03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Re: 03/10/2005 - Dio - Warszawa @ Stodoła
Cóż za problem podłączyc sie do kogos starszego, aby był niby opiekunem....
NajprawdopodobniejironBIDDAF pisze:a jadą o 6:30 rano ?
To w taki IB jak się nie uda to do zobaczenia w pociagu
A sam jechałbyśtym pociagiem?
jesli nie uda mu sie przejazd autem ( tfu, tfuEvE pisze: A sam jechałbyśtym pociagiem?
chyba zacznę być zaazdrosna...
:> 
byles i nic nie powiedziales ? to teraz to ja z IB totalnie do tego samego pociagu NIE WSIADĘ.....mozecie mnie nakłaniac, ale ja NIE POJADE z Nim razem jak On takie przekrety robiironBIDDAF pisze:inaczej bym na Stinga nie jechał....
ten jaki dociekliwy ... ale luz teraz bedzie rzadził PiS to przy zakupie biletów na koncert bedzie potrzebny dowod i zgoda rodziców ... o ile oczywiscie taki satanistyczne zespół jak DIO bedzie miał prawo wystapic w Polandzie heheMetalophil pisze:a załóżmy że ktoś nie ma internetu i nie może wejść na stronę Stodoły. o koncercie dowiedział się z Empiku gdzie kupił bilet. Skąd ma niby wiedzieć że wstęp jest tylko dla osób od 16 lat skoro na bilecie nie ma o tym ani słowa? Żeby było ciekawiejPink pisze:![]()
Dobre
Ale tak powaznie: Ja naprawdę niewyglądam na pełnoletniego a jeszcze nigdy w Stodole nie pytali mnie o dowód - czy to przy wejściu czy też przy kupnie piwa. Jesli gość wygląda w miarę poważnie i wejdzie w miarę trzeźwy to raczej nie powinno byc problemu.załóżmy jeszcze że komuś brakuje np. 2 miesięcy do ukończenia 16 lat i jechał na koncert np. ze Szczecina
-
Deleted User 357
Heh,i tak bym jechał,tyle że nie tym 6.30EvE pisze:No właśnie, bo Bartek (Żelazny) mi pisał że musi odebrać indeks. A moze mu ktoś go odebrać, albo po prostu następnego dnia?
wolisz intercity za 52zl ? 
-
Deleted User 357
Wsio mi jedno i tak pewnie jeszcze legitki studenckiej nie będę mial 
reszta ( czyli Eve tylko w koncu ? ) chcialaby za 27
od czego gg ...have a nice day 
idz to starej szkoły i popros pania z sekretariatu zeby ci podbiła szkolna legitymacje ...Żelazny pisze:Wsio mi jedno i tak pewnie jeszcze legitki studenckiej nie będę mial
teraz legitke z LO ma do 30 wrzesnia...to malo 
-
Deleted User 357
Heh,dam kumlowi który jeszcze do szkoły chodzi,może pani nie spojrzy na zdjęcie tylko automatycznie podbije 
To niespodzianka jestS1MON pisze:czyli Eve tylko w koncu ?
jakas relacja fana
Dio and the band gave fantastic performance yesterday, in Kharkov. I was no geat fan of Dio, and visited the concert in hope to hear his powerful voice, like in Rainbow's Rising.
He did just Tarot Woman, but I was not disappointed! As I can judge from the list of Holy Diver songs, they did it all for us.
The whole thing was fantastic!
The people liked Dio very much. The band returned 3 times after leaving the stage, to present us another song.
Thank you Dio!
You're real spirit of Rock!
Dio and the band gave fantastic performance yesterday, in Kharkov. I was no geat fan of Dio, and visited the concert in hope to hear his powerful voice, like in Rainbow's Rising.
He did just Tarot Woman, but I was not disappointed! As I can judge from the list of Holy Diver songs, they did it all for us.
The whole thing was fantastic!
The people liked Dio very much. The band returned 3 times after leaving the stage, to present us another song.
Thank you Dio!
You're real spirit of Rock!
Wyszło na to że jednak będę na tym koncercie!! :beer
- ironBIDDAF
- -#Trooper

udało sie, nie jade pociagiem.
Wobec tego kolo 17-18 bede na miejscu, a nie o 10:43 <lol>
Do zoabczenia na gigu.
Do zoabczenia na gigu.
Ja przyjeżdzam z Żelaznym i Szymonem o 10:30 :].
No ale ja planuje pozwiedzać Wawę, więc spokojnie do tej o 19 czas minie podejrzewam
.
No ale ja planuje pozwiedzać Wawę, więc spokojnie do tej o 19 czas minie podejrzewam
Skad Ty to wszystko wiesz?? :> 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

O której otwierają bramy?
Czy w końcu będzie jakiś support czy o 20 wchodzi Dio?