najprzyjemniej by było, gdyby w ogóle się nie ukazałaMoże i tak, ale wtedy wolałbym, żeby na AMoLaD były 4 kawałki i słuchałoby się jej ileś tam razy przyjemniej...
Out Of The Shadows
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Out Of The Shadows
Ostatnio Out of the Shadows, razem z Coming Home ponownie zacząłem uważać za świetne utwory!
Do niczego nie mogę się przyczepić, perfekcyjne
Do niczego nie mogę się przyczepić, perfekcyjne
Nie wiem dlaczego, ale dla mnie to najgorszy utwór Maiden..
-
Deleted User 2259
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Dla mnie jeden z lepszych na Amoladzie. W sumie jako jedyny zostaje w bańce na chwilę dłużej.
-
Deleted User 6661
Jeden z najgorszych na pewno. Ckliwy, cukierkowy, banalny - i nie daje niczego w zamian. Zakała świetnej płyty.
Dla mnie też słaby, ale z drugiej strony chyba jedyny z AMOLADa, który kojarzę jak leci.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja tam uwielbiam ten kawałek. Absolutnie nie pasuje na płytę i być może ogólnie średnio pasuje do stylu IM i być może to jest jego główny zarzut, ale moim zdaniem nic mu nie brakuje, jest w sumie fajnym, lekkim oddechem w trakcie słuchania płyty, ma fajne solo. Myślę, że gdyby został wydany jako b'side mógłby zdobyć takie uznanie jak Reach Out.
dokładnie tak samo uważam, plusem jest świetna część instrumentalna w środku z basem Stefana w roli głównej.
A co do najgorszego kawałka w dyskografii - to jeżeli już mówimy o takich utworach to bliżej do tego miana "Coming Home". Kopia "Out..." tyle że w gorszym wydaniu.
+1
Ps no jeszcze Benjamina kojarzę
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
chciałem powiedzieć, że co ty gadasz, przecież Coming Home jest spoczko, ale pomyliło mi się z Mother of Mercyerosinho pisze: ↑sob gru 01, 2018 8:09 amdokładnie tak samo uważam, plusem jest świetna część instrumentalna w środku z basem Stefana w roli głównej.
A co do najgorszego kawałka w dyskografii - to jeżeli już mówimy o takich utworach to bliżej do tego miana "Coming Home". Kopia "Out..." tyle że w gorszym wydaniu.
Dla mnie i "Out of the Shadows" i "Coming Home" to bardzo dobre numery i w sumie to nie wiem po co ten wątek w ogóle powstał 
- dostoevsky
- -#Assassin

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Beznadziejny jest numer ze sredniej plyty, az musialsm sprawdzić z której jest, bo nie pamiętałem