PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
mam plakaty, ciężko było je donieść do domu, bo nie wiedziałem, że zawiadomienie z poczty dotyczy właśnie tego, ale looz
nie wiem ile ich, bo nie liczyłem, ale na oko bardzo dużo
kontakować się ze mną teraz :]]]]
nie wiem ile ich, bo nie liczyłem, ale na oko bardzo dużo
kontakować się ze mną teraz :]]]]
- likipiki
- -#Lord of the flies

Nie pisz tego głośno, bo Cię Tobink oryczyreal_alien pisze:Mam - 49 sztuk (właściwie to 48 - z wiadomego powodu).
MiKi -> ja bym chciał jeden plakat w swoim pokoju powiesić
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
świnka666 pisze:
:]]]]]świnka666 pisze:Nie pisz tego głośno, bo Cię Tobink oryczy![]()
-
El Dorado
nie orycze :p sam sobie wziałem jeden plakat na sciane ale dlatego ze dostałem troche ponad 50świnka666 pisze:Nie pisz tego głośno, bo Cię Tobink oryczyreal_alien pisze:Mam - 49 sztuk (właściwie to 48 - z wiadomego powodu).
![]()
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

Ja moge sie zajac calym centrum Bytomia i wieloma dzielnicami Bytomia oprocz tego moge zaplakatowac Chorzow, wiec czekam na konkrety!!! Do plakatow tylu chetnych sie znalazlo a do ulotek bylo tyle osob ze moznaby policzyc na palcach jednej reki... Mam nadzieje ze niektorzy nie zglaszali sie po plakaty zeby pozniej sprzedawac je na allegro...
- likipiki
- -#Lord of the flies

Słyszeliście wszyscy?! Tobink wziął sobie plakat! Plakat, który miał promować koncert! A on sobie go pewnei powiesił w domu!tobink pisze:nie orycze :p sam sobie wziałem jeden plakat na sciane ale dlatego ze dostałem troche ponad 50świnka666 pisze:Nie pisz tego głośno, bo Cię Tobink oryczyreal_alien pisze:Mam - 49 sztuk (właściwie to 48 - z wiadomego powodu).
![]()
Admini, a to nie będzie groziło BANem?
ja moge pomoc w Bytomiu, tzn poszlajac sie dla towarzystwa 
- likipiki
- -#Lord of the flies

Ty się do matÓry Ócz, a nie po mieście szlajajkobi pisze:ja moge pomoc w Bytomiu, tzn poszlajac sie dla towarzystwa
Jasne - rozwieszę z pewną grupą znajomych w Mikołowie, Tychach, Katowicach, Łaziskach, Gliwicach. Wicker napisz na meila brave_invader@op.pl jakieś informacje i podam adres swój. Pozdro.

