PS: Myślałem, że RycerzHeavyMetalu jest spoko kolesiem. Hmm, jak ja bardzo się myliłem
Lauren Harris
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Lauren Harris
Mój post jest poprawką do tego poprzedniego - tak naprawdę miał być w całkowicie innym temacie. Jeżeli kogoś to zirytowało/zdysorientowało to bardzo przepraszam - porąbało mi się

PS: Myślałem, że RycerzHeavyMetalu jest spoko kolesiem. Hmm, jak ja bardzo się myliłem
Nie tylko on jest takim drewniakiem (sporo tu takich - co nie the_trooper?).
Ostatnio zmieniony sob lip 30, 2005 1:51 am przez BartSmith, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko Kelly Osbourne ma o wiele jepsze utwory.vBrand pisze:Patrz Kelly Osbourne. Lauren to pewno nie jedyny przypadekIronka :) pisze:I jeżeli byłabym jej ojcem (co jest mało prawdopodobne) i śpiewałabym metal to bym się pochlastała wiedziac, że moja córka tworzy taką "muzykę". Takie jest moje zdanie
- Seventh Daughter
- -#Prodigal son

Jej by sie nie udało pojsc raczej w ślady ojca.Nie znam heavy metalowego zespolu z baba na wokalu.Ja tam do tej jej muzyki nic nie mam, ale zeby nie bylo jak z Kelly, ze zamiast Ozzy'ego dali ja
tylko za to zostala niezle zjechana przez publicznosc.
-
Deleted User 804
A byłaś może na Mysticu w tym roku? Był tam taki Nightwish z babą na wokaluSeventh Daughter pisze:Nie znam heavy metalowego zespolu z baba na wokalu.
To raczej nie jest hewi mi to śmierdzi jakimś power albo jakiś gothic.Deleted User 804 pisze:A byłaś może na Mysticu w tym roku? Był tam taki Nightwish z babą na wokaluSeventh Daughter pisze:Nie znam heavy metalowego zespolu z baba na wokalu.Grali przed samymi Ironami :solo
-
wojtas_im
Hmmm... Lauren wydaje się być nawet całkiem fajną laską (z wyglądu), ale jak powszechnie wiadomo - nie tylko wygląd się liczy 
Nie rozumiem niektórych wypowiedz. A co ma Harris zrobić zamknąć ją gdzieś i nie pozwolic śpiewać ? Ma dziweczyna dobry start niech próbuje.
A z resztą skąd ona miała by miec dobry wokal. Po ojcu ?
A z resztą skąd ona miała by miec dobry wokal. Po ojcu ?
There is no place like 127.0.0.1
Nie, nie po ojcupawej pisze:A z resztą skąd ona miała by miec dobry wokal. Po ojcu ?
Talent do tworzenia muzyki moze miećpo ojcu
No ale jak wiadomo w tego rodzaju biznesie to ktośpisze utowry a taka dziewka tylko słowa. Ale nie wiem jak jest w jej przypadku
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Steve jest bardzo tolerancyjny jesli chodzi o inne gatunki muzyczne. Sam slucha np. HIM czy Funeral For A Friend, za ktorymi wiekszosc fanow Maiden nie przepada.Seventh Daughter pisze:Moze co do jej muzyki to Steve by sie z Ironka zgodzilmoze mu troche wstyd robi
bo sam by takiej muzyki pewnie nie grał
WARLOCKSeventh Daughter pisze:.Nie znam heavy metalowego zespolu z baba na wokalu..
albo Polski zespół ,Stos. Były jeszcze takie kapele jak Vixen czy Girlshool ,gdzie śpiewały kobiety. Ja to ogólnie jestem przyzwyczajony do męskich wokali w cięzkiej muzyce ,to sie chyba nie zmieni już....i dobrze 
Obadałam te kawałeczki utworów - na prawdę fajny rock do posłuchania tylko niestety barwa głosu dziewczyny i sposób śpiewania mi zupełnie nie odpowiada
Już chyba Vanilla Ninja lepsze

A kobiecy wokal w mocnej muzyce?
W metalu raczej nie (z wyjątkiem odmian symfonicznych), ale w rocku a nawet w hardrocku proszę bardzo

