Może nie piracka, ale nieoficjalna.syzygy pisze:Ad.Am pisze:Bo na bazarach z muzycznych koszulek tych jest najwięcej
koszulka może być piracka![]()
P
Oficjalne kupisz na www.eddiesmegastore.com albo na koncercie.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Może nie piracka, ale nieoficjalna.syzygy pisze:Ad.Am pisze:Bo na bazarach z muzycznych koszulek tych jest najwięcej
koszulka może być piracka![]()
P
Ad.Am pisze:Może nie piracka, ale nieoficjalna.

żartujesz czy serio pytasz?syzygy pisze:Ad.Am pisze:Może nie piracka, ale nieoficjalna.
a w sklepie muzycznym w foliiTo nie oficjalna
Chyba oficjalna, nie wiem. W każdym razie koniec offtopa.syzygy pisze:Ad.Am pisze:Może nie piracka, ale nieoficjalna.
a w sklepie muzycznym w foliiTo nie oficjalna
No nie no, zaraz... A jak komuś się tak podoba to jest be? Ja akurat bardzo lubię ten album (z drobnymi wyjątkami), koszulka też mi sie podobała więc ją kupiłem. Jest w tym coś złego?EvE pisze:I te wszytkie 14latki zapindalające w koszulkach Fear'a ;]. Rozumiem różne gusta, no ale żeby tak faworyzować Fear'a? To jakaś polska Mania [...].
koszulka jest super bo okładka jest superFreeze pisze: koszulka też mi sie podobała więc ją kupiłem
No, typowe to jest :]. A ja nie lubię za bardzo czegoś co jest typowe a ja tego nie rozumiem.Freeze pisze:Jest w tym coś złego?
Polską manią to jest raczej chyba sam utwór FOTD a nie cała płytka, nie wiem...EvE pisze:Jak mi ktoś mówi, że lubi Ironów i ja pytam jaka płyta i on mówi "Fear" to dla mnei to taka amatorszczyzna. (...) To jakaś polska Mania [...].
rzadko sie zdarza, zeby ktos lubil oba te gatunki muzyczne.....Dosiek pisze:Hmm...chyba ciebie nie rozumiem...znaczy jak ktoś lubi hiphop to nie ma prawa lubić heavy metalu?
Nie powiedziałbym że bardzo często ale że żadko raczej też nie...chyba że mamy doczynienia z ludźmi którzy dużą rolę przypisują do tzw. "subkultury".ropuch pisze:rzadko sie zdarza, zeby ktos lubil oba te gatunki muzyczne.....Dosiek pisze:Hmm...chyba ciebie nie rozumiem...znaczy jak ktoś lubi hiphop to nie ma prawa lubić heavy metalu?
Dokładnie. Należy dodać - tak odmienne gatunki (pomijam to, że nawzajem n asiebie wrzucające). Bo Metal i rock - ok, rock i pop - też ok. Ale metal i hh? To coś tu jest nie tak, ktoś chyba sam nie wie, co lubi słuchać, bo aż tak odmiennych gustów to nie ma.Dosiek pisze:rzadko sie zdarza, zeby ktos lubil oba te gatunki muzyczne.....ropuch pisze:Hmm...chyba ciebie nie rozumiem...znaczy jak ktoś lubi hiphop to nie ma prawa lubić heavy metalu?