Support - NIGHTWISH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - NIGHTWISH
Wyobrazcie sobie(heh) .Podczas utworu run to the hills Bruce przebrany za cowboya łapie na lasso indianke Tarje. To by dopiero było(heh)
A tak powaznie to nie mam nic przeciwko występowi NIGHTWISHA , przyda sie troche zróżnicowania .Oglądałęm ich koncert i chociaz nie gustuje w ich muzyce to zrobili na mnie wrazenie ze z zaciekawoscią będe
obserwowal ten występ. Wstrzymał bym sie z negatywnymi opiniami (jezeli chodzi o co niektórych) .Poczekamy zobaczymy.
UP THE IRONS!!!!!!!
A tak powaznie to nie mam nic przeciwko występowi NIGHTWISHA , przyda sie troche zróżnicowania .Oglądałęm ich koncert i chociaz nie gustuje w ich muzyce to zrobili na mnie wrazenie ze z zaciekawoscią będe
obserwowal ten występ. Wstrzymał bym sie z negatywnymi opiniami (jezeli chodzi o co niektórych) .Poczekamy zobaczymy.
UP THE IRONS!!!!!!!
niech tarja robi za charlotte
:beer
takiej Charlotte to ja sobie w tłumie nie życzę
Machine Head - Deafening Silence
Machine Head - Deafening Silence
wszystko wskazuje na to, że pojadę
tylko dolina z tym Nightwishem, ja wiem, że są popularni i wszystkim dogodzić nie można, ale mi się to bardzo nie podoba...
a kto jeszcze będzie? już coś wiadomo??
tylko dolina z tym Nightwishem, ja wiem, że są popularni i wszystkim dogodzić nie można, ale mi się to bardzo nie podoba...
a kto jeszcze będzie? już coś wiadomo??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na razie nie. Tylko Dragonforce - uwierz mi, są lepsi od Nightwisha!
Ich fani latają na koncerty z mieczami!
Niedługo powinniśmy poznać resztę zespołów... Oby.
Niedługo powinniśmy poznać resztę zespołów... Oby.
jak rhapsody, te plastikowe miecze...
a fajne to chociaż, ten Draginforce, znaczy już muzycznie?
bo nigdy nie słyszałem...
a fajne to chociaż, ten Draginforce, znaczy już muzycznie?
bo nigdy nie słyszałem...
dawno większej tandety nie słyszałam szczerze mówiąć :]
to mnie właśnie zastanawia, że Irons jeżdżą na trasy z dziwnymi kapelami, bo chyba firmom zależy bardziej na innych kapelach, jeśli miałoby chodzić o promocję...
www.dragonforce.com <- ich oficjalna, mozna sciagnac mp3
imo zwykle powerowe pitu pitu, nie ma sie czym podniecac
np. The Doors - Alabama song
imo zwykle powerowe pitu pitu, nie ma sie czym podniecac
np. The Doors - Alabama song
NIGHTWISH WKOŃCU W POLSCE
:D
- likipiki
- -#Lord of the flies

wyłącz capsaGuardian pisze:NIGHTWISH WKOŃCU W POLSCE:D
A to mnie też dziwi, że taki na przykład Priest jeździ po Europie ze Scorpinsami, In Flames, Paradise Lost... R+ z Apocalytpicą... a IM zawsze do Polski jakiś syf przywiozą
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Epidemie grypy?świnka666 pisze:a IM zawsze do Polski jakiś syf przywioząGuardian pisze:NIGHTWISH WKOŃCU W POLSCE:D
---
Chciałbym tylko przypomnieć, że to temat o koncercie Nightwish
KMFDM
Nie tylko do Polski...świnka666 pisze: A to mnie też dziwi, że taki na przykład Priest jeździ po Europie ze Scorpinsami, In Flames, Paradise Lost... R+ z Apocalytpicą... a IM zawsze do Polski jakiś syf przywiozą
-
Nikki Rebel
- -#Prodigal son

Londyn, 19.02.2005:Greddo pisze: Chciałbym tylko przypomnieć, że to temat o koncercie NightwishI tutaj mam pytanko do znawców - czy jest wiadomy wygląd (orientacyjny) setlisty? Skąd? Np. z ostatnich koncertów ... granych pewnie po wydaniu Once.
Dark Chest of Wonders
Planet Hell
Come Cover Me
The Kinslayer
The Phantom of the Opera
High Hopes (Pink Floyd cover)
Bless the Child
Wishmaster
Kuolema Tekee Taiteilijan'
Slaying the Dreamer
Nemo
--
Sleeping Sun
Ghost Love Score
Wish I Had An Angel
buu, nie ma DBP, a przeciez połoczenie Dead Boy's Poem & Slaying The Dreamer było revelacyjne
pare utworow znam wiec oki.... phantom i high hopes
no no 
Wishmaster i Ghost Love Score :rocx Na to najbardziej czekam i mam ogromna nadzieje ze rowniez i w Chorzowie to zagraja...
Wishmaster i GLS bedą na bank. Martwi mnie tyko to, że jest aż 6 kawałków z nowej (IMO słabiutkiej) płyty, a zabrakło takich hitów jak Dead Boy's Poem, czy Beauty & The Beast 
Żeby sobie ktoś źle nie pomyślał... Phantom Of The Opera to NIE jest kower MaidenówS1MON pisze: phantom i high hopesno no
Na koncercie w Berlinie zagrali cover Megadeth - Symphony of Destruction!!!!!
Reszta ta sama i skora trasa promocyjna Once przeszła, to mam nadzieję, że całkiem wymieszają i zagrają ze wszystkich płyt najfajniejsze kawałki. Pytanko, które są naj?????
Reszta ta sama i skora trasa promocyjna Once przeszła, to mam nadzieję, że całkiem wymieszają i zagrają ze wszystkich płyt najfajniejsze kawałki. Pytanko, które są naj?????