Przyszłoroczny Mystic Festival!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Przyszłoroczny Mystic Festival!
A ja chętnie zobaczyłbym na żywo Blaze'a i posłuchał jego solowych dokonań (całkiem niezłe moim zdaniem)
No i oczywiście musiałby zagrać Futureal - ile bym dał, żeby usłyszeć to na żywo :solo
-
Deleted User 804
Niezły koncert mugłby wyjść jakby grał Blaze a po nim Ironi. Jeszcze na początek dożucić Di Anna i zmienić nazwe z mystic festival na maiden festival 
Chcielibyście żeby poraz kolejny headlinerem był Maiden? Oczywiście nie miałbym nic przeciwko,ale tym razem chciałbym jakąs inną kapelkę, chociazby właśnie wspomniany Manowar lub Motorhead. Uwielbiam Maiden, jednak byli juz dwa razy gwiazda na Mysticu, teraz czas na innych tuzów.
Ależ oczywiścieAphasia pisze:Chcielibyście żeby poraz kolejny headlinerem był Maiden?
Won't you run, live to fly, fly to live, ACES HIGH
Skoro Bruce tak zapowiada n akazdym koncercie, ze za rok nowy album i trasa to raczej nie ma innej opcji jak - Maiden jako gwiazda Mystic Festival.
-
Lady_Destroyer
- -#Prodigal son

Ja bym wolała, żeby teraz w Spodku zagrali. Chyba że, zrobiliby powtórkę z 2003 - i Spodek i Mystic.Aphasia pisze:Chcielibyście żeby poraz kolejny headlinerem był Maiden?
You wanted the beast you got the beast
no to najprościej - Mystic w Spodku :]
-
Night Prowler
- -#Charlotte

Tyle razy się tu przewijał mój ulubiony zespół:AC/DC.To byłoby exrta.choć mieszkam nad morzem to na AC/DC pojechałbym wszędzie!Praga,Berlin,Chorzów,wszędzie.Macie moje poparcie i wszelką ilość podpisów pod np jakąś petycją w tej sprawię(np. taką jak z Judas Priest).I mam pytanie:czy jest jakaś polska strona czy forum zajmujące sie choć w jakimś stopniu AC/DC??
a to mój typ:
Zielony Helikopter(zespół mojego kolegi
)
coś tam jeszcze
Acid Drinkers
Turbo
AC/DC
a to mój typ:
Zielony Helikopter(zespół mojego kolegi
coś tam jeszcze
Acid Drinkers
Turbo
AC/DC
I'm On The Highway To Hell!!!!!!!!
ale genialne sklady podajecie... szkoda, ze mystic tego nie czytaAphasia pisze:Oto mój zestaw :
Testament
Anthrax
Megadeth
Slayer
Metallica
Motorhead
i jako Gwiazda : Ac\Dc
Tylko że jak by zrobili taki koncert to pewnie Slaski Stadium byłby troszkę przymały
Co wy chcecie od tych Katowic? Stadion rządzi i jakby tam jeszcze raz przyjechali było by znakomicie
.Po drugie zawsze jest jeszcze spodek który tez mi sie wydaje bardzo dobrym rozwiązaniem
Mystic tylko w Spodku po 1wsze obojetnie jak jest pogoda(upał i deszcz nie grożny) ,2e nagłośnienie,3e większe zgranie publiki chodzi o klap,klap...itp jedynym minusem ze Spodek nie wmiesci tyle ludu co w Chorzowie (więc wybudujmy większy obiekt-marzenie)Chyba ze bedzie więcej koncertów w PL.
jesli chodzi o liste zespołów Slayer Megadeth Exodus Kreator Overkill Testament najwżeniejszeI.Maiden jest jedno ale cena biletu przy takim składzie kosmiczna by była
.A moze oprócz Mysic F. zrobic inną imprezę pt.Maiden Festival i wtedy do 3ech supportów i gwiazda :solo
jesli chodzi o liste zespołów Slayer Megadeth Exodus Kreator Overkill Testament najwżeniejszeI.Maiden jest jedno ale cena biletu przy takim składzie kosmiczna by była
-
Lady_Destroyer
- -#Prodigal son

