ladnie to ujalesKorzeń pisze:muza Behemotha wywołuje trochę wyższe uczucia. Jest bardziej majestatyczna
Vader vs Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ropuch
Re: Vader vs Behemoth
No bo tak jestropuch pisze:ladnie to ujalesKorzeń pisze:muza Behemotha wywołuje trochę wyższe uczucia. Jest bardziej majestatyczna
hmmmm....Behemoth juz chyba przerosl Vadera pod wzgledem artystycznym, ale to jakos mimo to vadera bardziej lubie....wings, silent empire, sothis i carnal i mam lepsza zabawe niz przy podobnych 4 fav kawalkach Beha
-
ropuch
eeeeeee tam......Warszawa Padła !!!S1MON pisze:hmmmm....Behemoth juz chyba przerosl Vadera pod wzgledem artystycznym, ale to jakos mimo to vadera bardziej lubie....wings, silent empire, sothis i carnal i mam lepsza zabawe niz przy podobnych 4 fav kawalkach Beha
Ale Behemoth też ma swoje killery. Pamiętam ten amok na koncercie przy "Christians to the lions", "Pure Evil And Hate", "Chant for EEXHATON 2000", "Antichristian Phenomenon" czy "Decade of THERION". Ale jednak Behemoth ma coś czego nie ma Vader, choć to również świetny zespół.ropuch pisze:eeeeeee tam......Warszawa Padła !!!S1MON pisze:hmmmm....Behemoth juz chyba przerosl Vadera pod wzgledem artystycznym, ale to jakos mimo to vadera bardziej lubie....wings, silent empire, sothis i carnal i mam lepsza zabawe niz przy podobnych 4 fav kawalkach Beha
-
ropuch
DoT czy Chanta wlasnie sobie wole sluchac w spokojniejszej otmosferze niz mlynek na koncercie 
- APPARITION
- -#Prisoner

Behemoth
specjalnie nie słucham żadnego, ale sądzę ze behemoth jest dużo lepszy. chociażby samym wokalem zostawia vadera daleko w tyle.
- Elevatorman
- -#Clansman

behemotth bez namysłu ale vadera tez lubie..... co w ychcecie od the beast ja lubie tę płytę nawet .a napewno I Shall Prevail.... Behemotha wole jednak o wiele bardziej:) chociaz this is the war to bardzo dobra płyta
Behemoth=Vader 2 znakomite Polskie zespoły sceny Death Metalowej , nie oddam głosu bo oby dwa tak samo lubie , pokazały ludizą n swiecie gdzie ejst Polska i co to znaczy dobre granie
...SCREAM FOR ME ALL WORLD , SCREAM FOR ME ....
Oni tez pokaza! :rocx
mms://stream.onet.pl/media.wsx?/muzyka/200601/4b2237f3d2.wma
mms://stream.onet.pl/media.wsx?/muzyka/200601/4b2237f3d2.wma
Jazz is not dead, it just smells funny.
ciezko ciezko ale jednak Vader 
-
Hejvi Mietal Bambo
- -#Invader

Jak dla mnie, to Vader 
nie wiem czy bylo 
heh, z czego ten po naszemu, gdzie mniej rozumiem niz spiewa po ang. 
2 kawalki vaderaVADER & Murder Island!
Dokładnie 27 lutego sumptem Regain Records/Regain Entertainment ukaże się soundtrack do filmu "Murder Island". Obraz opowiada o o grupie młodych ludzi którzy postanawiają wyjechać latem na biwak. Przemierzają kraj aż w końcu trafiają na miejsce w którym za drobną opłatą wynajmują kajaki. Grupa wiosłuje przez dłuższy czas aż w końcu trafia na idealną do rozbicia obozowiska wyspę. Tam ich czas zajmuje seks, narkotyki i alkohol. Następnego ranka zauważają zniknięcie jednego członka grupy. Podczas jego poszukiwania rozdzielają się, konsekwencje tego są przerażające...
Lista utworów jakie znajdą się na soundtracku "Murder Island":
01. BRIAN & COLIN - Murder Island Theme
02. NI KILLAR (Interlude)
03. SAMAEL - Inch'allah (Karaoke)
04. BRIAN & COLIN - Du Behöver Inte Lyssna Men Du Maste Höra
05. DISMEMBER - Suicidal Revelations
06. ANKOMSTEN (Interlude)
07. SATARIEL - Scattering the Timeweb
08. DEFLESHED - Reclaim the Beat
09. BRIAN & COLIN - Sleep Tight Fred
10. MARDUK - Holy Blood, Holy Grail
11. BEHEMOTH - Conquer All
12. BRIAN & COLIN - Minimal
13. VADER - Die!!! (Gin Psie)
14. TRENDKILL - Judge Me Now
15. DEFLESHED - Aggroculture
16. BRIAN & COLIN - Drone
17. VADER - Banners on the Wind
18. DARK FUNERAL - Angel Flesh Impaled
19. SÖKPATRULL (Interlude)
20. DARK FUNERAL - Attera Totus Sanctus
21. ERIK LUNDIN - Ensam Far Man Ga (bonus track)
22. BRIAN & COLIN - Kanot Theme (bonus track)
- ironBIDDAF
- -#Trooper

No i Behemoth
Fajnie. Było to w kinach juz?
-
Deleted User 1309
Tego pewnie w ogole w kinach nie bedzie , bo jedyne informacje jakie o tym znalazlem to na serwisach muzycznych. Pewnie jakis B movie .
-
ropuch
haha Giń Psie, zajebisty kawałek, fajnie, że po polskuS1MON pisze:2 kawalki vaderaheh, z czego ten po naszemu, gdzie mniej rozumiem niz spiewa po ang.
wrzuccie to gdzies na jakis serwer , to nie fair , ze japonce dostali. Ja tez chce. 
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
ropuch
masz juz czy Ci ma maila wyslac?slayer pisze:rzuccie to gdzies na jakis serwer , to nie fair , ze japonce dostali. Ja tez chce. Razz