Czyli na płotach itp. można legalnie wieszać plakaty?
PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Dokładnie. Dzięki, wyzwolony!
:beer
nie, wlasciwie nigdzie nie mozna legalnie wieszac plakatow. kilka miejsc, gdzie jest to legalne jest zaklejane z taka czestotliwoscia przez PRACA W USA, ze nie warto tam przywieszac czegokolwiek - zniknie to za godzine, przykryte kolejna warstwa informacyjna.
warte uwagi sa, jak wspomnialem - skrzynki elektryczne, ploty i chwilowe remonty (blaszaki, albo szyby zamknietych sklepow). tam gdzie juz wisza plakaty - znaczy, ze tam nikt nie dba i narasta kippler. nikt tego nie zerwie, co najwyzej kolejni klejacy to zakleja.
jak pisalem, nie wolno kleic wlasciwie nigdzie, paragraf na to 63a. trzeba sie rozgladac za straza (policja generalnie nie zwraca uwagi na klejenie), mozna dostac kilka setek mandatu.
nikt nie twierdzil, ze to bezpieczne i przyjemne
warte uwagi sa, jak wspomnialem - skrzynki elektryczne, ploty i chwilowe remonty (blaszaki, albo szyby zamknietych sklepow). tam gdzie juz wisza plakaty - znaczy, ze tam nikt nie dba i narasta kippler. nikt tego nie zerwie, co najwyzej kolejni klejacy to zakleja.
jak pisalem, nie wolno kleic wlasciwie nigdzie, paragraf na to 63a. trzeba sie rozgladac za straza (policja generalnie nie zwraca uwagi na klejenie), mozna dostac kilka setek mandatu.
to jest miejsce na twoja reklame.
a tam co oni mi zrobić mogą za klejenie?
może akurat na fanów Maiden sie trafi
może akurat na fanów Maiden sie trafi
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Akurat zaklejanie plakatami płotów, wiaduktów itp. raczej nie powinno nikomu przeszkadzać. 
Warszawska ekipa rusza zaraz po pierwszomajowym weekendzie, a może i wcześniej... Czekamy na pomocników.
:rocx
Warszawska ekipa rusza zaraz po pierwszomajowym weekendzie, a może i wcześniej... Czekamy na pomocników.
Kurcze... Żeby nie matury, to bym pomógł. Ale mogę w sumie dołączyć się do Was (rozumiem Wicker, że Ty też kleisz). Jesli nie będzie to któryś z tych dni: 2,6,12,19 maja.
Jeżeli Poznańska ekipa potrzebuje pomocy w klejeniu prosze o kontakt chętnie pomoge :rocx
A przyda sie - im wiecej tym lepiejBeast_666 pisze:Jeżeli Poznańska ekipa potrzebuje pomocy w klejeniu prosze o kontakt chętnie pomoge :rocx
Wrocław
bardzo chętnie pomoge...zajme sie tam sam albo pomoge komus innemu... gg 6984234, kom. 693787810, mail: no_nick@epf.pl
Racja racja wszędzie trzeba uważaćwyzwolony pisze:nie, wlasciwie nigdzie nie mozna legalnie wieszac plakatow. kilka miejsc, gdzie jest to legalne jest zaklejane z taka czestotliwoscia przez PRACA W USA, ze nie warto tam przywieszac czegokolwiek - zniknie to za godzine, przykryte kolejna warstwa informacyjna.
I na prawde można mandacik dostać
Więc dobrze że przestrzegasz
To trzeba zaakcentować żeby wszyscy uważali
Powodzenia z plakatowaniem
Od Łodzi
Dla innych miast
UP THE IRONS!!
:solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak. Więc warszawscy Sanktuiarianie i Sanktuarianki - macie jedyną i niepowtarzalną okazję, żeby poplakatować sobie w towarzystwie WICKER'a...Ascot pisze:Kurcze... Żeby nie matury, to bym pomógł. Ale mogę w sumie dołączyć się do Was (rozumiem Wicker, że Ty też kleisz). Jesli nie będzie to któryś z tych dni: 2,6,12,19 maja.
