Halford
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Halford
No wlasnie o to chodzilo Simon

S1MON
Es jeden jest jeden
< sapie > ........... 
nie offtopować bo polecą warny 
na RiR III jest nightfall....a BTL tylko tlum spiewa...naprawde rzadko kiedy cos takiego sie slyszy 
Co nie zmienia faktu ze ten koncert byl naprawde genialny. Szukam jakiegos pozadnego bootlegu bo moj wazy kolo 600mb tylko

the one you love to hateNitek pisze:dokladnie (pomijajac blednie podpisane mp3bodajze tylko w one love to hate![]()
)
o tak :rocx power :soloS1MON pisze:na RiR III jest nightfall....a BTL tylko tlum spiewa...naprawde rzadko kiedy cos takiego sie slyszy
http://www.robhalford.com/pressrelease/index.html dobra teraz mi powiedzcie o co tam mniej wiecej biega bo az tak dobry z angielskiego nie jestem

same pierdoły
No jest informacja o tym, że w lecie 2008 bedzie nowy album, reedycje pod koniec roku, ale to co najważniejsze i co mnie cieszy to to, że bedzie wydawnictwo z Rock in Rio. W końcu w dobrej jakoście bedzie mozna posłuchać. Więc nie wiem czy to tylko pierdoły 
Piwowarus pisze: bedzie wydawnictwo z Rock in Rio
Dopiero?Piwowarus pisze:No jest informacja o tym, że w lecie 2008 bedzie nowy album
Dokładnie. Tylok że ten koncert trwał chyba nawet niecałą godzinę z tego co pamiętam. http://www.robhalford.com/trailers/halford-preview.html Tu jest ten previev. Brzmi dobrze.syzygy pisze:Piwowarus pisze: bedzie wydawnictwo z Rock in RioTo z trasy resurrection?
Ale to ma być DVD czy audio też?Piwowarus pisze:Dokładnie. Tylok że ten koncert trwał chyba nawet niecałą godzinę z tego co pamiętam
Jak dvd to moge umierac
Moglby wypuscic jakies.
Halford jak wiadomo wydaje koncertówkę z Rock In Rio w przyszłym roku, kiedyś się pytałem jaki był set, nikt nie wiedział, sam se znalazłem 
1. Resurrection
2. Made In Hell
3. Locked And Loaded
4. Into The Pit
5. Nailed To The Gun
6. Stained Class
7. Jawbreaker
8. Silent Screams
9. Cyberworld
10. Nightfall
11. Hellion, Electric Eye
12. Metal Gods
13. Breaking The Law
W stosunku do Live Insurection nie powtarzają się tylko dwa kawaki (oznaczone uśmieszkami
). Moim zdaniem trochę to dziwne, wydawać dwie koncertówki z jednej trasy, z niemal identycznym setem
Mam nadzieje, że ta koncertówka będzie miala koncertowe brzmienie, nie tak LI które wydaje się takie..sztuczne.
1. Resurrection
2. Made In Hell
3. Locked And Loaded
4. Into The Pit
5. Nailed To The Gun
6. Stained Class
7. Jawbreaker
8. Silent Screams
9. Cyberworld
10. Nightfall
11. Hellion, Electric Eye
12. Metal Gods
13. Breaking The Law
W stosunku do Live Insurection nie powtarzają się tylko dwa kawaki (oznaczone uśmieszkami
-
Gov't Mule
Halforda jeszcze jestem w stanie zrozumieć, z dwóch płyt ciężko wykąbinować urozmaicone sety. IM ma 14 płyt studyjnych a koncert w koncert na danej trasie grają to samosyzygy pisze:W stosunku do Live Insurection nie powtarzają się tylko dwa kawaki (oznaczone uśmieszkami ). Moim zdaniem trochę to dziwne, wydawać dwie koncertówki z jednej trasy, z niemal identycznym setem Mam nadzieje, że ta koncertówka będzie miala koncertowe brzmienie, nie tak LI które wydaje się takie..sztuczne.
bzdura, jakie 70%?Gov't Mule pisze: LI jest na newno mniej sztuczne od dogranego mniej więcej w 70% w studio RiR Iron'a.
Poza tym, jest choćby naturalniejsze przez to, że to był 1 koncert a LI to zlepek z wielu
??Gov't Mule pisze:od dogranego mniej więcej w 70% w studio RiR Iron'a.
rozwiń ten temat bo mnie to ciekawi...
-
Gov't Mule
Nie bardzo mam co rozwijać wystarczy porównać jaki kolwiek bootleg z RiR z tym co wyszło na DVD czy CD. Gdzie znikneły wszystkie niedociągnięcia Dickinsona? Cud się zdarzył czy co??Wrath pisze:??Gov't Mule pisze:od dogranego mniej więcej w 70% w studio RiR Iron'a.
rozwiń ten temat bo mnie to ciekawi...
Ps. Nie traktujcie tego postu jako kolejnej prowokacji czy Bóg wie czego. Po prostu w życiu byłem na dużej ilości koncertów i wiem, że nie ma czegoś takiego jak idealny koncert
A propo RiR w wykonaniu Halforda, to ciekaw jestem co zrobią z Breaking The Law. Bo chyba nie zostawią oryginalnej wersji tylko wlepią coś z innego koncertu.