Judas Priest

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Artur
-#Nomad
-#Nomad

Re: Judas Priest

Post autor: Artur »

No "Britsh Steel" kupię na pewno, tak jak "Screaming For Vengeance" i "Unleashed In The East". A resztę to się zobaczy, może też np. "Ram It Down".
... i wtedy się pośmieje :lol:
executioner
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: executioner »

Artur pisze: "Living Bad Dreams" są świetne, cudowne
To living bad dreams jest bonusem?? Chyba jednak niepotrzebnie go dodawali Halford tak żałośnie wyje w tym kawałku że aż nie moge tego słuchać jakby o oktawe niżej to zaspiewał byłoby wporzo ciekawe ile on wtedy wypił że dał takiej dupy w tej piosence.
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Artur pisze:No "Britsh Steel" kupię na pewno, tak jak "Screaming For Vengeance"
A słyszałeś te płyty, czy w ciemno kupisz? :wink:
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Bonzo »

kopsnie ktos strone ze spisem bootów JP? fenks...
hellrider
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: hellrider »

strona ze spisem wszystkich bootlegów jakie wyszły? wątpie żeby coś takiego istniało..
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Bonzo »

no nie wiem, myslalem ze jak IM ma cos takiego to Judasi nie sa gorsi :P
hellrider
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: hellrider »

nawet jeśli taka lista istnieje to z całą pewnością jest niepełna :) ale najlepiej poprzeglądaj sobie strony zagranicznych traderów a na pewno znajdziesz dość sporo materiału :)
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

syzygy pisze:A słyszałeś te płyty, czy w ciemno kupisz?
Słyszałeś :wink: I lubiem :)
executioner
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Dziwne to jest. Założyłem ten temat w połowie grudnia i do tego czasu jest dopiero 20 stron o zespole kóry jest wg mnie największa konkurencja dla dziewicy. Jak założyłem tanią prowokacje o durnym gimnazjalnym boys bandzie dla dzieci z podstawówki to w jeden dzień było aż 11 stron. Jak to jest??
Qba666
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Qba666 »

A co to byl za boys band? :D 8)
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Tokio Hotel :laugh
Qba666
-#Long distance runner
-#Long distance runner

A idz z tym w p............. Pewnie dlatego bylo od razu 11 stron bo kazdy go wysmiewal i krytykowal na wszelkie mozliwe sposoby.
executioner
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Qba666 pisze:A idz z tym w p............. Pewnie dlatego bylo od razu 11 stron bo kazdy go wysmiewal i krytykowal na wszelkie mozliwe sposoby.
To też ale byli też tacy co dali sie nabierać na tę prowokacje. Np. pisałem że ten babochłop co śpiewa jest bardziej kreatywny od Harrisa to naskoczył na mnie barthsmith albo że ten jego brciszek bije smitha na głowe pod względem gry to hallowed zaczął sie o to kłócić więc polew miałem nieziemski. Byli jeszcze tacy co mi mieli off-topa robić ale też im nie wychodziło. Najlepsze jest to że kilka osób z forum JP mnei straszyło że prowadzą rozmowy z tutejszymi na temat bana dla mnie. A taki głupi vBrand twierdził że ignorujecie prowokatorów a tu tyle śmiechu z liponej i nawet nie przemyślanej prowokacji bo co niektórzy tak gwałtownie reagowali na te bzdety. Do dzisiaj na samo wspomnienie to tym to :D :D :D :lol: :lol: :) :) :) :) :lol: :lol: .
Na szczęście tokio hotel przeminęło z wiatrem po niespełna roku ich dennej kariery tak samo jak mandaryna. Szkoda tylko jeszcze że ta debilna doda sie utrzymuje na polskiej scenie muzycznej ale to tez chyba qwestia czasu. Ale na szczęście judasi wciąż mają sie dobrze chociaż pewnie za jakies 5 może góra 7 lat zrobią sobie emeryture.
Qba666
-#Long distance runner
-#Long distance runner

executioner pisze:Szkoda tylko jeszcze że ta debilna doda sie utrzymuje na polskiej scenie muzycznej ale to tez chyba qwestia czasu.
kwestia gdzie jescze sobie silikon wsadzi. Swoja droga dla mnie w tym tokio burdelu sa conajmniej 2 dziewczyny albo sie nie znam.
executioner
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Nie znasz sie. Ja też z poczatku myślalem że połowa squadu to baby ale wszyscy członkowie grupy są facetami. Sma doznałem szoku ja sie dowiedziałem. Poprostu są to debilni niemcy jak reszta ich rodaków. Ale nie róbmy więcej off-topa na ten temat.
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

A ja dzisiaj sobie obejrzałem wideo Priest Live :D Bardzo fajny materiał, koncert już troszkę znam z audio (ale chyba są jakieś drobne róznice...) Halford na scenie wypada o niebo lepiej, niż obecnie. Nie ma tego wicia się, nie robi loda z mikrofonu :P Jest energiczny, skacze biega, ogólnie świetnie się prezentuje, tak jak i całe wideo :P
Dani Filth
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Dani Filth »

Świetny zespoł. Halford jest jednym znajlepszych HM wokalistów. A ,,Painkiller" to ideał :D
Nemesis...as one we stand!!
Qba666
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Syzygy ja tam wole zdecydowanie obecna forme Halforda i jego zachowania. Ale to dobrze ze mamy rozne zdania :beer :wink:
Gov't Mule

Post autor: Gov't Mule »

Halford jest jak wino im starszy tym lepszy :) Czego nie można powiedzieć o Dickinsonie niestety :( No i ta jego solowa twórczość Resurrection i Crucible są po prostu z.......e :D
Qba666
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Witamy na forum wielki Osle :beer Jezeli chodzi o Halforda to tutaj http://forum.sanktuarium.org/viewtopic. ... &start=100
ODPOWIEDZ