mówię o forum Soulfly
Skład Festiwalu cz. 2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Skład Festiwalu cz. 2
chciałbym mówić o Mysticu
mówię o forum Soulfly
mówię o forum Soulfly
no to byl by wyczes jak by Soulfly zagralo albo Sepulitra
ale watpie ,nie nastawiajcie sie juz na wiecej gwiazd 
ręczę głową, że Soulfly nie zagra, co do Sepki to są szanse 
a to sa narazie oprocz maiden jakies gwiazdy?_drupi_ pisze:no to byl by wyczes jak by Soulfly zagralo albo Sepulitraale watpie ,nie nastawiajcie sie juz na wiecej gwiazd
Albo nie podają dlatego że żadne ciekawe zespoły nie mogą załatwić ?:>
No ja mam nadzieje że jesteś w błędzieMiras pisze:Albo nie podają dlatego że żadne ciekawe zespoły nie mogą załatwić ?:>
I że będą naprawde swietne zespoły
że Mystic zaproponuje nam coś ciekawego
UP THE IRONS!!
:solo
Tak, NightwishRoger pisze:a to sa narazie oprocz maiden jakies gwiazdy?_drupi_ pisze:no to byl by wyczes jak by Soulfly zagralo albo Sepulitraale watpie ,nie nastawiajcie sie juz na wiecej gwiazd
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Znowu warning za bluzgi?tobink pisze:ku.... rde... dajcie mi numer do Mystic Produstion to zadzwonie i sie skonczy... powiem ze jestem przedstawicielem sanktuarium
Spróbuj tylko...
Spokojnie - na razie gościa z Mystic'a, który zajmuje się osobiście współpracą z nami chyba nie ma - spróbuję niedługo zadzwonić. Miejmy nadzieję, że tak długie oczekiwanie wynagrodzą nam dobre zespoły (choć dla mnie osobiście liczy się tylko Maiden
Co do Sepy to wolałbym ją niż Soulfly (nie gniewaj się MiKi
No jasne że Maiden się liczy i że są zdecydowanie i bezapelacyjnie (jak tekst z "Psów") najlepsi
ale miło by było posłuchać czegoś dobrego podczas oczekiwania na IM
ale miło by było posłuchać czegoś dobrego podczas oczekiwania na IM
UP THE IRONS!!
- likipiki
- -#Lord of the flies

Miki może się nie będzie gniewał. Ale ja się obrażamWICKER MAN pisze:Co do Sepy to wolałbym ją niż Soulfly (nie gniewaj się MiKi).
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Oj, Świnek... Nie, proszę... Ja tego nie przeżyję...świnka666 pisze:Miki może się nie będzie gniewał. Ale ja się obrażamWICKER MAN pisze:Co do Sepy to wolałbym ją niż Soulfly (nie gniewaj się MiKi).
Jak można tak w ogóle myśleć :p
ja się nie gniewam, wręcz przeciwnie, chętniej nawet teraz bym zobaczył Sepulturęświnka666 pisze:Miki może się nie będzie gniewał. Ale ja się obrażamWICKER MAN pisze:Co do Sepy to wolałbym ją niż Soulfly (nie gniewaj się MiKi).
Jak można tak w ogóle myśleć :p
No ja tez mam taką nadziejetom_azs pisze:No ja mam nadzieje że jesteś w błędzieMiras pisze:Albo nie podają dlatego że żadne ciekawe zespoły nie mogą załatwić ?:>
hieheihie to niedlugo trwa juz 1,5 miechaMiras pisze:No ja tez mam taką nadziejetom_azs pisze:No ja mam nadzieje że jesteś w błędzieMiras pisze:Albo nie podają dlatego że żadne ciekawe zespoły nie mogą załatwić ?:>
ale jak będzie to się chyba........chyba nie długo dowiemy
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Zadzwonilem dzis tez do Mystic'a, bo chcialem sie dowiedziec, jak bilety schodza, a przy okazji spytalem sie o supporty. Odnioslem wrazenie, ze oni sami jeszcze dobrze nie wiedza, kto tam zagra
Facet powiedzial mi jedynie, ze potwierdzone sa: Nightwish i Ironi. Nawet mi nie mogl powiedziec, ze Dragonforce sa obecni, bo od nich w tej sprawie nic nie wyplynelo. Jak zapytalem o Dream Theater, to uslyszalem: "raczej (!) nie", a wiec mozliwe, ze z nimi pertraktuja, tyle newsow na dzis 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To dobrze.MiKi pisze:ja się nie gniewam, wręcz przeciwnie, chętniej nawet teraz bym zobaczył Sepulturę
Cóż, Mystic na pewno wie o Dragonforce, a co do reszty zespołów to na pewno trwają bardzo zaawansowane negocjacje - miejmy nadzieję, że w końcu podadzą listę wszystkich zespołów i rozpocznie się na dobre promocja koncertu...Maidenholik pisze:Zadzwonilem dzis tez do Mystic'a, bo chcialem sie dowiedziec, jak bilety schodza, a przy okazji spytalem sie o supporty. Odnioslem wrazenie, ze oni sami jeszcze dobrze nie wiedza, kto tam zagraFacet powiedzial mi jedynie, ze potwierdzone sa: Nightwish i Ironi. Nawet mi nie mogl powiedziec, ze Dragonforce sa obecni, bo od nich w tej sprawie nic nie wyplynelo. Jak zapytalem o Dream Theater, to uslyszalem: "raczej (!) nie", a wiec mozliwe, ze z nimi pertraktuja, tyle newsow na dzis
mystic daje ciałą. przecież samymi maidenami to oni świata nie zwojuja... 
świata na ban nie, ba nawet Stadionu Śląskiego nieKea pisze:mystic daje ciałą. przecież samymi maidenami to oni świata nie zwojuja...
chyba, że Kreator będzie wtedy coś może się dziać
A ja to mam gdzieś, im mniej ludzi tym lepiej
- albo jakbym był sam dla przykładu - miałbym pewność, że bede przy barierkach przynajmniej.
Szczerze mówiąc, ja napalam sie nie tyle na same koncerty co na ogólną, piknikową atmosfere (oby słonko dopisało) - będzie piękna impreza, tłumy ludzi i (mam nadzieje) browar będzie się lał strumieniami.
Szczerze mówiąc, ja napalam sie nie tyle na same koncerty co na ogólną, piknikową atmosfere (oby słonko dopisało) - będzie piękna impreza, tłumy ludzi i (mam nadzieje) browar będzie się lał strumieniami.
KMFDM
w sumie Mystic - może być piwko
jakby to robił Odyssey to na bank by nie było...
jakby to robił Odyssey to na bank by nie było...