Wejścia na sektor pod sceną
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wejścia na sektor pod sceną
na mecie bylem przed 15 (przed otwarciem bram) i na opaske nie bylo juz raczej szans... wykombinowac cos zawsze mozna, ale ja osobiscie to olewam, rok temu na slaskim stalem moze z 5 rzedow od barierek odzielajacych ten tam snejkpit i bylo super, kazdy szalal, obok mozna bylo sobie wskoczyc do mlynu
, widac bylo wszystko, scisk nie byl tak masakryczny (aczkolwiek na maiden raczej bedzie:))... mysle, ze jak ktos sie nie zalapie to nic wielkiego nie traci...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Teraz opaski mają być ponoć rozdawane po otwarciu bram i tylko na płycie stadionu. Więc dla wszystkich chętnych powinno ich starczyć.sqall666 pisze:na mecie bylem przed 15 (przed otwarciem bram) i na opaske nie bylo juz raczej szans... wykombinowac cos zawsze mozna, ale ja osobiscie to olewam, rok temu na slaskim stalem moze z 5 rzedow od barierek odzielajacych ten tam snejkpit i bylo super, kazdy szalal, obok mozna bylo sobie wskoczyc do mlynu, widac bylo wszystko, scisk nie byl tak masakryczny (aczkolwiek na maiden raczej bedzie:))... mysle, ze jak ktos sie nie zalapie to nic wielkiego nie traci...
więc to jest pewne na 100%?
głupio by wyszło w sytuacji, kiedy ktoś chcący opaskę wszedłby już na płytę a okazałoby się, że opaski jednak przed rozdają :]
głupio by wyszło w sytuacji, kiedy ktoś chcący opaskę wszedłby już na płytę a okazałoby się, że opaski jednak przed rozdają :]
-
sic_knot
- -#Wrathchild

noo kurde, ja mam nadzieje ze też się załapie. Nie jechałbym ponad 400km zeby sobie postac z daleka i sie patrzyć, kupiłbym wtedy siedzące
. Jak przyjade kolo 12 to jest szansa ze sie załapie na te opaski?. Bo podobno jest tylko 4 tyś. Przy takiej liczbie osób może zabraknąc
. Kurde jakby rozdawali przed to chamsko. Najlepiej jakby dawali tam na plycie. 
Właśnie, to jest potwierdzone info ?MiKi pisze:więc to jest pewne na 100%?
Nie po to wyjezdzam pociagiem o 4:40, zeby nie dostac opaski :-)
transylvania
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na 100% będę wiedział jutro lub w piątek, ale na 99.9% tak.MiKi pisze:więc to jest pewne na 100%?
Przynajmniej tak chce Mystic...
4.000 to bardzo dużo - tyle ile mieści płyta w Hali Ludowej czy w Spodku. Większość osób przybędzie na festiwal trochę później. Sądzę, że koło 12 każdy bez problemu dostanie opaskę.sic_knot pisze:noo kurde, ja mam nadzieje ze też się załapie. Nie jechałbym ponad 400km zeby sobie postac z daleka i sie patrzyć, kupiłbym wtedy siedzące. Jak przyjade kolo 12 to jest szansa ze sie załapie na te opaski?. Bo podobno jest tylko 4 tyś. Przy takiej liczbie osób może zabraknąc
Wicker powiedz ile ma szerokosci płyta w Spodku a ile bedzie miała na Ślaskim, to dla mnie tak orientacyjnie ile to 4 tys ;]WICKER MAN pisze:Na 100% będę wiedział jutro lub w piątek, ale na 99.9% tak.MiKi pisze:więc to jest pewne na 100%?
Przynajmniej tak chce Mystic...
4.000 to bardzo dużo - tyle ile mieści płyta w Hali Ludowej czy w Spodku. Większość osób przybędzie na festiwal trochę później. Sądzę, że koło 12 każdy bez problemu dostanie opaskę.sic_knot pisze:noo kurde, ja mam nadzieje ze też się załapie. Nie jechałbym ponad 400km zeby sobie postac z daleka i sie patrzyć, kupiłbym wtedy siedzące. Jak przyjade kolo 12 to jest szansa ze sie załapie na te opaski?. Bo podobno jest tylko 4 tyś. Przy takiej liczbie osób może zabraknąc
-
Night Prowler
- -#Charlotte