A kobiecy wokal w mocnej muzyce?
W metalu raczej nie (z wyjątkiem odmian symfonicznych), ale w rocku a nawet w hardrocku proszę bardzo
Czy ty mnie przypadkiem nie obrażasz?herflik pisze:śmieszą mnie tzw. dziewczyny metalówy (klimaciary) panoszące sie wszedzie w czarnych, obleśnych ciuchach i glanach. niedość że mało kobiece to jeszcze dla 13-14 letnich zbuntowanych miłośniczek curta kombajna.
heh obraża nie obraża
ale taka jest prawda
a co do lauren ... to w sumie mogłaby nagrać z pełnym sukcesem płyty pop
ala britney heheh sprzedałyby sie na pewno bo poprostu dziewczyna wygląda
a niewiele pozatym... ale w takiej sytuacji Steve pewnie by ją wydziedziczył...
Ale właśnie rock, który gra ta kapelka jest fajnyScorpien pisze:to w sumie mogłaby nagrać z pełnym sukcesem płyty pop![]()
Tylko kobieta śpiewa, jakby ją kto dusił oburącz...
kapela jak kapela
ale mi chodzi o to że właśnie wokal więcej by osiągnał w muzyce pop bo tam sie liczy bardziej prezencja .... ale trzeba przyznać że np taka Jessica Simpson mimo że blondynka totalna ( refleksje po programie nowożeńcy) głos ma super i czasami jak zajedzie to aż miło słuchać...
Stary Jessica nie potrafi spiewac slyszalem ja na zywo jak przeciagala to cos jej nie wychodzilo heheh MARIAH CAREY ma dopiero wokal heheh 5 oktawScorpien pisze:kapela jak kapelaale mi chodzi o to że właśnie wokal więcej by osiągnał w muzyce pop bo tam sie liczy bardziej prezencja .... ale trzeba przyznać że np taka Jessica Simpson mimo że blondynka totalna ( refleksje po programie nowożeńcy) głos ma super i czasami jak zajedzie to aż miło słuchać...
każdy ma swój słuch
pozatym wole patrzeć na Jessice niż na Marie ;p a tak na marginesie... to jest pop
wiec nie oczekujmy za wiele... pozatym geoff tate jest i tak najlepszym wokalem
jak dla mnie queensryche rulez
facet i 5 oktaw
freddy mercury sie chowa
Halford i tak ich bije,ma chyba z 6 oktaw ,na końcówce Victim of Changes, w Exciterze czy na początku Savage ,a David Byron (Uriah Heep) ,ma już z nich najwyższy wokal, np.w Bird of PreyScorpien pisze:każdy ma swój słuchpozatym wole patrzeć na Jessice niż na Marie ;p a tak na marginesie... to jest pop
wiec nie oczekujmy za wiele... pozatym geoff tate jest i tak najlepszym wokalem
jak dla mnie queensryche rulez
facet i 5 oktaw
freddy mercury sie chowa
HIM jest ok!WICKER MAN pisze:Steve jest bardzo tolerancyjny jesli chodzi o inne gatunki muzyczne. Sam slucha np. HIM czy Funeral For A Friend, za ktorymi wiekszosc fanow Maiden nie przepada.Wiec watpie, zeby przeszkadzala mu muzyka corki.
Mariah Carey ma super głos, ale i tak bije ją na głowę Whitney HoustonGuardian pisze:Stary Jessica nie potrafi spiewac slyszalem ja na zywo jak przeciagala to cos jej nie wychodzilo heheh MARIAH CAREY ma dopiero wokal heheh 5 oktaw
(kurde, wydało się
Co do głosu (rockowego) to chyba najlepszy jest Bruce Dickinson.
dokładnie to chciałem napisac
bruce umie dużo ... ale jednocześnie nie za dużo... i to sprawia ze perfekcyjnie porusza sie wśród swoich możliwości i korzysta z nich w pełni
dzięki temu może on śpiewać takie utowry jak perfect strangers czy bohemian rhapsody mimo ze w oryginale wokale mialy troszqu inne predyspozycje