ja lubię w Call Of DutyWrathchild_88 pisze:Ktoś jeszcze lubi tematykę Wojen Światowych?? Bo ja bardzo
Utwór, który przejął...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Utwór, który przejął...
-
ropuch
kiedys sie interesowalem, nawet nie tyle sama wlaka na forncie o obozami, okupacja itp. ale wypadlem z tematu
moze znowu cos w tym temacie poszperam ja wena wroci 
Ja się ogólnie pasjonuje militariami, więc siłą rzeczy II WŚ też.
Call of Duty jest świetną grą, ale nic nie pobije lądowania w Normandii w Medal of Honor. Po prostu przez te kilka minut czuje się jak bym tam był
Jeśli lubicie wojenne klimaty II WŚ w grach, polecam Blitzkrieg, dodatkowo jest to istna kopalnia wiedzi o uzbrojeniu z tego okresu
Wracając do Paschendale to mam szacunek do Ironów, że tworząc ten kawałek chcieli coś przekazać i oddali hołd poległym żołnierzom.
Call of Duty jest świetną grą, ale nic nie pobije lądowania w Normandii w Medal of Honor. Po prostu przez te kilka minut czuje się jak bym tam był
Wracając do Paschendale to mam szacunek do Ironów, że tworząc ten kawałek chcieli coś przekazać i oddali hołd poległym żołnierzom.
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

No to chcąc nie chcąc, mam takie same upodobania jak ty :]Norx pisze:Ja się ogólnie pasjonuje militariami, więc siłą rzeczy II WŚ też.
Call of Duty jest świetną grą, ale nic nie pobije lądowania w Normandii w Medal of Honor. Po prostu przez te kilka minut czuje się jak bym tam byłJeśli lubicie wojenne klimaty II WŚ w grach, polecam Blitzkrieg, dodatkowo jest to istna kopalnia wiedzi o uzbrojeniu z tego okresu
-
ropuch
tezn Blitzkrieg to tez jakis FPS ?Norx pisze:Jeśli lubicie wojenne klimaty II WŚ w grach, polecam Blitzkrieg, dodatkowo jest to istna kopalnia wiedzi o uzbrojeniu z tego okresu
Nie, to jest RTSropuch pisze:tezn Blitzkrieg to tez jakis FPS ?Norx pisze:Jeśli lubicie wojenne klimaty II WŚ w grach, polecam Blitzkrieg, dodatkowo jest to istna kopalnia wiedzi o uzbrojeniu z tego okresu
A co do utworu to może Blood Brothers i Seventh son.
Blood Brothers i ... Powerslave
Aces High (mogło lecieć godzinami), Wicker Man (wszelkie wersje, od albumowej do RIR). I jeszcze ten klip Futureal o którym wspominał Sim0n, genialne.
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

Powersalve, Hallowed Be Thy Name (swietny tekst), Fear..., Afraid..., Heaven Can Wait no i oczywiscie Infinite Dreams
wiecej jak narazie sobie nie przypominam ale bylo tego znacznie wiecej.
wiecej jak narazie sobie nie przypominam ale bylo tego znacznie wiecej.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
Rodziców już obgadaliśmy, ale ja chciałem się z Wami podzielić innymi doświadczeniami, może macie podobne to coś naskrobiecie, a tworzenie nowego tematu nie ma chyba sensu.
A wiec do rzeczy. A rzecz dotyczy nauczycieli. Ostatnio na Polskim mieliśmy luźniejszą lekcję, ja sobie dyskutuje z kumplem o Ironach i Metallice, a tu podchodzi nasza polonistka (tak na oko z 28 lat) i zaczyna nawijać o metalu. Po dłuższej dyskusji dowiedzieliśmy się, że była kilka lat temu na Metalmani i gustuje w innych tego rodzaju imprezach

Natomiast przedwczoraj koleś z WOSu się pytał czy ktoś nie wie po ile są pilety na koncert Kultu (nie pamiętam gdzie) bo chciałby się wybrać
Ale najlepsza akcja to była na historii, jeszcze w 1 klasie. Koleś (z 50 ma spokojenie) patrzy się na mojego kumpla z długimi włosami, i mówi że jak był młody to też takie miał
Wszyscy się gapią na jego łysinkę i się zastanawiają jak to możliwe, a on gada przez pół lekcji o Deep Purple i innej klasyce rocka :solo :rocx
W gimnazjum miałem samych wapniaków, a tu w liceum nauczyciele jacyś tacyś bardziej ludzcy i no i gusty muzyczne też fajne
A wiec do rzeczy. A rzecz dotyczy nauczycieli. Ostatnio na Polskim mieliśmy luźniejszą lekcję, ja sobie dyskutuje z kumplem o Ironach i Metallice, a tu podchodzi nasza polonistka (tak na oko z 28 lat) i zaczyna nawijać o metalu. Po dłuższej dyskusji dowiedzieliśmy się, że była kilka lat temu na Metalmani i gustuje w innych tego rodzaju imprezach
Natomiast przedwczoraj koleś z WOSu się pytał czy ktoś nie wie po ile są pilety na koncert Kultu (nie pamiętam gdzie) bo chciałby się wybrać
Ale najlepsza akcja to była na historii, jeszcze w 1 klasie. Koleś (z 50 ma spokojenie) patrzy się na mojego kumpla z długimi włosami, i mówi że jak był młody to też takie miał
W gimnazjum miałem samych wapniaków, a tu w liceum nauczyciele jacyś tacyś bardziej ludzcy i no i gusty muzyczne też fajne
Kurna nie w tym temacie to miało wylądować
, starzeje się
Kurna nie w tym temacie to miało wylądować
, starzeje się. Da się to usunąć jakoś??
Tak, w prawym górnym rogu masz taki x i nim możesz usunąć posta. Ponadto w tym małym menu możesz edytować posta.
Tears of the dragon , Blood Brothers, Fear of the dark

Chyba nie ta bajkaEdzia pisze:Tears of the dragon
Czemu nie?the_trooper pisze:Chyba nie ta bajkaEdzia pisze:Tears of the dragon
Nieważne że TEARS OF THE DRAGON to utwór niepochodzący z repertuaru Maiden.Wykonany przez Bruce,a.A Bruce to Bruce.....

Infinite Dreams... and again and again and again...
Can The End Be At Hand?
dokladnie....and again....tak mozna tego sluchac