Lauren Harris
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Haile Selassie
- -#Wrathchild

Re: Lauren Harris
http://www.monstroentertainment.com/laurenpictures.php Lauren Harris :rocx
i co ,to jest żona Harrisa ?Night Crawler pisze:http://www.monstroentertainment.com/laurenpictures.php Lauren Harris :rocx
Ps.na tym awatarze obok Halforda jest Bruce?
-
Haile Selassie
- -#Wrathchild

babciaRycerzHeavyMetalu pisze:i co ,to jest żona Harrisa ?Night Crawler pisze:http://www.monstroentertainment.com/laurenpictures.php Lauren Harris :rocx
a co nie poznajeszRycerzHeavyMetalu pisze:Night Crawler pisze:Ps.na tym awatarze obok Halforda jest Bruce?
nie ale powiedz na serio ,to jest jego żona? ,chyba to niemożliwe by tak wygląda jego żona ,troche za młoda
EDIT :He ,widziałem na powermetalu wiadomości ,i tam pisało że to jego córka
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

RycerzHeavyMetalu pisze:nie ale powiedz na serio ,to jest jego żona? ,chyba to niemożliwe by tak wygląda jego żona ,troche za młoda
Ale czy ktoś tu wogóle pisał że to jego żona ??
No to skoro widziałes to po co sie pytasz?RycerzHeavyMetalu pisze:nie ale powiedz na serio ,to jest jego żona? ,chyba to niemożliwe by tak wygląda jego żona ,troche za młoda
RycerzHeavyMetalu pisze:nie ale powiedz na serio ,to jest jego żona? ,chyba to niemożliwe by tak wygląda jego żona ,troche za młoda
Wystarczyło wejść na http://sanktuarium.org i tam masz news'a a w newsie napisane, że to jest jego córka :rocx
-
herflik
i taką pozostań EvE
śmieszą mnie tzw. dziewczyny metalówy (klimaciary) panoszące sie wszedzie w czarnych, obleśnych ciuchach i glanach. niedość że mało kobiece to jeszcze dla 13-14 letnich zbuntowanych miłośniczek curta kombajna.
śmieszą mnie tzw. dziewczyny metalówy (klimaciary) panoszące sie wszedzie w czarnych, obleśnych ciuchach i glanach. niedość że mało kobiece to jeszcze dla 13-14 letnich zbuntowanych miłośniczek curta kombajna.
Czy Lauren Harris czasem nie miała blond włosów w dzieciństwie???
Ostatnio zmieniony sob lip 30, 2005 1:29 am przez BartSmith, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak dla mnie dziewczyna fajna chcialem napisać koment na forum ale cos nie wyskakiwała kontrolka na stronie dla dodawania komentarzy. Pewnie cos z IE jak zwykle nie tak :guns :guns . Więc chciałbym tę panią jeszcze posluchać a nie oceniać ja po wyglądzie, który jak dla mnie jest ok. nie ma aż tak wiele 21 - latek.
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Funkcja dodawania komentarzy na stronie glownej zostala zablokowana.
a jaka ona muzyke wykonuje?
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Coś w stylu hmmm... Avril Lavigne?
-
KillMeCeSoir
Mnie sie też podobasekcjazwlok pisze:Corka stefana całkiem fantastyczna mm mniam
ale muzyka chyba nie zbyt. Jak ktoś już napisał, to w stylu Avril.
Tak czy owak, jak by nie to ,że to córka Steve, to niczym wielkim by sie nie wyróżniała
-
Lomion
Dziewczyna nie brzydka może robić wrażenie, ale ożeniłbym się choćby ze względu na teścia
Oczywiście żartuję - dla wyjaśnienia
Oczywiście żartuję - dla wyjaśnienia
-
Deleted User 804
Oby tylko Stevowi nie odbiło i nie chciał zamieniż Bruca na nią
Ciekawe czy maiden wezmą ich kiedyś ze sobą w trase jako support?
Mogło by być ciekawieDeleted User 804 pisze:Oby tylko Stevowi nie odbiło i nie chciał zamieniż Bruca na nią![]()
-
Deleted User 804
Co ciekawie? Ona zamiast Bruca czy jako support? Niestety to druie wiązałoby się z niebezpieczeństwem że nie zostanie najlepiej przyjęta a wtedy tatuś wyjdzie na scene zły i nie będzie chciał grać bisówedii pisze:Mogło by być ciekawieDeleted User 804 pisze:Oby tylko Stevowi nie odbiło i nie chciał zamieniż Bruca na nią![]()
A co do jej zdolności artystycznych to myśle że choziaż na troche wybije się na rynek muzyczny zwłaszcze że jak dla mie całkiem nieźle jej wychodzi a do tego ma jeszcze odpowiednie wsparcie i znajomości tatusia