Skład Festiwalu cz. 2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Skład Festiwalu cz. 2
Hm, to chyba oznacza że oczekuje sie na potwierdzenie jeszcze dwóch wielkich gwiazd a brane są pod uwagę m.in Gunsi i Dream theater!!!!!!!!!!!!!!!!
Byłoby naprawdę super z tymi guns'ami i dream theater ale uważam, że to pomyłka i to na dużą skalę (ktoś wie czy to o naszym fun klubie tam mowa w tym tekście..??)

Ostatnio zmieniony śr mar 02, 2005 9:38 pm przez Eol_Eddie, łącznie zmieniany 1 raz.
UpTheIrons
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Po zapoznaniu sie z kilkoma faktami oraz z datami koncertow Dream Theater uwazam, iz na 90% zagraja dla nas w Chorzowie - swietnie !
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

"Jak nie jest, Waldus, jak jest"Eol_Eddie pisze:Byłoby naprawdę super z tymi guns'ami i dream theater ale skoro nie jest maiden wymienione to uważam, że to pomyłka i to na dużą skalę![]()
Wiem, że jest po chwili wpatrywania się w tekst dopiero zauważyłem, że jest i zmieniłem post ale ty byłeś szybszy jednak:P:P (wybacz)
UpTheIrons
-
Deleted User 1309
Jestem tylko ciekawy skąd chorwacki portal muzyczny czerpie info na temat tego co ma być u nas na festiwalu
A pozatym Megadeth juz chyba zostało wykluczone? Więc te info chyba jakies mało prawdopodobne jest 
- likipiki
- -#Lord of the flies

Jasne że jest mało prawdopodobne.
Ale byłyby niezłe jaja, gdyby Gunsi przyjechali
Sądzę że wtedy na koncercie VR świeciłyby niezłe pustki
A co do Dreamów.. hm'... mówi się, że mają odwiedzić nasz kraj, tylko czy aby na pewno na Mysticu. Jak dla mnie DT to zespół bardziej halowy.. no cóż.. we'll see
Ale byłyby niezłe jaja, gdyby Gunsi przyjechali
A co do Dreamów.. hm'... mówi się, że mają odwiedzić nasz kraj, tylko czy aby na pewno na Mysticu. Jak dla mnie DT to zespół bardziej halowy.. no cóż.. we'll see
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
trudno to g`n`r nazwac...chyba tam tylko axl zostal 
no więc Axl do Polski na bank nie przyjedzie, bo nienawidzi nas
Machine Head - Imperium (live @ Tilburg)
- likipiki
- -#Lord of the flies

$$$ i wszystko jasneMan_Of_The_Edge pisze:no więc Axl do Polski na bank nie przyjedzie, bo nienawidzi nas![]()
choć też uważam jego występ za wielce nieprawdopodobny
np. Soulfly - Tree Of Pain
-
Deleted User 1309
Z tej czwórki to ucieszłya by mnie obecność Therion i Megadeth
a wobec dwóch pozostałych był bym obojętny
(tj ani bym się nie jarał ze zagrają na festiwalu ani smucił z tego powodu
)
Nie. To jest fan klub chorwacki, ktory organizuje wyjazd na koncert ze Splitu i Krece. Chyba malo prawdopodobne zeby Snaktuarium organizowalo wyjazd z Chorwacji do PolskiEol_Eddie pisze:czy to o naszym fun klubie tam mowa w tym tekście..??
Dream Theater gra na kilku koncertach z tegorocznej trasy Maiden więc szanse na ich występ na MF są naprawdę spore.
A co do G n' R to chyba chorwacki autor tamtego tekstu pisał to co chciałby zobaczyć niż to co wiadomo
A co do G n' R to chyba chorwacki autor tamtego tekstu pisał to co chciałby zobaczyć niż to co wiadomo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

O Gunsach można zapomnieć, a co do Dream Theater to skoro grają z Maiden na kilku innych koncertach (Szwajcaria, Paryż) to jakaś szansa zawsze jest...Pink pisze:Hm, to chyba oznacza że oczekuje sie na potwierdzenie jeszcze dwóch wielkich gwiazd a brane są pod uwagę m.in Gunsi i Dream theater!!!!!!!!!!!!!!!!
-
maciora666
- -#Charlotte

Dream
jakby Dreamy wpadły, to by był festiwal moich marzeń.... ale wątpię, że tak będzie
Milan Rulez !!!!!!
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

MMMMMMMMMMMMMM zaraz zleje się w majty jeśli ich udział się potwierdzi.......IRONI , NIGHTWISH , DREAM THEATRE .......jeszcze tylko Slayer lub Megadeth i bedzie KONCERT WSZECHCZASOW !!!!!!!!!!! 
oby tylko teraz Dream Theater nie grał na Mysticu, chcę zobaczyć jak najwięcej różnych kapel
52 Dębiec - Konfrontacje
52 Dębiec - Konfrontacje
- likipiki
- -#Lord of the flies

W sumie też jestem jednak przeciwny koncertowi Dreamów... jakoś ich nie lubię =]
np. Queen - Death On Two Legs
np. Queen - Death On Two Legs
No a ja bym chciał Dream Theater zobaczyć
Lubie tą kapele :solo
Jestem zdycdowanie za
Lubie tą kapele :solo
Jestem zdycdowanie za
świnka666 pisze:W sumie też jestem jednak przeciwny koncertowi Dreamów... jakoś ich nie lubię =]
Ty swinia niczego nie lubisz.....tak przynajmniej wynika z Twoich cudnych wypowiedzi