Jedziemy furą w trójkę i mamy wolne miejsce jeśli jesteś zainteresowanyto daj znaćAncient Mariner pisze:jedzie ktoś z Krakowa na ten koncert?
24/02/2006 - Deep Purple - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/02/2006 - Deep Purple - Katowice @ Spodek
Up The irons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To co, ustawiamy się na Dworcu PKP w Katowicach (gdzie, przed głównym wejściem?) ok. 15.30 (tak, żeby więcej osób dotarło)? I potem idziemy do City Rock? Kto się pisze na ten zlocik?
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Ja bardzo chętnie się piszę. Tylko nawet przed głównym wejściem przydałby się jakiś znak rozpoznawczy...
-
Ancient Mariner
- -#Invader

bardzo chętnie:) :beer ile to by kosztowało?Diabeł pisze:Jedziemy furą w trójkę i mamy wolne miejsce jeśli jesteś zainteresowanyto daj znaćAncient Mariner pisze:jedzie ktoś z Krakowa na ten koncert?
wybieracie się najpierw na pokaz VOTB do Multikina na 11 i potem na zlocik do City Rock?
wyślij mi namiary na maila: ancientmariner@wp.pl , żebym mógł się z Tobą skontaktować
moze uda mi sie Was odwiedzic w city 
Specjalnie nie ma sie co specjalnie organizowac, sie zobaczy co bedzie jak sie zjedziecie. Zawsze sie cos wymysli. Ja nie wiem o ktorej wroce zroboty - moze mi sie uda tak kolo 15, a jak nie to bede Was szukal 
S1 - to moze zrobimy biznesa - bluza za plakat??
S1 - to moze zrobimy biznesa - bluza za plakat??
A ja tak chciałm jechać
Bawcie sie dobrze
Bawcie sie dobrze
noooooooooooo pewnie...jakies piwo Ci musze za to opoznienie strzelicSzymon pisze:S1 - to moze zrobimy biznesa - bluza za plakat??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To co, o której się ustawiamy? Proponuję 15.30 (żeby Szymon zdążył
) przed głównym wejściem na Dworzec Główny (przy schodach). A jakby co to potem idziemy do City Rock?
ale nasze bramy sa rowniez goscinne a jakie tanieWICKER MAN pisze:A jakby co to potem idziemy do City Rock?
-
Deleted User 357
Może wpadnę na te pare minut;]
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Ooojjjj, chyba mi sie nie uda z Wami spotkac, bo w tym czasie bede zajęty spotkaniem z Deep Purple.
spoko spoko, jeszcze nie jest tak zle - nagi nie chodzeS1MON pisze:noooooooooooo pewnie...jakies piwo Ci musze za to opoznienie strzelic
Spoko powinienem dac rade, a jak nie to Was znajde nie bojcie dupyWICKER MAN pisze:To co, o której się ustawiamy? Proponuję 15.30 (żeby Szymon zdążył )
Tez chce, tez chce <slini sie>ironBIDDAF pisze:Ooojjjj, chyba mi sie nie uda z Wami spotkac, bo w tym czasie bede zajęty spotkaniem z Deep Purple.
Wygrałeś jakiś konkurs czy cuś?ironBIDDAF pisze:Ooojjjj, chyba mi sie nie uda z Wami spotkac, bo w tym czasie bede zajęty spotkaniem z Deep Purple.
A wogóle to czy rondo przy Spodku ciągle jest tak rozkopane jak było??
A co do spotkanie z wami to na 100% sie nieokreslam, ale moze sie pojawię:)
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Nie, zostałem wpisany na liste do spotkania
Spotkanie z 35 wybrańcami jest zamiast spotkania z prasą.
EDIT: Rondo jeszcze jest troche porozkopywane.
EDIT: Rondo jeszcze jest troche porozkopywane.
A potem ja znajde Ciebie i poszukamy "konikow - ciamajdow"Szymon pisze:Spoko powinienem dac rade, a jak nie to Was znajde nie bojcie dupyWICKER MAN pisze:To co, o której się ustawiamy? Proponuję 15.30 (żeby Szymon zdążył )
Łeeee... A co trzeba było zrobić/jakie warunki spełnić, aby być wypisanym na tej liście?ironBIDDAF pisze:Nie, zostałem wpisany na liste do spotkania
uczyc sie historii