15 to może nie (zakładając, że będą grać jak zawsze około 17), ale kawałki z pierwszych 4 płyt stanowić będą główną część setu. Jednak myślę, że utworów typu FOTD, czegoś z BNW/DOD, kawałka z czasów Blaze'a (Steve ma obsesję na ich tle.Cross pisze:Zrozum pojęcie : set będzie oparty na kwawałkach z 4 pierwszych płyt tzn. ,ze będzie mniej więcej 15 kawałkow od im do piece of mind a reszta będzie np z fear of the dark lub z innych płyt ,kape ?
Eddie Rips Up The World Tour 2005
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Eddie Rips Up The World Tour 2005
Oczywiście ,ze nie będzie 15 ,tak tylko wypaliłem,żeby przykłąd podać ,bo myślałem ,że kolega rainmaker nie kapował ,przynajmniej takei sprawiał wrażenie ,ale jest ok. 
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Cross pisze:Oczywiście ,ze nie będzie 15 ,tak tylko wypaliłem,żeby przykłąd podać ,bo myślałem ,że kolega rainmaker nie kapował ,przynajmniej takei sprawiał wrażenie ,ale jest ok.
To źle myślałeś, Ty natomiast sprawiasz wrażenie jakbyś miał trudności z czytaniem, bądź ze zrozumieniem treści postu
Zrzoumiałem co przeczytałem dlatego tak napisałęm ,ale ok to nie miejsce na rozmowy o ,,dupie marynie" .Jest ok :beer
Ja też mam zamiar wyskoczyć za granice na Maidenów. Czechy, Słowacja może Niemcy, ale to zalezy od cen biletów w Niemczech
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
Jak nie przyjadą do Polski to jadę do Niemiec, Czech lub Słowacji, to prawie pewne...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli przyjadą do nas to może także i do Czechów... Na Słowację raczej nie ma szans (ostatnio Maideni grali tam tylko dla rozgrzewki, bo lubią ten kraj - nie zarobili za dużo na 5.000 biletów po ok. 60PLN każdy...). Co do Niemiec to obawiam się, że tak jak latem 2003 zdecydują się jedynie na kilka dużych festiwali (Rock Am Ring/Rock Im Park?), a tam bilety kosztują fortunę, a zestaw jest średnio interesujący.
LOL dobrze sobie radzi? hahaahh prawda jest taka, ze tak samo jak Blaze kompeltnie nie umie spiewac kawalkow z ery Dockinsona tak samo (a moze i jeszcze bardziej) Bruce nie umie spiewac kawalkow z ery Dianno . chlopie , gdzie ty masz uszy? na dupie?Rainmaker. pisze: Tam opowiadasz...Przeciez Bruce świetnie radzi sobie z kawałkami z ery Di'anno.
Na dzień dzisiejszy się zgodze ,wychodzi to średnio (Bruce),Di'Anno za to o wiele lepiej je śpiewa teraz niż kiedyś. Ale jak słucham ,,Beast Over Hammersmith" czy nawet ,,Live After Death" to wykonania Bruce'a mnie powalają szcgólnie Phantom i ,,Murders..." i Killers.
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

A mi się wydaje że to ty chyba masz uszy tam gdzie nietrzeba, na albo dziury w mózgu. Porównaj sobie jak Blaze spiewał "The Trooper" a jak Bruce np. "Wrathchild". Zresztą szkoda się wogóle wypisywać odnośnie tych twoich bzdurnyh herezji.Lukas pisze:LOL dobrze sobie radzi? hahaahh prawda jest taka, ze tak samo jak Blaze kompeltnie nie umie spiewac kawalkow z ery Dockinsona tak samo (a moze i jeszcze bardziej) Bruce nie umie spiewac kawalkow z ery Dianno . chlopie , gdzie ty masz uszy? na dupie?Rainmaker. pisze: Tam opowiadasz...Przeciez Bruce świetnie radzi sobie z kawałkami z ery Di'anno.
juz nie panikujcie
, Bruce sobie poradzi 
Jazz is not dead, it just smells funny.
MaYeR pisze:Czy ktos z Was wybiera sie na jakis koncert za granice(Francja-Skandynawia)?
jak dobrze poojdzie to do paryza sie pojedzie .. podliczlem i wyszlo mi okolo 700 zl z przelotami biletem n akoncert i z noclegiem w jakims miejscu ( park czy cos)
Proponuje Pola Elizejskiez noclegiem w jakims miejscu ( park czy cos)
Bonzo pisze:Proponuje Pola Elizejskiez noclegiem w jakims miejscu ( park czy cos)
ooo dobre miejsce ..tam maja duze w sensie dluugie lawki wiec bedzie wygodnie.pozatym niedaleko:) a rano cza bedzie sie zmyc bo policja przegoni lub nawet spisze
W sumie mogliby deportowac - powrot bylby gratis.....Michcio pisze:Bonzo pisze:Proponuje Pola Elizejskiez noclegiem w jakims miejscu ( park czy cos)
ooo dobre miejsce ..tam maja duze w sensie dluugie lawki wiec bedzie wygodnie.pozatym niedaleko:) a rano cza bedzie sie zmyc bo policja przegoni lub nawet spisze
kurcze gadacie jakbyście byli fanatycznie zapatrzeni w Bruce'a i nie umieli racjonalnie ocenić jego mozliwości, kawałki z ery Di'anno spokojnie pójdą bo nie były spiewane pierwotnie tak wysoko (tylko zadziornie
) ale takie rzeczy z Piece of Mind ciężko pójdą. takie jest moje zdanie
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
Mi się wydaje ze nie koniecznie. Na -Give Me Ed- Revelations wychodziło genialnie,a np. The Trooper jest grany od zawsze.maciekmetal pisze:kurcze gadacie jakbyście byli fanatycznie zapatrzeni w Bruce'a i nie umieli racjonalnie ocenić jego mozliwości, kawałki z ery Di'anno spokojnie pójdą bo nie były spiewane pierwotnie tak wysoko (tylko zadziornie) ale takie rzeczy z Piece of Mind ciężko pójdą. takie jest moje zdanie
no ale przeciez maja grać też inne kwałki z tej płytki od dawna nie grane. moze 'to tame a land' albo 'where eagles dare'? to ja ciemno widze 
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
Póki nie usłysze, to nie będę oceniał, a tym bardziej obawiał sie na zaś
Z PoM mogą jeszcze zagrać Die With Your Boots On. Też źle nie wychodziło.
-
Alexander_The_Great
- -#Prisoner

z POM to koniecznie "Where Eagles Dare". Przecież to utwór piękny ...