Skład Festiwalu cz. 2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Skład Festiwalu cz. 2
moze byc i browar 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż, gdyby koncert był nawet na takim Stadionie Legii czy Gwardii (po 30.000 osób) w Warszawie to co innego. Samo Maiden i ewentualnie Nightiwsh by wystarczyło.
Ale Stadion Śląski nie będzie wyglądał zbyt ciekawie jeśli zjawi się na nim 20.000 osób (mieści 60.000). Więc kilka dobrych, znanych supportów by się jeszcze przydało. 
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Wydaje mi sie ze juz gdzieś to czytałem.WICKER MAN pisze:Więc kilka dobrych, znanych supportów by się jeszcze przydało.
-
poison-girl
- -#Invader

taaaakUnder Jolly Roger pisze:Wydaje mi sie ze juz gdzieś to czytałem.WICKER MAN pisze:Więc kilka dobrych, znanych supportów by się jeszcze przydało.
przez ostatnie 19 stron tego tematu i 70 kilka poprzedniego
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chyba zamkniemy ten temat i będziemy banować za jakiekolwiek dyskusje na temat supportów do czasu potwierdzenia ich przez organizatora.
Będzie 2 razy mniej roboty dla modów i adminów. 
jak na overkillu - close topicu do podania supportu 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spokojnie - na razie tylko ostrzegamy.
Miejmy nadzieję, że na dniach będą znane supporty i zamkniemy ten temat po czym założymy kilka oddzielnych dla poszczególnych zespołów.
Na razie proszę - opanujcie się i nie off-topujcie oraz nie piszcie co byście chcieli - najmilej widziane są w miarę prawdopodobne plotki i pogłoski.

Miejmy nadzieję, że na dniach będą znane supporty i zamkniemy ten temat po czym założymy kilka oddzielnych dla poszczególnych zespołów.
Na razie proszę - opanujcie się i nie off-topujcie oraz nie piszcie co byście chcieli - najmilej widziane są w miarę prawdopodobne plotki i pogłoski.
Slipknot zagra 20 czerwca w Stodole, co jest !? Slayer, Slipknot, Velvet Revolver wszytsko w podobnym terminie
Rety rety niech już podadza te supporty bo zaczynam się martwić i irytowac ;P.
Juz dawno mówiłem że lepiej niech Mystic nie bierze się za organizowanie takich koncertów bo marnie im to wychodzi. Przykład Wrocław 2003 , (koncert Ironków suuuper) ale organizacja do bani.
Jak dotąd to odyssey przed nosa zbiera Mysticowi zespoły np. Slayer.
I zaraz może i Megadeth
Pozdrawiam was
Jak dotąd to odyssey przed nosa zbiera Mysticowi zespoły np. Slayer.
I zaraz może i Megadeth
Pozdrawiam was
-
janiedembica
- -#Prisoner

moim zdaniem koncert sie bardzo dobry zapowiada
jeszcze niech potwierdza kreatora ! mniam
No i znamy kolejną "gwiazdę" na Mystic Fesitwal
Tym razem jest to Mastodon. Info jest na cgm.pl , ale coś mi się teraz ta strona nie otwiera.
- real_alien
- -#Long distance runner

Skoro na oficjalnej stronie Mystica nic na ten tenat nie pisze to jest to raczej fałszywa informacja... zresztą na oficjalnej stronie tych "Mastodontów" pisze, że 20go maja są na trasie w USA.
No ale pamietaj że dotej poty Mystic nie potwierdził DF a zagrają wiec niegdy nie wiadomo bo jam trasa kończy się 20 maja to mają (nie licząc 20 maja) 8 dni do koncertu w Chorzowie wiec dużo czasu na dotarcie do Polskireal_alien pisze:Skoro na oficjalnej stronie Mystica nic na ten tenat nie pisze to jest to raczej fałszywa informacja... zresztą na oficjalnej stronie tych "Mastodontów" pisze, że 20go maja są na trasie w USA.
cgm dalej mi się nie otwiera, ale znalazłem na Overkillu notatkę stamtąd:
Mastodon Przez Iron Maiden
[Grzegorz Szklarek, 2005.03.09]
Grupa z Atlanty supportem Żelaznej Dziewicy na europejskim tournee
Wspólna trasa Mastodon i Iron Maiden rozpocznie się 28 maja w praskiej T-Mobile Arenie. Dzień później oba zespoły wystąpią w Chorzowie na "Mystic Festiwalu". Mastodon prowadzi również rozmowy w sprawie swojego udziału w tegorocznym festiwalu w Roskilde.
Obecnie Mastodon jest w trakcie trasy koncertowej po Europie. Kilka dni temu zespół zakończył produkcję teledysku do piosenki "Blood And Thunder" promującej album "Leviathan".
Mastodon Przez Iron Maiden
[Grzegorz Szklarek, 2005.03.09]
Grupa z Atlanty supportem Żelaznej Dziewicy na europejskim tournee
Wspólna trasa Mastodon i Iron Maiden rozpocznie się 28 maja w praskiej T-Mobile Arenie. Dzień później oba zespoły wystąpią w Chorzowie na "Mystic Festiwalu". Mastodon prowadzi również rozmowy w sprawie swojego udziału w tegorocznym festiwalu w Roskilde.
Obecnie Mastodon jest w trakcie trasy koncertowej po Europie. Kilka dni temu zespół zakończył produkcję teledysku do piosenki "Blood And Thunder" promującej album "Leviathan".
- real_alien
- -#Long distance runner

Słuchałem sampli z ich oficjalnej strony... i jestem na nie. Ale wstrzymam się z oceną - ściągnę sobie całe piosenki w dobrej jakości i dopiero wtedy podzielę się wrażeniami 
Czy oni mysla ze ktokolwiek kupi bilet zeby ich zobaczyc?
smiech na sali...
smiech na sali...
No to czekamy na to co powie Wicker :beer
*On his dying words he prays: Tell the world of Mystic Fest.
... o adresie ?real_alien pisze:Słuchałem sampli z ich oficjalnej strony...
KMFDM
- real_alien
- -#Long distance runner

- real_alien
- -#Long distance runner

Swoją drogą ciekawe rzeczy mają w swoim sklepie -