Bruce Dickinson - Anthology 3xDVD - premiera 19.06!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Dickinson - Anthology 3xDVD - premiera 19.06!!!
Super, czekam z niecierpliwością. A co do ceny, to niech kosztuje nawet 100 to i tak kupie. Up the Bruce !
:rocx
Pozdrawiam
Pozdrawiam
no moze nie przesadzajmychmielu pisze:Super, czekam z niecierpliwością. A co do ceny, to niech kosztuje nawet 100 to i tak kupie. Up the Bruce !
Pozdrawiam
No to co On w kulki leci? Dopiero teraz zauwazylem ze nie ma CW
i jeszcze jakiegos utworu. Nie wiecie dlaczego?
Tylko nie jakiegoś ! :closed brakuje również Trumpets Of Jericho i tak szczerze mówiąc to chyba trąbek mi bardziej żalQba666 pisze: Dopiero teraz zauwazylem ze nie ma CW i jeszcze jakiegos utworu.
A dlaczego Bruce'a na tych koncertach nie wykonuje utworów Iron Maiden? przecież grał je na trasach, na Scream for Me Brazil,też nie ma żadnego utworu Iron Maiden.
ThunderBird pisze: przecież grał je na trasach, na Scream for Me Brazil,też nie ma żadnego utworu Iron Maiden.
Właśnie gadaliśmy kiedyś o tym, na bank to nie jest cały koncert, przecież bruce się nie zegna z publiką i jest tylko 12 utworów na Screamie...na bank grał jakieś bisy jeszcze...
no,wiec to dziwne,że utworów Iron Maiden nie zamieszcza na wydawnictwach,czyżby nie mógł?syzygy pisze:ThunderBird pisze: przecież grał je na trasach, na Scream for Me Brazil,też nie ma żadnego utworu Iron Maiden.
Właśnie gadaliśmy kiedyś o tym, na bank to nie jest cały koncert, przecież bruce się nie zegna z publiką i jest tylko 12 utworów na Screamie...na bank grał jakieś bisy jeszcze...
raczej ma do nich prawo...no szkoda...
Wielka szkoda, nie rozumiem tego zupełnie, przecież koncertówki prawie zawsze są dwupłytwe... a dodatkowo teraz były te reedycje, więc jakby wtedy nie chciał wrzucić tych kawałków to teraz mógłby a tu kicha...
Na bank grał coś Miaden i typowałbym, że jeszcze tytułowy kawałek z Tattoeed.
racja, halford przecież na LI zagrał masę utworów JPS1MON pisze:raczej ma do nich prawo...
Na pewno ma prawo do tych skomponowanych przez siebie, zresztą tylko te grał na 'solowych' koncertach. Najprawdopodobniej uznał, że nie ma sensu wydawać kolejnych wersji utworów Iron Maiden. Ale faktycznie, szkoda, bo takie 'Flight Of Icarus' na przykład chętnie bym sobie posłuchał.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bruce nie chciał zamieścić na płycie kawałków Maiden. Chciał, żeby był to tylko jego solowy repertuar i nie ma co się temu dziwić - dopiero wracał wtedy do Maiden i nadal podchodził do tego pewnie nieco sceptycznie. Poza tym na albumie nie znalazł się także między innymi Jerusalem, które znalazło się dopiero na The Best of Bruce Dickinson (było wykonywane live tylko na brazylijskich koncertach!).ThunderBird pisze:A dlaczego Bruce'a na tych koncertach nie wykonuje utworów Iron Maiden? przecież grał je na trasach, na Scream for Me Brazil,też nie ma żadnego utworu Iron Maiden.
A o co chodzi z tym Dive Dive Live? Bo na ś.p. forum Metalmadness Vlad chyba coś pisał, że to jakiś przekręt czy coś takiego, nie pamiętam dokładnie.... wie ktoś coś?
Właśnie, juz o tym gadaliśmy. Tego dnia w Sao Paulo, na koncercie, z którego wydano Scream For Me Brazil! zespół wykonywał jeszcze Tattooed Millionaire, Jerusalem, 2 Minutes To Midnight oraz Flight Of Icarus.
Czytałem kiedyś recenzję tego wystepu napisaną przez brazylijskiego dziennikarza.
Czytałem kiedyś recenzję tego wystepu napisaną przez brazylijskiego dziennikarza.
No nie wiem tak troche nie w porzodku Bruce zachowuje sie wzgledem fanow 
www.screamforme.com -fragment Dive Dive Dive! z nowego DVD do ściągnięcia 
- Elevatorman
- -#Clansman

bez Chemical weeding ehhh saaad ....
A tam Chemical.. Trumpets nie ma, i to jest problem :angrybez Chemical weeding ehhh saaad ....
No ale już wałkowaliśmy ten temat setki razy i od naszego narzekania raczej te kawałki nie wskoczą na to DVD, cieszmy się tym co mamy- genialne wykonania: The Tower, Gates Of Urizen, Killing Floor, King In Crimson
Pff a ja tego DVD chyba nie kupię zaraz po premierze 
bo ściągniesz
A ja może kupie
A ja może kupie
Nie. Choćbym miał kupić to dopiero za rok to i tak nie ściągnępaniron pisze:bo ściągniesz