdecznie, to mój pierwszy post na forum.
osobiście zagłosowałem na daveya, jego gra zawsze mnie inspiruje jako gitarzyste i poprostu mam do niego sentytment, no i zawsze gra na stracie
świetna technika i wspaniały człowiek, ten uśmiechnięty wyraz twarzy od ucha do ucha 
osobiście zagłosowałem na daveya, jego gra zawsze mnie inspiruje jako gitarzyste i poprostu mam do niego sentytment, no i zawsze gra na stracie
Dave grał też kiedyś na ibach trochę czego nie mogę powiedzieć o Janickuherflik pisze:witam wszystkich serdecznie, to mój pierwszy post na forum.
osobiście zagłosowałem na daveya, jego gra zawsze mnie inspiruje jako gitarzyste i poprostu mam do niego sentytment, no i zawsze gra na stracieświetna technika i wspaniały człowiek, ten uśmiechnięty wyraz twarzy od ucha do ucha
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Janick - jestem patriota :solo
-
herflik
jeśli to było pisane na poważnie to podobnych bzdur na temat IM nie słyszałemniechluj pisze:Smith-napisał(lub współtworzył) najlepsze kawałki wśród gitarzystów,co za tym idzie wymiślił najlepsze riffy,w solówkach jest remis z Murreyem,choć i tutaj Adrian jest chyba ciut lepszy;
za Gersem nie przepadam,muzycznie nie ma startu do wyżej wymienionych,jedyny plus to "wygibasy" sceniczne,które znacznie wzbogacają widowisko,chyba tylko dla tego Harris go trzyma wa zespole![]()
reasumując:Adrian & Dave <---genialny duet,Janick <----ozdoba koncertowa
Głupoty i bzdury wyssane z palca(u nogi).Ja zagłosowałem na Dave'a za super miodne solówki :solo :rocx :rocx :solo
Głupoty głupotami, ale Dave dla mnie przewodzi w Maiden.
Tak naprawde on jest największym talentem, bo przecież chyba niezbyt często się zdarza, żeby osoba, która jest w bardzo biednej rodzinie, stworzyła własnoręcznie gitarę i nauczyła się na niej grać tak, jak to właśnie potrafi Dave Murray.
Adrian i Janick też są znakomici, lecz na tym podium Dave stoi na najwyższym stopniu. :solo
Tak naprawde on jest największym talentem, bo przecież chyba niezbyt często się zdarza, żeby osoba, która jest w bardzo biednej rodzinie, stworzyła własnoręcznie gitarę i nauczyła się na niej grać tak, jak to właśnie potrafi Dave Murray.
Adrian i Janick też są znakomici, lecz na tym podium Dave stoi na najwyższym stopniu. :solo
Adrian'a uwielbiam - nie potrafie wyrazić słów na jego temat. Zawsze kiedy go słyszę i widzę serce mi przyspiesza bić. Dave jest na drugim miejscu. Janicka bardziej cenię jako osobę niż muzyka (chociaż swój "lwi pazur" pokazał na Rock In Rio).
-
ropuch
Wahałem sie miedzy Adrianem i Janickiem. W koncu wybralem Adriana, a o jego "wygranej" zaważył album ASAP, hehe. Za to Janick jest niezrownany podczas koncertow 
Adrian - za brzmienie, brzmienie i jeszcze raz brzmienie - wrecz "wylewa" (mowie np o DoD, gdzie Adrian brzmial swietnie, za to brzmienie Dave'a bylo takie jakies "daleko z tylu" - odlegle) sie z glosnikow, powala 
Kiedyś lubiłem Dave'a. Teraz jego gra mi się trochę przejadła. Hmm...Adrian czy Janick...ADRIAN 
adrianek i tyle