Jest: http://www.acdc.strona.pl/index.phpNight Prowler pisze:I mam pytanie:czy jest jakaś polska strona czy forum zajmujące sie choć w jakimś stopniu AC/DC??
You wanted the beast you got the beast
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Za pare lat moze tutaj http://tvp.pl/380,20050418196926.strona 
moze w koncu cos ruszy w mojej kochanej, smutnej Łodzi.Under Jolly Roger pisze:Za pare lat moze tutaj http://tvp.pl/380,20050418196926.strona
He has the power to heal,
He has the gift of the second sight,
He is the chosen one...
Mój skład na przyszły rok(pewnie nierealny)
-Amorphis
-My Dying Bride
-Behemoth
-Helloween
-Hammerfall
-IRON MAIDEN
-Amorphis
-My Dying Bride
-Behemoth
-Helloween
-Hammerfall
-IRON MAIDEN
- Metalophil
- -#Moonchild

a ja marze ze i w Lublinie coś się będzie działo - u nas juz w przyszlym roku otwierają halę na ok. 7 tys. :rocx7th_son pisze:moze w koncu cos ruszy w mojej kochanej, smutnej Łodzi.Under Jolly Roger pisze:Za pare lat moze tutaj http://tvp.pl/380,20050418196926.strona
U mnie we Wrocławiu jest tylko hala ludowa i mało się tam dzieje, ale nie jest źle. W końcu jak 2 razy maideni byli, to chyba niezły wynik. 
Mamy też stadion calkiem nieduży, ale20 tys spokojnie wejdzie z płytą dżo więcej, tylko jest przestażały... jeśli by go wyremontowali, to może tam kiedyś maiden zobaczymy. Myślę, że na przyszłej trasie znowu do nas zawitają, bo robią to od 95 (oprócz trasy ed huntera) i pewnie już nie będą grać w halach, bo stadiony mamy... pytanie tylko na którym. Wiem, że w sieprniu będzie grał zespół scooter na stadionie w Bydgoszczy. Mieści on 30tys i jest drugim co do wielkości w Polsce. Chciałby by koncert nie odbył się na śląskim tylko właśnie na jakimś mniejszym(oby Wrocław
)bo wolę oglądać zapełnione po brzegi stadiony, a nie pustki na trybunach 
Mamy też stadion calkiem nieduży, ale20 tys spokojnie wejdzie z płytą dżo więcej, tylko jest przestażały... jeśli by go wyremontowali, to może tam kiedyś maiden zobaczymy. Myślę, że na przyszłej trasie znowu do nas zawitają, bo robią to od 95 (oprócz trasy ed huntera) i pewnie już nie będą grać w halach, bo stadiony mamy... pytanie tylko na którym. Wiem, że w sieprniu będzie grał zespół scooter na stadionie w Bydgoszczy. Mieści on 30tys i jest drugim co do wielkości w Polsce. Chciałby by koncert nie odbył się na śląskim tylko właśnie na jakimś mniejszym(oby Wrocław
doszedłem do wniosku, że jeżeli Frontside nie zmieni wokala i będą szli w tym kiedrunku co na Zmierchu.. to niech grają co rok
na początek pół godziny Frontside'a to super sprawa
na początek pół godziny Frontside'a to super sprawa
Maideni we Wrocławiu byli 3 razykiske pisze:U mnie we Wrocławiu jest tylko hala ludowa i mało się tam dzieje, ale nie jest źle. W końcu jak 2 razy maideni byli, to chyba niezły wynik.![]()
zapomniałem o 86, ale żeby nie było, ze nie wiedziałem