Skład Festiwalu cz. 2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Skład Festiwalu cz. 2
heh fajny jezyk maja chorwaci
ale zyby wiedzieli wczesniej od nas
juz nie chcemy WT - petycja 
no baz przesady
ileż tych babsztyli?? albo jedno albo drugie
choć wolałabym WT.... ta przynajmniej tak nie piłuje :///
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Popieram Cię, Ikea!Kea pisze:no baz przesadyileż tych babsztyli?? albo jedno albo drugie
choć wolałabym WT.... ta przynajmniej tak nie piłuje :///
nie mów do mnie ikea 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie off-topuj.Kea pisze:nie mów do mnie ikea
- likipiki
- -#Lord of the flies

Coś za dużo tych plotek i niepotwierdzonych źródeł o występie WT, by to tak bagatelizować, jak TYy to robisz Wicker

Kea, Ty chyba żartujesz.... IMO Najtłisz deklasuje WT w pierwszej sekundzie każdego kawałka
Kea, Ty chyba żartujesz.... IMO Najtłisz deklasuje WT w pierwszej sekundzie każdego kawałka
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Velvet Revolver zagra 28 czerwca w Spodku ciekawe czy to zwiastun Sabbsów ? Apropos...to jedna z kapel na mojej potencjalnej liscie supportów. Gdy zobaczyłem info o koncercie pomyślałem sobie - Mystic! a gdzie tam...Co do WT to ich płyty sa spokojniesze niż Nightwish'a, w ogóle chyba najbardziej skoczne numerki robiły za singielki. I choć na ten festival lepiej "pasuje" Nightwish to gdzies tam przyzwyczaiłem się do tej mysli że to WT miało wystapić. 
nie, nie żartuję. jestem poważna jak rzadkoświnka666 pisze:Coś za dużo tych plotek i niepotwierdzonych źródeł o występie WT, by to tak bagatelizować, jak TYy to robisz Wicker![]()
- likipiki
- -#Lord of the flies

oj, to jeszcze wiele musisz usłyszećKea pisze: ogółnie śpiewające samice suck. :/ .
np. Faith No More - Stripsearch
... fajnie by byłoIvona pisze:nie no , co to ma byc jakis gotycki fest . nie mam nadzieje ze nie wywina
takiego numeru
KMFDM
- likipiki
- -#Lord of the flies

ale gotki brzydkie są
np. The Doors - Tell All The People
np. The Doors - Tell All The People
no, niestety zazwyczaj tak... 
może sobie odpuszczę... i eot :>świnka666 pisze:oj, to jeszcze wiele musisz usłyszećKea pisze: ogółnie śpiewające samice suck. :/ .![]()
jesssu jak WT by mialo byc to ja bym sie chyba zachlastal.. nie trawie ich.. sa strasznie marni.. jak dobrze ze Nightwish bedzie 
WT potrafi uspic caly stadion...mam nadzieje, ze nie przyjadaSim0n pisze:jesssu jak WT by mialo byc to ja bym sie chyba zachlastal.. nie trawie ich.. sa strasznie marni.. jak dobrze ze Nightwish bedzie
-
Public Enemy Number One
- -#Prowler

może zagrają po Ironach i wszyscy zasną tak jak stoją i obudzą się na drugi dzień rano dopiero...iron84 pisze:WT potrafi uspic caly stadion...mam nadzieje, ze nie przyjadaSim0n pisze:jesssu jak WT by mialo byc to ja bym sie chyba zachlastal.. nie trawie ich.. sa strasznie marni.. jak dobrze ze Nightwish bedzie
to wszystko z tym WT to chyba jakiś żart, już wystarczy jeden Nightwish...
Soulfly - Living Sacrifice (live)
Soulfly - Living Sacrifice (live)
hehe.. nawet gdyby jakims cudem co nierealne mieli zagrac po ironach to chyba duzo osob by nie zostalo 
Na bank nie bedzie to Obituary
, a tak bardzo na to liczylem, ale dostalem maila ze beda w Polsce pod koniec roku
hiehie
Pod wcześniej podanym linkiem, http://www.cmar-net.org/arc.php?m=02 w informacji dotyczącej Mystic Festival, napisane jest również:
"... Takodjer, ocekuje se potvrda jos dva velima imena a sve glasnije se govori o rgupama Dream Theater, Therion, Guns and roses ili Megadeth..."
Co to do diabła znaczy?
"... Takodjer, ocekuje se potvrda jos dva velima imena a sve glasnije se govori o rgupama Dream Theater, Therion, Guns and roses ili Megadeth..."
Co to do diabła znaczy?