04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena
eh...szkoda, że nie poznam braci forumowej, bo ja idę tylko pod Arenę... bawcie się dobrze!
Ja wyjeżdżam jutro ok. 15 a w Poznaniu bedę ok. 18. Koszulka będzie niebieska z takim ładnym pieskiem na przodzie
Ja tam wszystkie sety z dotychczasowych jesiennych koncertów poznałem. I nie żałuje. Ale mam nadzieje, że ten jutrzejszy będzie tym najlepszym. Do usłyszenia po.
Ja tam wszystkie sety z dotychczasowych jesiennych koncertów poznałem. I nie żałuje. Ale mam nadzieje, że ten jutrzejszy będzie tym najlepszym. Do usłyszenia po.
....where images and words are running deep...
Ja wogole nie ide spac bo mi sie nie chce! O 5 wychodze z domu, o 6 bus do krakowa, z krakowa o 10 Dreambus i nie mam zielonego pojecia o ktorej bedziemy w Poznaniu
Mam nadzieje, ze przed otwarciem bram(drzwi
). Dobra ide gdzieś bo mnie juz nosi
Do zobaczenia w Arenie, miłej zabawy :rocx
tak, jest coś szatniopodobnegokocian_jr pisze:ja obecnie siedze u brejdaka w Wa-wie i wyjezdzam jutro dopiero o 15Ale co tam, lepiej pozno niz wcale
![]()
A tak na marginesie - w Arenie jest cos w rodzaju szatni itp?
najpierw ciasny korytarzyk, potem cos szatniopodobnego...Arien pisze:tak, jest coś szatniopodobnegokocian_jr pisze:ja obecnie siedze u brejdaka w Wa-wie i wyjezdzam jutro dopiero o 15Ale co tam, lepiej pozno niz wcale
![]()
A tak na marginesie - w Arenie jest cos w rodzaju szatni itp?
Dobra, ja już ide spac, bo jutro ciężki dzień
Życze wszystkim udanego koncertu, no i oczywiście do zobaczenia na Arenie
:beer
Posen nadchodzę!!!!!!!!!!!!!!

Życze wszystkim udanego koncertu, no i oczywiście do zobaczenia na Arenie
Posen nadchodzę!!!!!!!!!!!!!!
<otacza Posen ramieniem i chowa do szkatułki przed Fearem
>
No, bawcie się dobrze i do zobaczenia na dworcu Fear
No, bawcie się dobrze i do zobaczenia na dworcu Fear
no nie, ja być może trochę przesadzam..albo bardzo trochękocian_jr pisze:najpierw ciasny korytarzyk, potem cos szatniopodobnego...Arien pisze:tak, jest coś szatniopodobnegokocian_jr pisze:ja obecnie siedze u brejdaka w Wa-wie i wyjezdzam jutro dopiero o 15Ale co tam, lepiej pozno niz wcale
![]()
A tak na marginesie - w Arenie jest cos w rodzaju szatni itp?cos mi sie wydaje ze moze byc tam troche tloczno
Ja też życze wszystkim udanego koncertu(nie mam wątpliwości że taki właśnie będzie :rocx ) i miłych wrażeń przed- i pokoncertowych 
- real_alien
- -#Long distance runner

Arien, niestety, nie znalazłem. W ogóle to jeszcze nie wiem o której będę pod Areną. 
Ja za godzine mam moj train of thought do Poznania
Tak wiec powoli zmykam na dworzec
Milego koncertu wszystkim zycze i do zobaczenia!!! :rocx :solo
teraz to się już nikomu nie przyda, ale szatnia i 'korytarz' w arenie są naprawdę duże
inna sprawa że panie w szatni nie wyrabiają zbytnio z kurtkami, bo niewiele ich jest
inna sprawa że panie w szatni nie wyrabiają zbytnio z kurtkami, bo niewiele ich jest
ok jak ktos zobaczy chlopaka w koszulce troopera z mocna tatra w reku to na 100% bede ja <lol>
Udanego koncertu nagrajcie bootleg :beer
Odprowadziłam Feara i jego kumpla pod Arenę i jestem w domu uff....
Trochę ludzi było 
A ja, ponieważ na koncert jechać nie mogłem to sobie zrobiłem Wieczorek Marzeń
Pare płytek przesłuchałem, ale czym to jest wobec koncertu. Czekam na relacje. I na koncert DT gdzieś na południu Polski.
Było po prostu super!!!!!! Przynajmniej dla mnie, ale myśle że każdy fan Dreamów powinien być bardzo zadowolony:D:D Respect for DT. No to koniec koncertów w tym roku(kalendarzowym). Zmykam tera na rejestracje do woja;p
A moze ktos opisze koncert ,ile trwal jak scena ubrana itp. oczywiscie na temat wejscia i ochrony a nagral ktos bootleg
... i czy na bis zagrali numbera czy mastera całe

Właśnie powróciłam... Jestem porażona. Koncert niesamowity. Zrobili przekrój przez całą twórczość. Setlisty dokładnie nie podam, bo jeszcze mam dziury w mózgu... Publika szalała(przynajmniej tam gdzie ja stałam), chociaż na początku był taki ścisk, że nie można było się ruszyć, nawet LaBrie mówił żebyśmy się cofnęli bo miażdżymy pierwszy rząd... Dopiero po przerwie zrobiło się trochę lużniej.
Kilka spostrzeżeń na szybko:
- LaBrie nie fałszował!!!
- Portnoy miał czerwoną koszulkę z orzełkiem w koronie
Może ktoś się dopatrzył co było napisane z tyłu?
- Na co Rudess'owi ten kask???
Momenty które mnie przyprawiły o dreszcze to klaskanie na począktu "Endless sacrifice"- niesamowite wrażenie, i kiedy LaBrie zapytał "Are you ready for more?" - to, co się wydobyło z tych kilku tysięcy gardeł po prostu ogłuszało...
Acha, jeszcze jedno. Co bardziej cierpliwi doczekali się autografów
Na razie tyle, ide spać, jak mi wróci pamięć to bede coś dopisywać
Kilka spostrzeżeń na szybko:
- LaBrie nie fałszował!!!
- Portnoy miał czerwoną koszulkę z orzełkiem w koronie
- Na co Rudess'owi ten kask???
Momenty które mnie przyprawiły o dreszcze to klaskanie na począktu "Endless sacrifice"- niesamowite wrażenie, i kiedy LaBrie zapytał "Are you ready for more?" - to, co się wydobyło z tych kilku tysięcy gardeł po prostu ogłuszało...
Acha, jeszcze jedno. Co bardziej cierpliwi doczekali się autografów
Na razie tyle, ide spać, jak mi wróci pamięć to bede coś dopisywać