Mój pierwszy utwór...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ropuch
Re: Mój pierwszy utwór...
ja w sumie nie pamietam.....ale 2 pierwszy plytki mejdejow jakie mialem to ajron mejdej i e ril lajf ded łan
...a utwor cos mi chodzi po glowce remember tomorrow....
"Fear of the dark" - Nie żebym się rozpisywała. Ale jak się ma 'zaczarowana' Ironami koleżankę to inaczej się zdarzyć nie może, że usłyszysz jakis utwór. Ciekawe co by było gdybym tego nie usłyszała. Od wtedy jestem zakochana w tym utowrze.
Dawno, dawno temu był sobie taki cykl gier jak Tony Hawk's Pro Skater
Pomimo gry z założnia skejterskiej było w tym cyklu wiele fajnych utworów. No i w części 4 pojawił się wszystkim doskonale znany The Nuber Of The Beast... i tak się zaczęło 
To stosunkowo krótko słuchasz Maidensyzygy pisze:Dawno, dawno temu był sobie taki cykl gier jak Tony Hawk's Pro Skater Wink Pomimo gry z założnia skejterskiej było w tym cyklu wiele fajnych utworów. No i w części 4 pojawił się wszystkim doskonale znany The Nuber Of The Beast... i tak się zaczęło Wink
więc ??the_trooper pisze:To stosunkowo krótko słuchasz Maidensyzygy pisze:Dawno, dawno temu był sobie taki cykl gier jak Tony Hawk's Pro Skater Wink Pomimo gry z założnia skejterskiej było w tym cyklu wiele fajnych utworów. No i w części 4 pojawił się wszystkim doskonale znany The Nuber Of The Beast... i tak się zaczęło Wink
nie ważne jak długo, ważne że w ogólePiwowarus pisze:więc ??the_trooper pisze:To stosunkowo krótko słuchasz Maidensyzygy pisze:Dawno, dawno temu był sobie taki cykl gier jak Tony Hawk's Pro Skater Wink Pomimo gry z założnia skejterskiej było w tym cyklu wiele fajnych utworów. No i w części 4 pojawił się wszystkim doskonale znany The Nuber Of The Beast... i tak się zaczęło Wink
Wiem że to krótko ale za to intensywnie, przez te 1,5 roku przerobiłem całą ich dyskografię i uważam się już powoli za pełnoprawnego fana.Arien pisze:nie ważne jak długo, ważne że w ogólePiwowarus pisze:więc ??the_trooper pisze: To stosunkowo krótko słuchasz Maidenim więcej Ironmaniaków tym lepiej
Ostatnio zmieniony wt sie 30, 2005 10:34 pm przez syzygy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciekawe o kim mówisz?Marilyn16 pisze:"Fear of the dark" - Nie żebym się rozpisywała. Ale jak się ma 'zaczarowana' Ironami koleżankę...
chyba stefkiem zaczarowana 
I to jeszcze jakS1MON pisze:chyba stefkiem zaczarowana
A wiesz. Taka jedna. Walnięta. :-)Ironka :) pisze:Ciekawe o kim mówisz?Marilyn16 pisze:"Fear of the dark" - Nie żebym się rozpisywała. Ale jak się ma 'zaczarowana' Ironami koleżankę...
Moją pierwszą piosenką Maidenów jets naturalnie Run to the Hills, powałiła mnie gdy ją pierwszy raz odsłuchałem
Teraz wydaje mi się że lepiej zacząć nie mogłem
hmm nie wiem jaki jest pierwszy kawalek jaki slyszalem maidenow ale pierwsze co pamietam to singiel na kasecie wasted years, reach out i costam jeszcze... mial go moj brat, potem przeszedl na mnie, niestety ktos mi go podpieprzyl na jakims obozie szkolnym jak zaczynalem dopiero sluchac maidenow.. no i dopiero po wyjsciu b-side'ow jak posluchalem reach out to skojarzylem ze to ten kawalek ktory znalem z tamtej kasety
wiec moze to byc reach out... dosyc nietypowe heheh
"everybody lies"
-
ropuch
hahha nietypowe, ale Reach Out to bardzo wypadiony kawalek, jeden z cikawszych, mocno kojarzy mi sie z ASAP`em Smitha i to nie tlyko przez to, ze on to spiewa, a Dick robi chorki 
Pierwszym kawałkiem z repertuaru I.M który usłyszałem był "Wasted Years", i od tego momentu (od 2000r.) zaczęła sie moja przygoda z Iron Maiden. a wszystko zawdzięczam mojemu kumplowi który na jakiejś imprezce puścił właśnie ta piosenkę. i chwała mu za to
od tamtej pory jeżdże na każdy koncert Maidenów w polsce i nie tylko. pozdro dla wszystkich metali i fanatyków Żelaznej Dziewicy :rocx
\../ Iron Maiden ForeVer \../
"Fear of the dark" !!! jak to usłyszałem to mnie po prostu rozwaliło
to był rok, jak dobrze pamiętam 2000... do dziś żałuję, że nie poznałem Ironów trochę wcześniej :rocx
Moimi pierwszymi utworami jakie usłyszałem były "Can I Play With Madness?","Run To The Hills" i "The Number Of The Beast",które to znalazły sie na liście 20 najlepszych utworów w historii Iron Maiden na Radiowej Trójce.To było przed koncertami w 2000.I potem to magiczne:"Idziemy na ten koncert?" wypowiedziane przez mojego Staruszka.Koncert w Spodku totalnie zajebisty!! I od tego czasu już troche upłynęło...
pierwszym utworem ktory wysluchalam bylo wasted years.... nadal mam do niego wielki sentyment

I have a phobia...
-
Amy
U mnie wszystko się zaczęło właściwie od dwóch utworów. Najpierw usłyszałam gdzieś Tears Of The Dragon Bruca, a niedługo po nim był Hallowed By Thy Name. Poprostu przepadam za tymi utworami w dalszym ciągu