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok, na razie zgadaj się z Real Alienem, a ja swoją drogą postaram Ci się załatwić partię w maju. Ja też liczę na to, że wszyscy naprawdę rozkleją te plakaty.Iron_Simon pisze:Ja moge sie zajac calym centrum Bytomia i wieloma dzielnicami Bytomia oprocz tego moge zaplakatowac Chorzow, wiec czekam na konkrety!!! Do plakatow tylu chetnych sie znalazlo a do ulotek bylo tyle osob ze moznaby policzyc na palcach jednej reki... Mam nadzieje ze niektorzy nie zglaszali sie po plakaty zeby pozniej sprzedawac je na allegro...
Czekamy na fotografie dokumentujące Waszą akcję, które będą mogły wziąć udział w konkursie! Do wygrania zaproszenia na Mystic Festival!
Super. Będziemy w kontakcie. Na razie możesz wziąć partię od MiKiego.Johnny pisze:Jasne - rozwieszę z pewną grupą znajomych w Mikołowie, Tychach, Katowicach, Łaziskach, Gliwicach. Wicker napisz na meila brave_invader@op.pl jakieś informacje i podam adres swój. Pozdro.
-
El Dorado
a ile ma byc zaproszen do rozdania?WICKER MAN pisze:Ok, na razie zgadaj się z Real Alienem, a ja swoją drogą postaram Ci się załatwić partię w maju. Ja też liczę na to, że wszyscy naprawdę rozkleją te plakaty.Iron_Simon pisze:Ja moge sie zajac calym centrum Bytomia i wieloma dzielnicami Bytomia oprocz tego moge zaplakatowac Chorzow, wiec czekam na konkrety!!! Do plakatow tylu chetnych sie znalazlo a do ulotek bylo tyle osob ze moznaby policzyc na palcach jednej reki... Mam nadzieje ze niektorzy nie zglaszali sie po plakaty zeby pozniej sprzedawac je na allegro...
Czekamy na fotografie dokumentujące Waszą akcję, które będą mogły wziąć udział w konkursie! Do wygrania zaproszenia na Mystic Festival!
Super. Będziemy w kontakcie. Na razie możesz wziąć partię od MiKiego.Johnny pisze:Jasne - rozwieszę z pewną grupą znajomych w Mikołowie, Tychach, Katowicach, Łaziskach, Gliwicach. Wicker napisz na meila brave_invader@op.pl jakieś informacje i podam adres swój. Pozdro.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kilka (naście?
). Do ustalenia. Jak pojawią się konkrety to dam Wam znać.
profesjonaliści używają ponoć kleju do tapet...ale nie mam zadnych konretów
no fakt , profesjonaliści urzywają kleju do tapet (w każdym chemiku dostaniecie i rozrabia się z wodą) , profesjonaliści są w stanie rozwiesić na "dziko" ok.2000 w 6,7 dni w grupie 5 osobowej.
no to my spokonie naszą 100 w pare godzin rozwieśimy
i skoro tak piszecie to chyba będziemy używać kleju do tapet znowu (może wypróbujemy jakiś inny)
Na rq\zie czekam na plakaty
i skoro tak piszecie to chyba będziemy używać kleju do tapet znowu (może wypróbujemy jakiś inny)
Na rq\zie czekam na plakaty
UP THE IRONS!!
:solo
wypraszam sobie, mozemy rozwiesic o wiele wiecej. w zeszlym tygodniu poszlo nam wszystkich razem zlecen ponad 3000, a trzeba uwzglednic, gdy ktos ma zajecia, inna prace czy zwyczajnie zaleje ryja 
kleimy na kleju do tapet metylan. rozrabia sie go z woda, w wiaderku lub od razu w butelce. dobry klej to klej gesty i lepki jak.. jak... jak sperma albo gluty z nosa (nie przychodzi mi do glowy inna lepka i gesta rzecz...).
chodzisz sobie z takim plakatem, rozkladasz go na ziemi, smarujesz porzadnie od spodu klejem - najlepiej miec to w malej butelce3 np. po plynie do naczyn ludwik. smarujesz wiec klejem, potem skladasz na chwile na pol, zeby CALY dobrze sie tym nasaczyl. rozprostowujesz i sru!... umieszczasz tak gdzie pasuje. jak klej wyschnie, to pazurami nie zedrzesz takiego plakatu. jesli ma sie to trzymac NAPRAWDE mocno, mozna dodac jeszcze do kleju troche wikolu, albo bialka z jajek (ale zoltek nie dawajcie...). i upewnijcie sie, ze CALY plakat jest porzadnie namoczony.
uwalicie sie pewnie strasznie klejem przy takiej robocie - taka jej uroda.
opisana powyzej metoda to tylko ta, ktorej ja uzywam. znam kilku plakaciarzy, kazdy ma inny sposob. jedni polewaja najpierw klejem sciane, inni chodza z wiaderkiem i pedzlem.
do wszystkich co beda kleic: dobrze kierowac sie zasada, zeby nie naklejac na elewacjach kamienic, na szybach sklepow - chyba ze w remoncie sa. polecamwszelkie ploty, remonty, nieuzytki.
to chyba tyle... powodzenia i nie dajcie sie zlapac.
na priva moge wam napisac, gdzie w kraku mozna kleic, zeby taki plakat powisial troche dluzej niz 12h.
kleimy na kleju do tapet metylan. rozrabia sie go z woda, w wiaderku lub od razu w butelce. dobry klej to klej gesty i lepki jak.. jak... jak sperma albo gluty z nosa (nie przychodzi mi do glowy inna lepka i gesta rzecz...).
chodzisz sobie z takim plakatem, rozkladasz go na ziemi, smarujesz porzadnie od spodu klejem - najlepiej miec to w malej butelce3 np. po plynie do naczyn ludwik. smarujesz wiec klejem, potem skladasz na chwile na pol, zeby CALY dobrze sie tym nasaczyl. rozprostowujesz i sru!... umieszczasz tak gdzie pasuje. jak klej wyschnie, to pazurami nie zedrzesz takiego plakatu. jesli ma sie to trzymac NAPRAWDE mocno, mozna dodac jeszcze do kleju troche wikolu, albo bialka z jajek (ale zoltek nie dawajcie...). i upewnijcie sie, ze CALY plakat jest porzadnie namoczony.
opisana powyzej metoda to tylko ta, ktorej ja uzywam. znam kilku plakaciarzy, kazdy ma inny sposob. jedni polewaja najpierw klejem sciane, inni chodza z wiaderkiem i pedzlem.
do wszystkich co beda kleic: dobrze kierowac sie zasada, zeby nie naklejac na elewacjach kamienic, na szybach sklepow - chyba ze w remoncie sa. polecamwszelkie ploty, remonty, nieuzytki.
na priva moge wam napisac, gdzie w kraku mozna kleic, zeby taki plakat powisial troche dluzej niz 12h.
Ja kilka powiesilem w sklepach i barach
a nawet w szkole
zostalo jeszcze troche na ulicach porozklejac 
Dzięki za radywyzwolony pisze:wypraszam sobie, mozemy rozwiesic o wiele wiecej. w zeszlym tygodniu poszlo nam wszystkich razem zlecen ponad 3000, a trzeba uwzglednic, gdy ktos ma zajecia, inna prace czy zwyczajnie zaleje ryja
Na pewno sie przydadzą przy partii którą będziemy teraz rozklejać
UP THE IRONS!!
:solo