Idź do domu ;PKratos pisze:Zgadzam się :beer Dla mnie Bruce zjada Paula w każdym elemencie!Filik10 pisze:Wszystkie z okresu Di Annio są lepsze z Bruce
Ulubione wykonania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubione wykonania
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A ten znowu tutajAscot pisze:Idź do domu ;P
Odezwał się... Popatrz na datę swojej rejestracji synku... jestem tu 3 lata dłużej ;P
Kondeju jeden
Kondeju jeden
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nowych przyjaciół szukasz?Ascot pisze:synku
jeden stary przyjaciel jest lepszy niż stu nowych, jak to mówił jakiś mędrzec...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

I tu masz rację :beer Ale może starczy już tego oftopa bo jeszcze bana dostaniesz i się doigrasz 
Jakiego offtopa? Administrator nie offtopuje... Administrator sprawdza czujność forumiaków ;P
jeśli chodzi o popularność to napewno tak...Kratos pisze:Zgadzam się :beer Dla mnie Bruce zjada Paula w każdym elemencie!Filik10 pisze:Wszystkie z okresu Di Annio są lepsze z Bruce
..i logicznego rozsadnego myslenia i stylu zycia...ciekawe czy swoja droga w glebi duszy Paul zaluje że tak sie zakrecil ze nie jest w Maiden 
Jakby miał potem sie tak zachowywać jak Dickinson to napewno nie... 
z takich nieoficjalnych to polecam
22 Acacia Avenue-Reading Festival
Stranger in the Strange Land-Paris 1986
No Prayer for Dying-Leiden 1990
From Here to Eternity -Mexico 1992
Clansman-Goeteborg 1999
Dream of Mirrrors-Roskilde 2000
22 Acacia Avenue-Reading Festival
Stranger in the Strange Land-Paris 1986
No Prayer for Dying-Leiden 1990
From Here to Eternity -Mexico 1992
Clansman-Goeteborg 1999
Dream of Mirrrors-Roskilde 2000
Dałeś do pieca. Rewelacyjne wykonanie, szkoda że jakość taka kiepska, mógłbym słuchać na okrągło... Zawsze podobał mi się ten niedoceniany kawałek, a tu jego wykonanie wynosi go na wyżyny. Dickinson w doskonałej formie! Niestety, słychać jak bardzo od tego czasu Air Raid Siren stracił mocy, zwłaszcza w wysokich zaśpiewach. 1990 - Dickinson brzmi potężnie, dzisiaj - dużo gorzej. Szkoda, choć to przecież nieuniknione, Ian Gillian też kiedyś śpiewał doskonale, nic nie trwa wiecznie.IM_Power pisze: No Prayer for Dying-Leiden 1990
M.
Jeszcze dodam moje ukochane wersje Another Life i Children of the Damned z Beast over Hammersmith, młody głos Bruce'a idealnie pasuje do tych utworów, do tego te mocne wejścia basu Steve'a ,ale w praktyce dotyczy wszystkich koncertów z tych lat.
Uwielbiam też Prisonera z Maiden England, zakochałem się w tym kawałku dopiero gdy go usłyszałem w tej wersji koncertowej, fajnie że potem Adrian na Flight 666 w Wasted Years powrócił do tego patentu chórków...nie mam słów zachwytu nad Dream of Mirrors ,uważam że właśnie ten kawałek najlepiej sprawdza się na koncertach z BNW ,nie ważne czy z Rio czy z jakiegoś nieoficjalnego koncertu ,innym genialnym kawałkiem koncertowym jest Powerslave oraz Flight of Icarus ,które na LAD poprostu zmiażdżyły.
Jest tego naprawdę dużo
Uwielbiam też Prisonera z Maiden England, zakochałem się w tym kawałku dopiero gdy go usłyszałem w tej wersji koncertowej, fajnie że potem Adrian na Flight 666 w Wasted Years powrócił do tego patentu chórków...nie mam słów zachwytu nad Dream of Mirrors ,uważam że właśnie ten kawałek najlepiej sprawdza się na koncertach z BNW ,nie ważne czy z Rio czy z jakiegoś nieoficjalnego koncertu ,innym genialnym kawałkiem koncertowym jest Powerslave oraz Flight of Icarus ,które na LAD poprostu zmiażdżyły.
Jest tego naprawdę dużo
Hallowed... z Life After Death
Brave New World z Rock in Rio
Clansman z Rock in Rio
i - absolutna rewelacja - Journeyman z Death on the Road
Brave New World z Rock in Rio
Clansman z Rock in Rio
i - absolutna rewelacja - Journeyman z Death on the Road
Z oficjalnych, ale mniej popularnych:
Hallowed Be Thy Name - Live at Donington '88. Bruce miażdży jak nigdy, podobnież Nico.
Hallowed Be Thy Name - Live at Donington '88. Bruce miażdży jak nigdy, podobnież Nico.
Maiden England ogólnie miażdży, o ile Live after Death idealnie się słucha, to do oglądania najlepsze jest Maiden England właśnie, świetna scenografia, ogromna moc bijąca ze sceny oraz świetny montaż sprawiają ,że zawsze lubię go sobie pooglądać.
Pierwszy raz miałem z nim styczność w 2006 r. gdy oglądałem u kumpla ...na VHS-ie.
Pierwszy raz miałem z nim styczność w 2006 r. gdy oglądałem u kumpla ...na VHS-ie.
Stiil life z Maiden England a takze Infinite Dreams i Killers z tegoz występu miażdzą . Poza tym The Trooper i Hallowed ...z LAD a z RIR uwielbiam Dream of Mirrors . Mam Maiden England na dvd i to jest to co tygrysy lubią najbardziej czyli ogolnie rzecz biorąc demolka
w Birmingham NEC
Who motivates the motivator
Drifter z Hammersmith Odeon, UK 20th March 1982 - obecnie moje ulubione wykonanie... Sweeet...
Rime of The Ancient Mariner z Flight 666 - odkryłem ten kawałek na nowo
Die with Your Boots On - Gothenburg 2005
Killers - Maiden England
Clansman - Rock in Rio
Dance of Death - Death on the Road
Journeyman - Death on the Road
Die with Your Boots On - Gothenburg 2005
Killers - Maiden England
Clansman - Rock in Rio
Dance of Death - Death on the Road
Journeyman - Death on the Road