PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Jakbyście już nie mieli ciekawszych pomysłów to ja mogę porozlepiać w Świnoujściu
W końcu 50 tys. mieszkańców i sporo metali. Jak coś to ja się zgłaszam 
Żelazny pisze:Nom ja na Jelenią też ze 30....No chyba że ktoś mi pomoże to wtedy może być więcej![]()
ja się za to też biorę
mnie pytasz?WICKER MAN pisze: A na serio - ile plakatów chciałbyś rozlepić?![]()
a tak na serio - jeszcze raz przypominam o sobie ;] w sumie stalowa wola tarnobrzeg i sandomierz to sporo ponad 150tys. mieszkancow, jest kogo zakleic ;] a i spora ekipa ze stalowki sie maci
Pijesz? Nie pisz.
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Wicker to mniejsze miasta też mają szansę na to by zostac oplakatowane?? Przypominam moje ma 100 tyś no i okoliczne rockoteki i miasta mogę obkleić...
Ja w sumie jestem z Łodzi (więc to większe miasto)
ale moim zdaniem i te mniejsze miasta w których jest do kogo trafiać chbya warto oblepić
W sumie moze być tak ze z mniejszych miast będzie więcej chętnweych niż z tych dużych
ale moim zdaniem i te mniejsze miasta w których jest do kogo trafiać chbya warto oblepić
W sumie moze być tak ze z mniejszych miast będzie więcej chętnweych niż z tych dużych
UP THE IRONS!!
:solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mniejsze miasta też mają szansę.
Plakaty będą lada dzień.
Wysyłajcie mi na wickerman@interia.pl (z tematem "Plakaty") swoje dane: imię, nazwisko, nick na forum, adres i rejon jaki możecie obkleić (oraz ile plakatów potrzebujecie).
Wysyłajcie mi na wickerman@interia.pl (z tematem "Plakaty") swoje dane: imię, nazwisko, nick na forum, adres i rejon jaki możecie obkleić (oraz ile plakatów potrzebujecie).
Taki lekki offtop od plakatów ale wciąż o promocji. Mianowicie przed chwilą przyszła do mnie matka i powiedziała, że podobno w teleexpresie dziś mówili, że będą Irony grać z tym że z tego co ona usłyszała to chyba powiedzieli, że w Spodku no chyba że słuchała jednym uchem to mogli np mówić gdzie grali ostatnie koncerty w Polsce jednak biorąc pod uwagę, że materiał przygotował szanowny pan ekspert Hirek Wrona który podczas koncertu Metallici podał Orłosiowi info że Slipknot jest heavy metalowa kapela, a muzycy będą grali na wysokości 8 piętra
A w Bydzi wciąż nikt nie uświadczy nawet skrawka plakatu. I bynajmniej to nie z mojej winy. Jakby co to pytałem na poczcie i nic do dla mnie nie mają. Co z tym faktem Wicker? Bo trochę się nie cierpliwie, a moja ekipa powoli traci zapał. 
-
_Sand_man_
- -#Invader

Niee to przedstawiali koncerty najbliższe i niektóre oczywiście odbywają się w spodku też. Powiedzieli również o Mystic ale nie to że będzie w Spodku :rocxjajco pisze:Taki lekki offtop od plakatów ale wciąż o promocji. Mianowicie przed chwilą przyszła do mnie matka i powiedziała, że podobno w teleexpresie dziś mówili, że będą Irony grać z tym że z tego co ona usłyszała to chyba powiedzieli, że w Spodku no chyba że słuchała jednym uchem to mogli np mówić gdzie grali ostatnie koncerty w Polsce jednak biorąc pod uwagę, że materiał przygotował szanowny pan ekspert Hirek Wrona który podczas koncertu Metallici podał Orłosiowi info że Slipknot jest heavy metalowa kapela, a muzycy będą grali na wysokości 8 piętra
no to Wicker mozemy z EeBe i Swarozycem ewentualnie jeszcze w tych pulawach polazic i porozklejac
. wysylam mejla, mysle,ze nie wiem z 20 plakatow i bedzie git. pozdro
Jazz is not dead, it just smells funny.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiem...Wiśnia pisze:A w Bydzi wciąż nikt nie uświadczy nawet skrawka plakatu. I bynajmniej to nie z mojej winy. Jakby co to pytałem na poczcie i nic do dla mnie nie mają. Co z tym faktem Wicker? Bo trochę się nie cierpliwie, a moja ekipa powoli traci zapał.
hehe dzis mialem mozliwosc zawitac w stolicy na kilka godzinek... hehe w okolicach dworca glownego, palacu kultury i innych takich tam<nazw nei znam> dziwne bo nei widizalem nawet jednego plakatu
czyzby Wawa sie nei starała?
wisza tylko juwenalia mark nopfler oraz velvet revolvers 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Stara się, stara, ale powoli. Mamy 100 plakatów więc dajcie nam czas.Michcio pisze:hehe dzis mialem mozliwosc zawitac w stolicy na kilka godzinek... hehe w okolicach dworca glownego, palacu kultury i innych takich tam<nazw nei znam> dziwne bo nei widizalem nawet jednego plakatuczyzby Wawa sie nei starała?
![]()
hehe hejjjWICKER MAN pisze:Stara się, stara, ale powoli. Mamy 100 plakatów więc dajcie nam czas.Michcio pisze:hehe dzis mialem mozliwosc zawitac w stolicy na kilka godzinek... hehe w okolicach dworca glownego, palacu kultury i innych takich tam<nazw nei znam> dziwne bo nei widizalem nawet jednego plakatuczyzby Wawa sie nei starała?
![]()
![]()
![]()
p.s tak zmieniajac temat podobno geby mojej klasy byly na polsacie
- real_alien
- -#Long distance runner

