PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Właśnie rozglądać sie trzeba i uważać
Nie dajcie się złapać
Bo to nic miłego
My już uważamy
I przy następnej parti też bardzo będziemy
Nie dajcie się złapać
Bo to nic miłego
My już uważamy
I przy następnej parti też bardzo będziemy
UP THE IRONS!!
:solo
A Michcio byłeś na rowerze? To moze lepiej brac ze soba kogos drugiego zeby stał na czatach, a inny niech wiesza plakat w tym czasie. Kurcze to ja sie boje troche wieszac. Juz jeden mandat mam :/ (choć nie za wieszanie plakatów)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Współczuję...
Niestety trzeba uważać... Michcio, a gdzie wieszałeś plakaty? Na słupach ogłoszeniowych czy jakichś neutralnych miejsach typu stare płoty? Bo za to drugie nie powinni się przyczepić...
Cóż, trzeba być czujnym... Jak widać straż miejska za nasze pieniądze potrafi jedynie konfiskować plakaty, ale już poważniejszymi problemami się nie zajmie.
Chcecie jeszcze drugą partię do Krakowa?
Cóż, trzeba być czujnym... Jak widać straż miejska za nasze pieniądze potrafi jedynie konfiskować plakaty, ale już poważniejszymi problemami się nie zajmie.
Chcecie jeszcze drugą partię do Krakowa?
A lubelska straż miejska jest bardzo sympatyczna
Jak wieszałyśmy plakaty to przechodził koło nas jeden strażnik,ja byłam trochę przerażona, że będzie się czepiał a on tylko się uśmiechnął i przeszedł dalej 
toska pisze:A lubelska straż miejska jest bardzo sympatycznaJak wieszałyśmy plakaty to przechodził koło nas jeden strażnik,ja byłam trochę przerażona, że będzie się czepiał a on tylko się uśmiechnął i przeszedł dalej
a bo lublin miasto panow ;] :beer :beer
Pijesz? Nie pisz.
No nie wiem
Gorzej z mieszkańcami,bo już prawie żaden plakat nie wisi... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To następnym razem jak będziecie mieć problemy to powołajcie się na lubelską straż miejską.

ot: wlasnie mieszkancy rzadza ;] dobre miasto, dobre, same pijaki ;]]] eottoska pisze:No nie wiemGorzej z mieszkańcami,bo już prawie żaden plakat nie wisi...
Pijesz? Nie pisz.
wieszalem na ogrodzeniu gdzie było dosyc spooooro plakatów! nie wieszam na słupach bo one saplatne i jak złapia to podobno to jest bardziej przerombane od policji
tak bylem rowerkiem... w godzinach rannych < okolo 13 > gdy jeszcze nei padało!
tak bylem rowerkiem... w godzinach rannych < okolo 13 > gdy jeszcze nei padało!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Około 13 to godziny ranne? No w sumie masz rację.Michcio pisze:tak bylem rowerkiem... w godzinach rannych < okolo 13 > gdy jeszcze nei padało!
Cóż... Dziwne, że im to przeszkadzało... Trzeba więc uważać. Chcecie jeszcze kolejną partię plakatów do Krakowa?
Wicker a jak tam kolejna parti ado Łodzi
Wiadomo już kiedy może być?
Bo mamy coraz większą ochote je porozklejać
Naprawde ogromną frajde nam to sprawia
dlatego czekamy na plakaty
A no i czekamy na ulotki
A no i czekamy na ulotki
UP THE IRONS!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ulotki dostaniecie lada dzień.
Drugą partię także - 50 lub 100 plakatów. Jeszcze ustalimy. Zostanie także wysłana na dniach.
Drugą partię także - 50 lub 100 plakatów. Jeszcze ustalimy. Zostanie także wysłana na dniach.
Okej to czekamy i na to i na toWICKER MAN pisze:Ulotki dostaniecie lada dzień.
A jeśłi idzie o te plakaty to im więcej tym lepiej ze wszystkim sobie poradzimy tu jest meijsc do rozklejania bardzo dużo
UP THE IRONS!!
-
El Dorado
po co nastepna partia skoro ja jeszcze mam plakatytom_azs pisze:Wicker a jak tam kolejna parti ado Łodzi
A no i czekamy na ulotki
rozumiem ze nei chcecie ze mna rozklejac. sznuje to
-
IvonMaiden
- -#Invader

jak sam powiedziales , masz jeszcze poprzednia partie , wiec po co Ci nastepna?? moze bys najpierw rozlepil to co juz masz ....a wlasciewie to nie wiem dlaczego juz dawno tego nie zrobiles....tobink pisze: po co nastepna partia skoro ja jeszcze mam plakaty![]()
rozumiem ze nei chcecie ze mna rozklejac. sznuje toale nastepna partia po pół
-
El Dorado
nie zrobiłem bo miałem nadzieję, że zrobię to z Wami. i czekałem jak głupi. Teraz nie bede czekał wiec w weekend, najpozniej w poniedziałek, to wszystko rozwiesze.Ivona pisze:jak sam powiedziales , masz jeszcze poprzednia partie , wiec po co Ci nastepna?? moze bys najpierw rozlepil to co juz masz ....a wlasciewie to nie wiem dlaczego juz dawno tego nie zrobiles....tobink pisze: po co nastepna partia skoro ja jeszcze mam plakaty![]()
rozumiem ze nei chcecie ze mna rozklejac. sznuje toale nastepna partia po pół
-
IvonMaiden
- -#Invader

nie dziw sie..tobink pisze: nie zrobiłem bo miałem nadzieję, że zrobię to z Wami. i czekałem jak głupi. Teraz nie bede czekał wiec w weekend, najpozniej w poniedziałek, to wszystko rozwiesze.
wiele razy deklarowales ze bedziesz sam rozklejac te plakaty wiec teraz masz to czego chciales
-
El Dorado
okejIvona pisze:nie dziw sie..tobink pisze: nie zrobiłem bo miałem nadzieję, że zrobię to z Wami. i czekałem jak głupi. Teraz nie bede czekał wiec w weekend, najpozniej w poniedziałek, to wszystko rozwiesze.
wiele razy deklarowales ze bedziesz sam rozklejac te plakaty wiec teraz masz to czego chciales
no i własnie dlatego zeby było uczciwie nastepna partia powinna byc podzielona na dwie równe części (bo chyba nikogo nie chcemy faworyzować?)
-
IvonMaiden
- -#Invader

[quote="tobink"
okej
i ciesze sie z tego powodu bo nie musze płacic mandatu.
no i własnie dlatego zeby było uczciwie nastepna partia powinna byc podzielona na dwie równe części (bo chyba nikogo nie chcemy faworyzować?)
[/quote]
uroczy jestes trzymaj tak dalej
okej
-
El Dorado
spoko po to tu jestem ...Ivona pisze:tobink pisze: okeji ciesze sie z tego powodu bo nie musze płacic mandatu.
no i własnie dlatego zeby było uczciwie nastepna partia powinna byc podzielona na dwie równe części (bo chyba nikogo nie chcemy faworyzować?)![]()
nie rozumiem o co Ci chodzi...