Miras pisze:Megadeath nie zagra na 100% bo pewnie by chcieli grac przed samymi Ironami a przed nimi gra Nightwish więc Megadeath odpada. Wedłóg mnie to wcisna jeszcze jaką kapele a może 2 jakies średniaki co by mogły grać zaraz po DF
Myślę, że Nightwish nie miałby nic przeciwko, żeby po nich grał zespół, którego kawałek coverują.
Nie off-topujcie!
Też myśle że mohło by tak być
żeby zagrał Megadeth
i myśle że Nightwish nei miał by nic przeciwko
:rocx
Informacja od Mystica odnosnie sprzedazy biletów i Megadeth...
"Bilety idą jak woda ale z racji tego ze jest to stadion w Polsce - jeszcze
ich troche jest. Megadeth niestety nie zagra ( też bym chciał ) ) ale mam
nadzieje że i bez Megadeth zapełnicie - Wy drodzy Fani metalu cały stadion.
Tego Nam i Wam życze"
Cybul pisze:Informacja od Mystica odnosnie sprzedazy biletów i Megadeth...
Tego Nam i Wam życze"
To jak Mastodon, Hunter, a może DT ?
Z kad masz to info??? Ta no to jak oni sie tak tłumacza to znaczy że zawiele biletów nie sprzedali
Pewnie dostal maila od mystica. Szkoda ze megadeath nie bedzie. Ja osobiscie juz bym liczyl na jakis malo znany zespol. Ale mam nadzieje ze stadion bedzie full
http://www.mystic.com.pl/mystic/koncerty.php <-- wedlug tego Behemoth bedzie gral przed DragonForce. Dla mnie byloby to lepsze rozwiazanie, bo unikneli bysmy dwoch ostrych kapel pod rzad czyli, ze bedziemy mogli po behemocie troszke oddychnac
Ironkos pisze:http://www.mystic.com.pl/mystic/koncerty.php <-- wedlug tego Behemoth bedzie gral przed DragonForce. Dla mnie byloby to lepsze rozwiazanie, bo unikneli bysmy dwoch ostrych kapel pod rzad czyli, ze bedziemy mogli po behemocie troszke oddychnac
no ale! Behemoth jest 100 razy lepszy od Dragonów :p
"Bilety idą jak woda ale z racji tego ze jest to stadion w Polsce - jeszcze ich troche jest. Megadeth niestety nie zagra ( też bym chciał ) ) ale mam nadzieje że i bez Megadeth zapełnicie - Wy drodzy Fani metalu cały stadion.
Tego Nam i Wam życze"
Mastodon... Może? Jeśli będą grać z Maiden na tej części trasy. Ewentualnie Within Temptation.
Hunter ponoć jednak odpada (kontrakt z MMP ich zgubił ), a DT jest już raczej nierealne...
Ciekawe ile biletów już poszło... Osobiście sądzę, że może z 15.000 więc przydałoby się sprzedać jeszcze drugie tyle.
tobink pisze:
Ironkos pisze:http://www.mystic.com.pl/mystic/koncerty.php <-- wedlug tego Behemoth bedzie gral przed DragonForce. Dla mnie byloby to lepsze rozwiazanie, bo unikneli bysmy dwoch ostrych kapel pod rzad czyli, ze bedziemy mogli po behemocie troszke oddychnac
Bez przesady! Przecież wszyscy idą właśnie zobaczyć Dragonforce i powalczyć plastikowymi mieczami!
Wcześniej było chyba na odwrót... Sądzę, że to jednak DF otworzy festiwal.
"Bilety idą jak woda ale z racji tego ze jest to stadion w Polsce - jeszcze ich troche jest. Megadeth niestety nie zagra ( też bym chciał ) ) ale mam nadzieje że i bez Megadeth zapełnicie - Wy drodzy Fani metalu cały stadion.
Tego Nam i Wam życze"
Mastodon... Może? Jeśli będą grać z Maiden na tej części trasy. Ewentualnie Within Temptation.
Hunter ponoć jednak odpada (kontrakt z MMP ich zgubił ), a DT jest już raczej nierealne...
Ciekawe ile biletów już poszło... Osobiście sądzę, że może z 15.000 więc przydałoby się sprzedać jeszcze drugie tyle.
tobink pisze:
Bez przesady! Przecież wszyscy idą właśnie zobaczyć Dragonforce i powalczyć plastikowymi mieczami!
Wcześniej było chyba na odwrót... Sądzę, że to jednak DF otworzy festiwal.
przejzałes mnie.. jade tam tylko dla dragonów!
a moze zrobimy akcje: "Dragon klap klap klap"?? moze potem juz po wystepie maiden wrócą na scenę?!
Tego Nam i Wam życze"
Z kad masz to info??? Ta no to jak oni sie tak tłumacza to znaczy że zawiele biletów nie sprzedali
Mirdaroh pisze:Pewnie dostal maila od mystica. Szkoda ze megadeath nie bedzie. Ja osobiscie juz bym liczyl na jakis malo znany zespol. Ale mam nadzieje ze stadion bedzie full
Zgadza się mailik. Mystic ma najwyrażniej spore zamieszanie z tymi biletami ja na swoje czekam i czekam
Dlatego wydaje mi sie jednak ze lepiej sie ruszyc do Empiku/sklepu muzycznego i osobiscie kupic.
Ja 4 razy zamawiałem az w koncu poszedłem osobiscie kupilem (hehe 10 zł za przesylke sie oszczedziło). I wtedy, o ironio, dostałem wieczorem maila ze wysyłaja poleconym w poniedzialek. No to napisalem ze cofam zamowienie i po sprawie było. Odpisał mi koles ze nie ma problemu. Takze ogolnie owszem troche zmiaeszania ale jakos im to idzie.