Piekary prawie całe zaplakatowane
Część kleiłem z kumplami, część niestety sam - nie było łatwo, ale jakoś się udało
. Użyłem kleju do tapet - najpierw smarowałem słup, później naklejałem plakat a na końcu smarowałem jeszcze plakat. Klej nosiłem w 10-litrowym kiblu, więc trochę było mi ciężko z wiadrem w jednej i plakatami w drugiej ręce
Jeszcze trudniej było wypatrywać straży miejskiej - miałem kilka sytuacji podbramkowych... Co bardziej ruchliwe ulice polecam plakatować wieczorami - jeździ wtedy mniej samochodów i łatwiej można wyłowić "strażowóz"
Co do samych plakatów - niektóre już po dwóch dniach były nadtargane albo wisiało już na nich co innego.
Wicker, zdjęcia wyślę Ci na @ niebawem
Wicker, zdjęcia wyślę Ci na @ niebawem
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok. Super. Dobra robota.
:beer
Michcio - zostałeś posłem?

Michcio - zostałeś posłem?
Chętnie bym rozwiesił ze znajomymi troche plakatów w Zielonej Górze, jest tu dużo młodzieży "metalowej"
i napewno znalazło by sie wielu chętnych na wyjazd na Mystic. Aha i sorry jeżeli już ktoś zgłosił Zieloną ale nie chciało mi sie przeglądac 28 stron 
No more can they keep us in, listen DAMN IT, we will win
nie chce przeklinac.. ale to byl kurna cios po nizej pasa!!! krakowska jego w pupe mac straz miejska kulturalnie mnie zatrzymala i zapytala co ja robie... ja im odparlem ze ogladam plakaty jakie "ktos" rozkleił... na to jeden debil, palant,idiota, ćwok, pedał pyta mnie co ja mam w plecaku bo to wyglada jak plakaty.. ja mu na to odzeklem ze to papier sniadaniowy.. on mnie poprosil zebym mu go pokazal.. noi tu sie zaczal problem... pokazalem on sobie rozwinal..i stwierdzil mniej wiecej.. "oooo! ten papier sniadaniowy wyglada jak ten tutaj co wisi..prosze dokumenty" dalem mu dokumenty i co najlepsze < dla mnie> ugadalem zeby mnie tylko upomnieli.. jeden tam sie znalazl PORZADNY.. widac ze mu sie nie chcialo stac i ze mna gadac wiec powiedzail ze "konfiskuje"plakaty i klej oraz mam natychmiast pozrywac to co nakleiłem... zawinal dwoje kolegow i pojechali dalej... plakaty znalazlem 300 metrow dalej potargane w koszu na smieci..( a klej chyba zabrali jak dowód 
tak wiec 10 plakatow na Kampus UJ oraz AGH poszlo sie... kochac do smietnika:(
pozdrawiam.. mam nadzieje ze Wy nie macie takich problemow!

tak wiec 10 plakatow na Kampus UJ oraz AGH poszlo sie... kochac do smietnika:(
pozdrawiam.. mam nadzieje ze Wy nie macie takich problemow!
no coz, miales szczescie, nie zawsze konczy sie na kofiskacie. caluj panow straznikow po rekach i blogoslaw im do siodmego pokolenia. bo jakby mieli zly humor to do 5000 zeta mozna. zazwyczaj ze 100 albo 500 daja...
pozatym: straznik miejski nie ma prawa zagladac ci do plecaka, rewidowac cie. moze za to wezwac policje i zatrzymac cie do czasu jak przyjada, a wtedy oni ci przetrzepia dupsko. tylko jak by to wygladalo z punktu wuidzenia straznika? zaqwraca tylek policji, bo jakis szczawik nakleil plakat na murze
?
pisalem, pisalem, trzeba sie ROZGLADAC.
pozatym: straznik miejski nie ma prawa zagladac ci do plecaka, rewidowac cie. moze za to wezwac policje i zatrzymac cie do czasu jak przyjada, a wtedy oni ci przetrzepia dupsko. tylko jak by to wygladalo z punktu wuidzenia straznika? zaqwraca tylek policji, bo jakis szczawik nakleil plakat na murze
pisalem, pisalem, trzeba sie ROZGLADAC.
to jest miejsce na twoja reklame.
no patrrzylem sie rozgladalem tyle ze przyklejalem sie na chwile odwrocilem i mnie dojechali... a czy calowac po rekach, nogach? juz dalem im zarobic w tym roku! wiec mam dosc a straz wiejska jest moim zdaniem nie potzrebna! ale nie pwoiem strachu sie najadłem
p.s a mi sie zdawało z emogą Cie przeszukac.. przeciez ostatnio oni maja wiecej "praw" juz nawet mandaty moga wlepiac!
najbardziej bolała strata kleju za 15 zl !
p.s a mi sie zdawało z emogą Cie przeszukac.. przeciez ostatnio oni maja wiecej "praw" juz nawet mandaty moga wlepiac!
najbardziej bolała strata kleju za 15 zl !