piosenki, do których nie możecie się przekonać
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: piosenki, do których nie możecie się przekonać
nie chce mi sie wymieniac wszystkich wiec powiem ogolnie. na kazdej plyycie z 3,4 piosenki sa dla mine zbyteczne
-
Deleted User 626
Dzięki :beerMandrake pisze:Wygląda na to że przeraziłeś się długością tego posta i nawet go nie przeczytałeśthe_trooper pisze:![]()
![]()
aż tyle utworów nie przemówiło do Ciebie
![]()
![]()
![]()
IMO
The Angel & The Gambler, Chains Of Misery, The Apparition, Innocent Exile, Twilight Zone :guns
Po prostu wolałem napisać płyta po płycie a przy okazji zamiast tylko wyłuszczać "knoty", wychwalić niektóre kawałki.
-
poison-girl
- -#Invader

:beerBlood Brother pisze:Nie przemawia do mnie tylko jeden kawałek. The Nomad, jak dla mnie to on nie pasuje do BNW ma taki klimat raczej Powerslave. Oczywistość to jest tylko moje zdanie. A no może jeszcze Running Free, jest dość ciekawy ale jakoś nie mam takiego hmm zapału aby sluchać tego kawałka.
wiesz co pierwszy raz zgadzam sie prawie z cala twoja wypowiedzia
mnie nie rusza jeszcze sanctuary
Sanctuary jest świetne (wiem na temat gustów sięnie dyskutujepoison-girl pisze: mnie nie rusza jeszcze sanctuary
ale to z RiR "left side...right side" i ogólnie tak od 2-giej minuty taki "wesoły" i skoczny riff... :solo
-
kszaku1991
- -#Wrathchild

Mi nie podchodzi całe Killers (oprócz Purgatory), całe No Prayer For The Dying, duża część Fear Of The Dark i całe Virtual XI. A co do pojedynczych no to jeszcze chyba Judgement Of Heaven i Look For The Truth.
MI nie podchodi połowa Somwhere in time, a Paschendale i the Nomad są genialne!
a ja jakos nie moge sie przekonac do heaven can wait.. niby fajny kawalek ale jakos nie moge..
Ej, jak źle napisałeś posta to daj "zmień" a nie pisz następnego...fv-Mortimer pisze:MI nie podchodi połowa Somwhere in time, a Paschendale i the Nomad są genialne!
Ostatnio zmieniony ndz lis 14, 2004 3:27 pm przez S1MON, łącznie zmieniany 1 raz.
One oba są identyczne :rocxS1MON pisze:Ej jak źle napisłeś posta to daj "zmień" a nie pisz następnego...fv-Mortimer pisze:MI nie podchodi połowa Somwhere in time, a Paschendale i the Nomad są genialne!
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:42 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
komp się zwiesił i się dwa rombły.S1MON pisze:Ej, jak źle napisałeś posta to daj "zmień" a nie pisz następnego...fv-Mortimer pisze:MI nie podchodi połowa Somwhere in time, a Paschendale i the Nomad są genialne!
a wracając do tematu, to poza tym co napisałem słaby jest jescze Losfer words
-
CzlowiekBezXywy
- -#Charlotte

No to po kolej:
-Iron Maiden
-Drifter
-doceniam utwór 22 Accacia Avenue, ale po prostu mnie nudzi...
-Losfer Words
-z albumu Fear of The Dark: The Apparition, Chains of Misery, Weekend Warrior
-Hooks in You
-Wildest Dremas
-Gates Of Tomorrow
-New Frontier
-Montsegur
-Iron Maiden
-Drifter
-doceniam utwór 22 Accacia Avenue, ale po prostu mnie nudzi...
-Losfer Words
-z albumu Fear of The Dark: The Apparition, Chains of Misery, Weekend Warrior
-Hooks in You
-Wildest Dremas
-Gates Of Tomorrow
-New Frontier
-Montsegur
-
El Dorado
mnie nie podchodzi tylko The Angel And The Gambler .. najwiekszy shit ironów~!!
Zdecydowanie Unbeliever ! Po prostu tragedia .Wstyd ,ze coś takeigo nagrali .Z innych albumów są kawałki którę lubię i uwielbiam. Pewnie są jeszcze jakieś jakich nie trawię ,ale teraz nie potrafię sobie przypomnieć .TYlko ten ubeliever siedzi ...
- †Powerslave&
- -#Charlotte

hmmm..... Gangland - ten kawalek klasyfikuje sie na virtual'a. The Apparition - tu sie zawiodlem bardzo mslalem ze steve okaze sie madrzejszy ale to moze wina janicka
Age of Innocence - oh fuck co za porazka
przeciez to na b strone singla sie nawet nie nadaje a wogole cale dod brzmi jak b z singa
narazie to tyle 
- Kibic_GKS-u
- -#Charlotte

