Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
janiedembica
- -#Prisoner

Re: Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!
Rammstein!
z checią pomoge 
-
Deleted User 357
Ja tam w szkole nie będę nic rozwieszał bo i tak zaraz ktos zakosi 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spoko! Właśnie takich ludzi szukamy!Iron_Simon pisze:Oczywiscie ze nie chce obklejac calej szkoly plakatami!! Nawet nie dostalbym pozwolenia zeby zakleic szkole plakatami!!! Chodzilo mi o to ze moge zawiesic jeden plakat przy wejsciu!! A sa to szkoly gdzie jest pelno metaliw Katowicach moge tez na uczelniach po jednym plakacie rozwiesic!!! Ale glownie jezeli wezmiecie mnie pod uwage w promocji to mam plan zakleic cale miasto Bytom i Katowice
Glowne ulice handlowe i miejsca gdzie jest zawsze najwiekszy tlok (np. ul. Stawowa w Katowicach czy np. Dworcowa w Bytomiu) Tak wiec ja sie w to angazuje calym sercem i dusza :rocx
Oczywiście dam Wam wszystkim znać jak tylko będę wiedział coś więcej na temat terminu i zasięgu akcji rozklejania plakatów (choć będzie to mniej więcej marzec).
Też prawda.Żelazny pisze:Ja tam w szkole nie będę nic rozwieszał bo i tak zaraz ktos zakosi
A mozna wiedziec w jakich szkolach ?;)Iron_Simon pisze:Bylem w Bytomiu obadac jak bedzie wygladac sprawa roziweszania plakatow!!! Bylem w 3 szkolach i pytalem sie dyrekcji i powiedzieli ze raczej nie bedzie problemu z powieszeniem plakatow w ich szkolachPoza tym sklep muzyczny, studio tatuazu, pare pubow i wiele innych ciekawych miejsc
Tak wiec jak tylko beda plakaty do wieszania do walic do mnie smialo!!!! :rocx
P.s. Na Dworcowej plakatow raczej nie zozwiesisz...Z reszta juz przed Hajfikiem jeden stoi
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

Cymor te szkoly o ktore pytales to Liceum na placu Sikorskiego, Wyzsza Szkola jakas tam w Lagiewnikach, Technikum na Katowickiej w Bytomiu, oczywiscie Technikum Telekomunikacji w Katowicach (do ktorego ja chodzilem
i wiem ze tam jest pelno metali i wogole ludzi w tych klimatach :rocx ) Poza tym wczoraj bylem troche sie nawalic w Bytomiu w centrum i pytalem o mozliwosc zawieszenia plakatu w knajpie "Rock Cafe" i powiedzieli mi ze jezeli chodzi o koncert Iron Maiden to moge tam zawiesic tyle plakatow ile bede chcial!!!! :rocx Pozostaje tylko czekac do akcji "Zaklejania" Swiata
:solo
Iron_Simon
ZSL w K-ce zostaw mi
Ja chodze tam jeszcze przez 4 miechy wiec zdarze jeszcze rozlepic dosc plakatow 
Ten, który nie lęka się ciemności, bo ciemnością włada. \,,,/ (-.-) \,,,/
w tym całym rock cafe to specjalnie dużo ludzi nie zwerbujesz 
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

Dla mnie liczy sie kazde mozliwe miejsce, a widze ze Ty podchodzisz do wszystkiego raczej bez entuzjazmu i dosyc sceptycznie!!! Tam gdzie sie da to trzeba probowac, a dworcowa sie nie martw, jedyne zmartwienie to ze plakaty moga szybko zniknacCymor pisze:w tym całym rock cafe to specjalnie dużo ludzi nie zwerbujesz
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

Re: Iron_Simon
Iron Wódz pisze:ZSL w K-ce zostaw miJa chodze tam jeszcze przez 4 miechy wiec zdarze jeszcze rozlepic dosc plakatow
hehehehe ZSŁ rzadzi!!!! Wszedzie znajdzie sie ktos z ZSŁ!!! Jezeli konczysz teraz szkole to pewnie sie znamy przynajmniej z widzenia bo ja ta bude konczylem rok temu
Iron Simon
Miałem nieszczęscie spotkać Staszka na swojej drodze przez 2 lata
Jak będziesz wpadał to daj znać :rocx [/img]
Ten, który nie lęka się ciemności, bo ciemnością włada. \,,,/ (-.-) \,,,/
jak jeszcze sa potrzebne osoby do rozdawania ulotek przed Rammsteinem to chetnie pomoge
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

