:buahaha: 1.04 dziś jest nawet na pasku napisali April's Fool czyli prima aprilis po kliknięciu przechodzi normalie na stroneAbstract pisze:IWe ktoś może co się stało z Dimeadozen ?
Pytania dotyczące bootlegów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pytania dotyczące bootlegów
Istnieje jakis pro-shot z trasy ed-hunter?
New York `99 - 3 utwory.Razi3l pisze:Istnieje jakis pro-shot z trasy ed-hunter?
Madrid`99 - 3 utwory.
Tak więc nie za ciekawie...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Czy są jakieś boty tv z tras Ed Hunter, Brave New World (oprócz RIR), Give Me Ed...? Jeśli nie to które DVD są w najlepszej jakości?
Gdzie moge zassac jakiegos bootlega z serwera Fan klubu bo nie moge znalezc. (podobno mozna jeden na miesiącw bezstratnym formacie i jeden na kwartał (video). Pomożcie bo jestem tu nowy i sie jeszcze nie zadomowiłem.
Powinieneś dostać maile z danymi gdzie możesz zgrać dany koncert.
Czy sa jakieś booty Heaven and Hell na dimeadozen w niezłej jakości ,które możecie polecić?
Jakieś są ale audio. Co do jakości to Ci nic nie powiem bo nic nie zgrywałem i nie interesowałem się tym
. Poczytaj komentarze to sam zdecydujesz.
-
obserwator
- -#Long distance runner

polecam zapis z toronto, bardzo dobra jakośćAbstract pisze:Czy sa jakieś booty Heaven and Hell na dimeadozen w niezłej jakości ,które możecie polecić?
mtszły
-
Robcio_journeyman4
Elo :] Ej, Ma Ktoś bootlega Live At Waldnock 2003 tego loslessa? Jak Ściągnąłem tego bootlega to nie ma The Number of the beast a przecież w setliście tej trasy napisane jest, że pierwszy jest TNOTB. Proszę o pomoc. Nie wiem czy to nie zostało nagrane czy coś. :solo
Ten boot zaczyna się od Troopera, wszystko masz w porządku.Robcio_journeyman4 pisze:Elo :] Ej, Ma Ktoś bootlega Live At Waldnock 2003 tego loslessa? Jak Ściągnąłem tego bootlega to nie ma The Number of the beast a przecież w setliście tej trasy napisane jest, że pierwszy jest TNOTB. Proszę o pomoc. Nie wiem czy to nie zostało nagrane czy coś.
poszukuje bootlegów Maidenków, ale.. chodzi mi o bootegi audio bardzo wysokiej jakości. Czyli tak jak zwyczajne koncertówki
Jak sa takie, to co byście mi poradzili?
dziekiMirdaroh pisze:Polecam: http://www.dimeadozen.org/index.php
Jeszcze jedno mam pytanie. Jaki boot polecilibyście mi z trasy Somewhere In Time Tour jakościowo??
Np:
1986-10-03 - Caught Somewhere In Time
1986-10-15 - Sheffield '86
1987-01-13 - Live at Spectrum
1987-03-11 - Chicago '87
1987-03-11 - Chicago '87
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Dostępny dla klubowiczów ma serwerze sanktuariumClans pisze:1987-01-13 - Live at Spectrum
Clans pisze:Np:
1987-03-11 - Chicago '87
wielkie dziekiClans napisał/a:
Dostępny dla klubowiczów ma serwerze sanktuarium
Clans sprawdz maila
A ja ponawiam pytanie: jest ktoś w posiadaniu boota z Graspop Metal Meeting 2007?
Mam pytanie, kto wie na jakim bootlegu był (może jako bonus) zamieszczony utwór Sabbath Bloody Sabbath z Dickinsonem na wokalu? Mam ochotę posłuchać sobie tego nagrania a nie pamiętam, na którym bootlegu on był a nie chce mi się wszystkich płyt przeszukiwać.
pozdro.
pozdro.
-
wizard2004
- -#Charlotte

Cześć - to jest na składaku Nativity In Black A Tribute To Black Sabbath...speedrw pisze:Mam pytanie, kto wie na jakim bootlegu był (może jako bonus) zamieszczony utwór Sabbath Bloody Sabbath z Dickinsonem na wokalu? Mam ochotę posłuchać sobie tego nagrania a nie pamiętam, na którym bootlegu on był a nie chce mi się wszystkich płyt przeszukiwać.
pozdro.
Bootlegi Iron Maiden