Całe płyty Killers i Iron Maiden, na winampie pod hasłem IRON MAIDEN mam zapisane piosenki ze wszystkich studyjnych krązków oprócz własnie dwoch w/w. Nie wiem czemu
, jakos mi sie nie podobają.
GKS Wybrzeże Gdańsk is my only love forever !!
IRON MAIDEN is the best !!
Środek i końcówka Killersów, połowa X Factora, Virtuala i DoD'a.
Dokładnie!Bonzo pisze:no akurat brak kilmatu to ostatnia rzecz która bym sie osmielił zarzucic temu kawałkówki, klimat jest znakomity i w pełni wedłg mnie oddaje emocje jakie panowały w okopach wczase I wojny św.... zawsze mam ciary jak go słucham....
U mnie kandydaci do przepuszczenia "o 1 dalej" są następujący:
- Sanctuary
- Iron Maiden
- Innocent Exile (nawet już nie pamietam jak to leci
)
- Drifter
- Invaders
- Run To The Hills (bo już mnie nudzi)
- Gangland
- The Number Of The Beast (nigdy nie przepadałem za tym klasykiem klasyków jego miejsce w historii heavy metalu zajmować powinno HBTN)
- Two Minutes To Midnight (nie lubię zwrotek, lubię instrumentalny środek i koniec)
<teraz 2 płyty bez skazy - SIT i SSOAS>
- Mother Russia
- Fates Warning - hmmm, jednak nie, bo ma fajny motyw gitarowy
- From Here To Eternity
- Fear Is The Key
- The Apparition - ooooczywiście!
- Weekend Warrior - oooooczywiście!!!
- w kawałku Fear Of The Dark przewijam zazwyczaj trzecią zwrotkę i ostatni podwójny refren - bo już mi się nie chce tego słuchać po raz n-ty
- Look For The Truth
- co do Unbelievera - zwrotki tragiczne, ale refren super, dlatego słucham
- Fallen Angel
- Wildest Dreams
- Age Of Innocence z Brucem na wokalu (Nicko słucham z przyjemnością)
- Journeyman akustyczny
A na koniec - zgadnijmy co?
Tak, tak - The Angel And The Gambler - eeeeh, nawet tego tytułu nie chce mi się pisać, a co dopiero słuchać? Nawet w wersji teledyskowej (połowę krótszej) beznadziejny. Boy, it really sucks!
- Sanctuary
- Iron Maiden
- Innocent Exile (nawet już nie pamietam jak to leci
- Drifter
- Invaders
- Run To The Hills (bo już mnie nudzi)
- Gangland
- The Number Of The Beast (nigdy nie przepadałem za tym klasykiem klasyków jego miejsce w historii heavy metalu zajmować powinno HBTN)
- Two Minutes To Midnight (nie lubię zwrotek, lubię instrumentalny środek i koniec)
<teraz 2 płyty bez skazy - SIT i SSOAS>
- Mother Russia
- Fates Warning - hmmm, jednak nie, bo ma fajny motyw gitarowy
- From Here To Eternity
- Fear Is The Key
- The Apparition - ooooczywiście!
- Weekend Warrior - oooooczywiście!!!
- w kawałku Fear Of The Dark przewijam zazwyczaj trzecią zwrotkę i ostatni podwójny refren - bo już mi się nie chce tego słuchać po raz n-ty
- Look For The Truth
- co do Unbelievera - zwrotki tragiczne, ale refren super, dlatego słucham
- Fallen Angel
- Wildest Dreams
- Age Of Innocence z Brucem na wokalu (Nicko słucham z przyjemnością)
- Journeyman akustyczny
A na koniec - zgadnijmy co?
Tak, tak - The Angel And The Gambler - eeeeh, nawet tego tytułu nie chce mi się pisać, a co dopiero słuchać? Nawet w wersji teledyskowej (połowę krótszej) beznadziejny. Boy, it really sucks!
beaviso pisze: A na koniec - zgadnijmy co?
ten komentarz moowi sam za siebie... BRAWO !!!! potwierdzam w 100000% najwieksza kicha ironoow!!!!!!!