No ba :beer Chodzisz do szkoły w Siemcach, ja tam mieszkam....S1MON pisze:ale ja sie ost. z Arturem dogaduje
Tool
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Tool
kolejny sanktuaryjny brat blizniak ?Artur pisze:No ba :beer Chodzisz do szkoły w Siemcach, ja tam mieszkam....S1MON pisze:ale ja sie ost. z Arturem dogadujeMoże to ma jakiś związek ze sobą
po prostu jestem pod wrażeniem. Album i bez tego tricku był rewelacyjny, choć wg mnie Lateralus i Aenima mają też coś takiego jak ten album w sobie. Naprawdę pokazali klasę. Toż to jest najczystsza harmonia przecież w tym nałożonym na siebie tracku... rewelacja!
To samo chciałem napisać :rocx Jak dzisiaj tego słuchałem to już po prostu mnie oczarowała kompletnie, dosłownie wszystko. Fantastyczne otwarcie w postaci "Vicarious", później kapitalny "Jambi"(jeden z moich faworytów), później cudne wprost "Wings For Marie/10 000 Days", następnie taki trochę luzacki "The Pot"(ten basS1MON pisze:normalnie po koncercie jeszcze bardziej lubie 10 000
Ja słuchałem Lateralus i Aenima i ta pierwsza wydała mi sie zdecydowanie łątwiejsza w odbiorze, nawet tam był jeden utwór "dość" przebojowy ,Schism, ogólnie wtedy podobała mi sie nawet ta płyta,a ja nie przepadam za taką muzyką, więc chyba jest dobra.Aenima mi sie wogóle nie podobała,ale to juz w innych "czasach" tego słuchałem,heh.
Ostatnio zmieniony czw lip 13, 2006 12:21 am przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.
no :) ,chciałem kupić jakąś fajną kasete, a że sklep w naszym mieście(który już upadł) nie miał nic,to kupiłem to,bo mi sie podobał ten utwór Schism,puszczali go wtedy w 30 Ton, wtedy lubiłem psychodeliczne klimaty bo mój nr.1 to był Sabbath z Ozzym...heh szkoda ,tylko że mi taśme całą wciągnął magnetofon i zrobił jeden wielki farfocel..S1MON pisze:sie chwali :)Nomad pisze:a Lateralus miałem nawet oryginalną kasete , o!
Otóż tooo. Zgadzam się z Tobą, Kea
Świetny jest też Lateralua i Aenima 
Żeby oceniać płyty Tool'a to trzeba ich napraw edłuugo słuchać. Ja się przekonałem do Aenim'y dopiero po jakiś paru(nastu) przesłuchaniach
Żeby oceniać płyty Tool'a to trzeba ich napraw edłuugo słuchać. Ja się przekonałem do Aenim'y dopiero po jakiś paru(nastu) przesłuchaniach