Najlepszy utwór z lp. Fear Of The Dark
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy utwór z lp. Fear Of The Dark
Fear of the Dark, zaraz potem Wasting Love 
Wasting Love - nie wiem w sumie czemu ani za co. Poprostu kocham ten kawałek 
-
Iron Blaze
- -#Charlotte

Jak juz mowilem wybralem Afraid........ mam go tylko na plytce.......a na kompie beznadziejną wersje . Ktos moglby mi podac download na dobrą (moze byc koncertowka (byle dobra)) zeby byla czysta i wogle wiecie
DZIĘKI
Fear of the dark!!! jak sie dowiedzialem ze w wrocku bedzie FOTD oszalalem, a jak uslyszalem--zmarnialem!!!rozwalil mnie jak zwykle, pozatem klimat tego kawalka, smiech bruca( na koncertach)
natomiast na 2 zasluguje BQOBD szybki zarombisty kawalek :solo :solo
natomiast na 2 zasluguje BQOBD szybki zarombisty kawalek :solo :solo
-
bruce bruce
- -#Charlotte

Fear of the dark i Afraid to shoot strangers za intra i solówki
The Road To Hell Is Full Of Good Intentions
Childhood`s End !!! podkład perkusji szybki jak nigdy i refren daja po ciarach ...
-
Bałtyk
i kolejny raz potwierdza się teza najdłuższy jest bardzo dobry
Fear Of The Dark wspaniała linia melodyczna. Ale najpiękniej brzmi tu tekst jest taki prawdziwy jeden z najlepszych
Fear Of The Dark wspaniała linia melodyczna. Ale najpiękniej brzmi tu tekst jest taki prawdziwy jeden z najlepszych
Hmmm... na tej płycie jest ile samo dobrych kwałków jak i kiepskich najlepszy chyba tytułowy dleczego za atmosfere, solówki fajna prezencję na koncertach, powodzenie wśród fanow
, poza nim childhood’s end, judas by my guide i te pozostałe dwa również mogłbym rownie dobrze umieścić na szczytowej pozycji, bo niczym nie ustepują fear of the dark, a należa do jednych z podstawowych zapomnianych i niedocenianych kawalków Maiden.
-
Deleted User 626
Nie ma dwóch zdań. Tylko"Afraid To Shoot Strangers"
Wiem, że większość stawia na "Fear..." ale i tak jestem zaskoczony wyrównaną liczbą głosów między tymi kawałkami.
Kocham "Afraid..." za jeden z najlepszych tekstów w historii Maiden. I spójrzcie jak szybko znów stał się aktualny. A solówki są tu po prostu boskie. Reszta utwrów wg. mnie nie zasługuje na wzmiankę. A to podniecanie się "Fear..." w wersji koncertowej już mnie denerwuje.
Ot, taka łyżka dziegciu w beczce miodu...
Wiem, że większość stawia na "Fear..." ale i tak jestem zaskoczony wyrównaną liczbą głosów między tymi kawałkami.
Kocham "Afraid..." za jeden z najlepszych tekstów w historii Maiden. I spójrzcie jak szybko znów stał się aktualny. A solówki są tu po prostu boskie. Reszta utwrów wg. mnie nie zasługuje na wzmiankę. A to podniecanie się "Fear..." w wersji koncertowej już mnie denerwuje.
Ot, taka łyżka dziegciu w beczce miodu...
Oczywiście Fear Of The dark.
Wasting Love,bo ma to cos 
Nie ma jak Fear...!!Fear Of The Dark rulez!! :rocx
Weekend Warrior
Fear of the dark!!! :rocx
Hm.......... to był ciężki wybór, chciałem wybrać Fear Of The Dark, bo ten brzmi po prostu świetnie podczes koncertów (szczególnie we Wrocławu
) ale wybrałem Judas'a, bo zrobiłem do niego teledysk (takie wycinki z całości twórczości, troche posklejane i dodany sound) i brzmi swietnie po prostu jest najbardziej Heavy :rocx
They'll be coming to bring the eternal flame
They'll be bringing us all immortality
Bez apelacyjnie na tej płycie u mnie rządzi Fear Of The Dark. No a później Be Quick Or Be Death. Naprawde świetne piosenki z świetnej płyty 
Ostatnio zmieniony sob kwie 03, 2004 10:00 pm przez BeBe, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie Afraid..., chociaż z każdym dniem sie to zmienia, bo wg mnie Fear... to jednak słaba płyta
....where images and words are running deep...
tytułowy
:D
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s
Fear Of The Dark (wole na koncertach),(najlepiej w Helsinkach to nagrali) kultowy utwór,który jest na każdym koncercie IM za klimat(może nie jestem oryginalny) :solo :rocx
hej śląsk