Kawałki poprawiające Wasz nastrój :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kawałki poprawiające Wasz nastrój :)
bez watpienia fear of the dark....
ale mysle ze kazdemu fanowi maidenów na poprawe humor potrzebny jest jakikolwiek ich utwór:D
ale mysle ze kazdemu fanowi maidenów na poprawe humor potrzebny jest jakikolwiek ich utwór:D
I have a phobia...
-
ropuch
bez watpienia fear mi sie przejadlinna_87 pisze:bez watpienia fear of the dark....
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Ostatnio fantastycznie mi poprawia humor kawałek Judas be my guide.
Mi nastrój poprawia Journeyman Fajna piosenka i jeszcze wykonanie z Death On The Road 
-
Amy
Jak mam zły nastrój to zawsze włączam Ironów, ale ostatnio najbardziej poprawia mi nastrój BNW, The Trooper i oczywiście Iron Maiden 
Ale obojętnie jaki utwór włączę, od razu robi mi sie lepiej :rocx
Ale obojętnie jaki utwór włączę, od razu robi mi sie lepiej :rocx
A WG MNIE REVELATIONS.... :rocx
nie krzycz 
-
Justin Credible
- -#Charlotte

doprawdy... rewelacyjnie...Panterka pisze:A WG MNIE REVELATIONS.... :rocx
Nastrój poprawia mi każdy kawałek Iron Maiden, na każej płycie jaką posiadam, nie potrafie wybrać który bardziej 
Hmm.. Strange world.. wczoraj na tym zasypiałam. cudo! I humorek od razu lepszy 
Noldor (Dead Winter Reigns) BG 
Iron Maiden - Purgatory
Blehhhhhhhh :gunsPigmej pisze:Iron Maiden - Purgatory
"Blehhhhhhhh" ---> nie znam takiego utworusyzygy pisze:Blehhhhhhhh :gunsPigmej pisze:Iron Maiden - Purgatory
Tunnel Vision ---> John Petrucci
W zasadzie każdy utwór, który mi się podoba, poprawia mój nastrój. Nieważne czy to wyciskająca łzy ballada czy jakiś wesoły utworek. Tak więc ciężko podać tutaj jakiekolwiek tytuły, bo ulubionych utworów mam naprawdę dużo :]
No to tak jak każdy... Ja sobie zamieszczam po kolei pioseneczki, które takie właśnie sąYaaqb pisze:W zasadzie każdy utwór, który mi się podoba, poprawia mój nastrój. Nieważne czy to wyciskająca łzy ballada czy jakiś wesoły utworek. Tak więc ciężko podać tutaj jakiekolwiek tytuły, bo ulubionych utworów mam naprawdę dużo :]
Utwory Ironów z Paulem na wokalu, takie lekkie i przyjemne. A jeśli chodzi o konkretne tytuły, to coś z SiT- Wasted Years. Nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego/ 
Uwielbiam teledysk do Wasted Years....ech.... wszystko się w nim zawiera co było najpiękniejszego 
wokal Paula może i jest fajny ale brzmuienie tych płyt jest fatalne co mi psuje zawsze zabawę...levy88 pisze:Utwory Ironów z Paulem na wokalu, takie lekkie i przyjemne.
Co do brzminia to na Iron Maiden rzeczywiście jest okropnesyzygy pisze:wokal Paula może i jest fajny ale brzmuienie tych płyt jest fatalne co mi psuje zawsze zabawę...levy88 pisze:Utwory Ironów z Paulem na wokalu, takie lekkie i przyjemne.