Płyta czy miejsca siedzące ???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
maciora666
- -#Charlotte

telebimy
ciekawe jak będzie z telebimami, mam nadzieję że się pojawią, bo nie chcę oglądać 6 krasnali biegających po parkiecie stojąc 60 metrów od sceny, o krzesełkach nie wspominająć
Milan Rulez !!!!!!
Re: telebimy
telebimy to chyba standardmaciora666 pisze:ciekawe jak będzie z telebimami, mam nadzieję że się pojawią, bo nie chcę oglądać 6 krasnali biegających po parkiecie stojąc 60 metrów od sceny, o krzesełkach nie wspominająć
Re: Płyta czy miejsca siedzące ???
Telebimy beda na bank. Przy takich koncertach to standard, ludzie na sektorach musza cos widziec 
ciekawe jak by to sobie ktoś wyobrażał bez telebimów 
-
maciora666
- -#Charlotte

telebim
Maiden pewnie będzie puszczone na telebimach, ale supporty to wydaje mi się, że nie za bardzo. Organizatorzy pewnie stwierdzą, że szkoda prądu...
Milan Rulez !!!!!!
no na Dragonów i Nightwisha to faktycznie szkoda 
Ja na Vipa mam i mam nadzieję ze dobrze bedzie widać
-
El Dorado
heheMiKi pisze:no na Dragonów i Nightwisha to faktycznie szkoda
odczepcie sie od Dragonów!! Mówie wam ze jak przyleci jakis smok to oni powalą go dzwiękami swego power metalu i wszyscy beda im dziekowac.. i zamiast maiden wystapią Dragoni!!!! przygotowac miecze!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mystic jeszcze nie wie czy będą telebimy... Scenę będzie chyba przygotowywać ekipa Maiden więc być może to od nich zależy.MiKi pisze:ciekawe jak by to sobie ktoś wyobrażał bez telebimów
Jeśli chcesz zobaczyć muzyków z bliska to weź lornetkę. Jeśli ogólnie scenografię i scenę to będzie ok. Na pewno dźwięk będzie tam rewelacyjny.Premus pisze:Ja na Vipa mam i mam nadzieję ze dobrze bedzie widać
Ja na płyte
chce zobaczyć Maiden z bliska
licze na to ze dostane się na sektor pod sceną
:rocx
chce zobaczyć Maiden z bliska
licze na to ze dostane się na sektor pod sceną
:rocx
UP THE IRONS!!
:solo
na razie nie wiedzą, ale się dowiedząWICKER MAN pisze:Mystic jeszcze nie wie czy będą telebimy... Scenę będzie chyba przygotowywać ekipa Maiden więc być może to od nich zależy.MiKi pisze:ciekawe jak by to sobie ktoś wyobrażał bez telebimów
ostatnio nawet na Metalmanii były dwa telebimy, więc co dopiero na stadionie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Też tak sądzę. Oficjalna Maiden wspominała kiedyś o "screenach".MiKi pisze:na razie nie wiedzą, ale się dowiedzą
niemożliwy jest chyba koncert stadionowy bez telebimów
ostatnio nawet na Metalmanii były dwa telebimy, więc co dopiero na stadionie
na Metallice chyba tylko podczas intra SlipKnoTa było ich logo na telebimie, ale co tam
masz rację - sceną, telebimami itd. nie zamuję się Mystic tylko ekipa Ironów, więc oni nawet mogą o tym długo nie wiedzieć
masz rację - sceną, telebimami itd. nie zamuję się Mystic tylko ekipa Ironów, więc oni nawet mogą o tym długo nie wiedzieć
Tylko płyta
Jade na IM oraz Nightwisha i oba zespoły chce widziec z jak najblizszej odlełosci 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ponoć scenografia na tournee Eddie Rips Up The World (albo Europe/North America jak to podaje oficjalnaMiKi pisze:na Metallice chyba tylko podczas intra SlipKnoTa było ich logo na telebimie, ale co tam
gdyby się zawaliła to bylibyśmy na pierwszym i ostatnim koncercie na tej trasie 
No tak słuszne spostrzeżenie
to byłby pierwszy i ostatni
A ja mam nadzieje że nie będe musiał korzystać z telebimów żeby wszystko dobrze widzieć
ale dla dobra tych co to będą oglądać wszystko z daleka
to życze że by takowe sie pojawiły
:beer
to byłby pierwszy i ostatni
A ja mam nadzieje że nie będe musiał korzystać z telebimów żeby wszystko dobrze widzieć
ale dla dobra tych co to będą oglądać wszystko z daleka
to życze że by takowe sie pojawiły
:beer
UP THE IRONS!!
:solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

O naszym koncercie byłoby wtedy głośno i zbilibyśmy fortunę na bootlegach, fotkach itp.MiKi pisze:gdyby się zawaliła to bylibyśmy na pierwszym i ostatnim koncercie na tej trasie
taaa i znowu o Polsce byloby glosno ale w negatywnej stronieWICKER MAN pisze:O naszym koncercie byłoby wtedy głośno i zbilibyśmy fortunę na bootlegach, fotkach itp.MiKi pisze:gdyby się zawaliła to bylibyśmy na pierwszym i ostatnim koncercie na tej trasie![]()
![]()
no ale to nie byaby wina Polski tylko ekipy Ironów, bo to ona buduje scenę