Ascot - możemy się jakoś ustawić. Daj mi znać na priv kiedy by Ci pasowało. Powodzenia na maturach. :beer
jaaaa..cie....yyyyy......WICKER MAN pisze:Tak. Więc warszawscy Sanktuiarianie i Sanktuarianki - macie jedyną i niepowtarzalną okazję, żeby poplakatować sobie w towarzystwie WICKER'a...![]()
![]()
![]()
Wicker w Warszawie kleiszWICKER MAN pisze:Tak. Więc warszawscy Sanktuiarianie i Sanktuarianki - macie jedyną i niepowtarzalną okazję, żeby poplakatować sobie w towarzystwie WICKER'a...Ascot pisze:Kurcze... Żeby nie matury, to bym pomógł. Ale mogę w sumie dołączyć się do Was (rozumiem Wicker, że Ty też kleisz). Jesli nie będzie to któryś z tych dni: 2,6,12,19 maja.![]()
![]()
![]()
Ascot - możemy się jakoś ustawić. Daj mi znać na priv kiedy by Ci pasowało. Powodzenia na maturach. :beer
A moze gościnnie do Łodzi przyjedziesz?
(sorry za off-topa)
UP THE IRONS!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To przyjedźcie do Wawy pomóc.S1MON pisze:jaaaa..cie....yyyyy......stolyca ma szczescie
co najwyzej z Mikim moge
Jak łódzkie koleżanki Sanktuarianki mnie zaproszą to kto wie...tom_azs pisze:Wicker w Warszawie kleisz
(sorry za off-topa)
Wicker - jesli tylko mozesz mnie przenocowac 1 noc to nie ma problemu...mowie calkiem powaznieWICKER MAN pisze: To przyjedźcie do Wawy pomóc.![]()
![]()
a co tu Ci źle?S1MON pisze:jaaaa..cie....yyyyy......WICKER MAN pisze:Tak. Więc warszawscy Sanktuiarianie i Sanktuarianki - macie jedyną i niepowtarzalną okazję, żeby poplakatować sobie w towarzystwie WICKER'a...![]()
![]()
![]()
stolyca ma szczescie
co najwyzej z Mikim moge
masz Keę, Bidda i duuuuuuuużo innych do picia...eeeee tj. plakatowania
Poczekaj poczekaj to moze Cię zaprosząWICKER MAN pisze:To przyjedźcie do Wawy pomóc.S1MON pisze:jaaaa..cie....yyyyy......stolyca ma szczescie
co najwyzej z Mikim moge
![]()
![]()
Jak łódzkie koleżanki Sanktuarianki mnie zaproszą to kto wie...tom_azs pisze:Wicker w Warszawie kleisz
(sorry za off-topa)![]()
![]()
UP THE IRONS!!
A ja wciąż czekam na plakaty... Jak wysyłałeś mój adres to mówili mniej więcej kiedy dojdą Wicker?
krakow cos milczy...
macie chlopaki jakies klejenie tutaj w kraku? ile wam tego przyszlo i kiedy chcecie to wieszac?
macie chlopaki jakies klejenie tutaj w kraku? ile wam tego przyszlo i kiedy chcecie to wieszac?
to jest miejsce na twoja reklame.
Klej do tap[et którego my używaliśmy chyba się sprawdził
W neiktórych miejscach wiszą plakaty
A w tych w których już ich nie widać są zalepione
Widziałem też takie które ktoś chciął zerwać
Były rozerwane na pół (lub temu podobnie)
Przylre ze ktoś zrywał
ale to ze się rozdzierały świadczy ze klej się spradził choć troche
W neiktórych miejscach wiszą plakaty
A w tych w których już ich nie widać są zalepione
Widziałem też takie które ktoś chciął zerwać
Były rozerwane na pół (lub temu podobnie)
Przylre ze ktoś zrywał
ale to ze się rozdzierały świadczy ze klej się spradził choć troche
UP THE IRONS!!
Wicher ty się nie chwal, tylko rusz dupę do klejenia. Ja juz drugi dzień czekam na info kiedy ruszamy