ULOTKI przed koncertem:
21/02/2005 - Rammstein - Katowice @ Spodek
Potrzebuję 1-2 chętnych do otrzymania partii ulotek do rozdania pod Spodkiem przed koncertem Rammstein 21 lutego. Osoba, która dostanie ulotki proszona jest o zorganizowanie jakiegoś spotkania (dobra okazja, aby poznać innych Sanktuarian
) przed koncertem w celu rozdania pakietów ulotek innym wolontariuszom.
Czekam na Wasze maile - zgłoszenia przesyłajcie na adres z tematem "Ulotki-Rammstein". Wyślijcie swoje: nick na forum, imię, nazwisko, adres.
Oczywiście ulotki będą reklamować koncert Iron Maiden/Mystic Festival.
Ulotki rozdawalibyście pod Spodkiem przed/po koncercie (najlepiej chyba przed).
21/02/2005 - Rammstein - Katowice @ Spodek
Potrzebuję 1-2 chętnych do otrzymania partii ulotek do rozdania pod Spodkiem przed koncertem Rammstein 21 lutego. Osoba, która dostanie ulotki proszona jest o zorganizowanie jakiegoś spotkania (dobra okazja, aby poznać innych Sanktuarian
Czekam na Wasze maile - zgłoszenia przesyłajcie na adres z tematem "Ulotki-Rammstein". Wyślijcie swoje: nick na forum, imię, nazwisko, adres.
Oczywiście ulotki będą reklamować koncert Iron Maiden/Mystic Festival.
Ulotki rozdawalibyście pod Spodkiem przed/po koncercie (najlepiej chyba przed).
Ostatnio zmieniony ndz sty 22, 2017 11:39 am przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

Wicker Man na jakiej zasadzie bedziesz wybieral ludzi do ulotek itd. Wogole to pozniej "wybrańcom"
bedziesz dawal znac na maile czy tutaj na forum napiszesz kto zostal zaciagniety do pomocy itp?? I w jakim celu trzeba bylo podawac adres itd? 
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

Ok juz niewazne
juz wszystko wiem
\m/ (*o*) \m/
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mystic wysłał dziś po 1500 ulotek do mnie, Iron_Simon'a i MiKiego. 
Ja osobiście z partii, którą dostanę, zrobię kilka mniejszych i także wyślę je do ok. 3 osób. Więc czekam na zgłoszenia! Ulotki mają zostać rozdane przed koncertami Rammstein (Spodek - 21 luty), Metalmania (Spodek - 12 marzec) oraz ewentualnie jeśli coś zostanie to np. Asia (Warszawa - 3 marzec), trasa Chainsaw, Porcupine Tree itp...
Mam nadzieję, że Iron_Simon i MiKi zorganizują jakieś mini spotkanie dla chętnych Sanktuarian przed Rammstein i Metalmanią, żeby podzielić ulotki na mniejsze pakiety i rozdać je innym wolontariuszom.
Kto z Was chce jeszcze pomóc w promocji Maiden przed tymi imprezami?
Chętnych do pomocy proszę o kontakt mailowy (temat - "Ulotki"). Załączcie swoje dane: imię, nazwisko, nick na forum, koncerty przed którymi moglibyście rozdawać ulotki.
Ja osobiście z partii, którą dostanę, zrobię kilka mniejszych i także wyślę je do ok. 3 osób. Więc czekam na zgłoszenia! Ulotki mają zostać rozdane przed koncertami Rammstein (Spodek - 21 luty), Metalmania (Spodek - 12 marzec) oraz ewentualnie jeśli coś zostanie to np. Asia (Warszawa - 3 marzec), trasa Chainsaw, Porcupine Tree itp...
Mam nadzieję, że Iron_Simon i MiKi zorganizują jakieś mini spotkanie dla chętnych Sanktuarian przed Rammstein i Metalmanią, żeby podzielić ulotki na mniejsze pakiety i rozdać je innym wolontariuszom.
Chętnych do pomocy proszę o kontakt mailowy (temat - "Ulotki"). Załączcie swoje dane: imię, nazwisko, nick na forum, koncerty przed którymi moglibyście rozdawać ulotki.
Ostatnio zmieniony ndz sty 22, 2017 11:40 am przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
no to ok. Katowic chętne na spotkanie walić do mnie
iron_z_maidenu@o2.pl
albo na gadu, ale wolę maile
iron_z_maidenu@o2.pl
albo na gadu, ale wolę maile
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

Mysle ze najlepiej bedzie jak spotkam sie z chetnymi do pomocy w dniu koncertu!!! Bramy na Rammsteina otwieraja o 19 wiec mysle ze moznaby sie spotkac po poludniu 13 lub 14 pod Spodkiem, ja bym podzielil wszystkie ulotki na chetnych i rozdal wszystko tak zeby przed Metalmania juz nie robic z tym zamieszania (wiec chetni ktorzy na 100% sie decyduja na to niech pisza do mnie na maila sajmon-19@o2.pl tak zebym wiedzial na ile podzielic!!!) A w okolicach 19-20 luty dokladnie sie ustali w ktorym miejscu i o ktorej!!!
mam już ulotki
teraz czekam na kontakt z chętnymi 
koncert moze juz ma dostateczną reklame...ale radio bloodofgod z pewnością dołączy do reklamujacych
zapraszam dziś o 16 na audycje poświęconą dziewicy
up 2 the IRONS :solo :beer
zapraszam dziś o 16 na audycje poświęconą dziewicy
up 2 the IRONS :solo :beer
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

Ja wciaz czekam na przesylke!! jeszcze nie dostalem ale mam nadzieje ze za niedlugo dojdzie