to pomyśl o mnie.mieszkam nad morzem i wyjeżdżam pociągiem o 23.25 ze szczecina już w sobotę.też sobie nie wyobrażam nie mieć opaski.najgorsze jest to że tak jak my myśli z 27 tyś ludzi.ronn pisze:Nie po to wyjezdzam pociagiem o 4:40, zeby nie dostac opaski :-)
I'm On The Highway To Hell!!!!!!!!
A jak myślicie do której one będą?? Bo ja z Wrocka nie wyjadę chyba wcześniej niż o 10 i to nie z mojej winy 
1. Nie wszyscy są napaleńcami, którzy muszą będąc na płycie być w tym sektorzeNight Prowler pisze:to pomyśl o mnie.mieszkam nad morzem i wyjeżdżam pociągiem o 23.25 ze szczecina już w sobotę.też sobie nie wyobrażam nie mieć opaski.najgorsze jest to że tak jak my myśli z 27 tyś ludzi.ronn pisze:Nie po to wyjezdzam pociagiem o 4:40, zeby nie dostac opaski :-)
2. Nie cały stadion to płyta :]
otoz to, spokojnie opasek jest naprawde duzo, nie wierzy ze rozejda sie w godzine po otwarciu bram... a i uwazam ze nie wszyscy beda o nich wogole wiedziec...MiKi pisze:1. Nie wszyscy są napaleńcami, którzy muszą będąc na płycie być w tym sektorzeNight Prowler pisze:to pomyśl o mnie.mieszkam nad morzem i wyjeżdżam pociągiem o 23.25 ze szczecina już w sobotę.też sobie nie wyobrażam nie mieć opaski.najgorsze jest to że tak jak my myśli z 27 tyś ludzi.ronn pisze:Nie po to wyjezdzam pociagiem o 4:40, zeby nie dostac opaski :-)
2. Nie cały stadion to płyta :]
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Płyta na Śląskim może pomieścić minimum 30.000 osób - ta w Spodku może z 5.000, nie więcej. W Hali Ludowej właśnie ze 4.000, może nawet mniej.Bonzo pisze:Wicker powiedz ile ma szerokosci płyta w Spodku a ile bedzie miała na Ślaskim, to dla mnie tak orientacyjnie ile to 4 tys ;]
-
dobry.wieczor
- -#Prowler

Ja np nie wiedzialem o zadnej opasce. Na Metallice nie bylem w Chorzowie (tylko w Dreźnie), więc to dla mnie nowośc. ale dobrze, ze sie dowiaduje, przyspieszylem autbus na 9.00 z Wroclawia, wiec pewnie 11.30 bede w Chorzowie. Mam nadzieje, ze drowe te opaske.
nieeedobry.wieczor pisze:Ja np nie wiedzialem o zadnej opasce. Na Metallice nie bylem w Chorzowie (tylko w Dreźnie), więc to dla mnie nowośc. ale dobrze, ze sie dowiaduje, przyspieszylem autbus na 9.00 z Wroclawia, wiec pewnie 11.30 bede w Chorzowie. Mam nadzieje, ze drowe te opaske.
-
Night Prowler
- -#Charlotte

no dobra,z tymi 27 tyś przesadziłem.ale te 7-10 tyś będzie tam sie chciało znaleźć.no, zobaczymy co to będzie.ale ponawiam swoje pytanie z innego tematu:mianowicie jak ma sie sprawa z wnoszeniem różnych rzeczy na stadion?? czy można wnieść plastikowe butelki,jak nie to jak wnosimy napoje?? i żarcie? a jak gdzieś było to napisane to prosze o link. :rocx
I'm On The Highway To Hell!!!!!!!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zajrzyj to tematu FAQ. Żarcie raczej będzie można wnosić. Napojów chyba nie.Night Prowler pisze:no dobra,z tymi 27 tyś przesadziłem.ale te 7-10 tyś będzie tam sie chciało znaleźć.no, zobaczymy co to będzie.ale ponawiam swoje pytanie z innego tematu:mianowicie jak ma sie sprawa z wnoszeniem różnych rzeczy na stadion?? czy można wnieść plastikowe butelki,jak nie to jak wnosimy napoje?? i żarcie? a jak gdzieś było to napisane to prosze o link. :rocx
Z tego co wiem to na mecie mozna było wnosic napoje w kartonach.Przypuszczam ze musialy byc zamknięte.
To głupio, jeśli opaski będą dawać po wejściu na płytę. Bo ja chcę dostać opaskę, ale nie chcę wchodzić o 12 i siedzieć tyle godzin w upale bez wody. Gdyby rozdawali przed wejściem, można by bylo wziąć opaskę i wejść później.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mają być rozdawane tylko na płycie. To o tyle dobre, że nie powinna się powtórzyć sytuacja z Metallicy czyli handel opaskami itp.artoor pisze:To głupio, jeśli opaski będą dawać po wejściu na płytę. Bo ja chcę dostać opaskę, ale nie chcę wchodzić o 12 i siedzieć tyle godzin w upale bez wody. Gdyby rozdawali przed wejściem, można by bylo wziąć opaskę i wejść później.