Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Mam rozumieć, że fani Killers i Number of the Beast codziennie walą 0,7 do obiadu albo wręcz jabola czy tam dwa czteropaki Tatry. Natomiast fani Somewhere in Time i Seventh Sona to wykształceni i zamożni właściciele mieszkań z ogródkiem za miastem?
Bruce Dickinson-Kmicic bo tak jak on zdradził Polskę to Bruce Iron Maiden w 1993 r. ale w porę się opamiętał!
Gdybym kochał w jednej setnej jakąś dziewczynę tak jak kocham pojedynek gitarowy Adriana i Dave'a w Infinite Dreams to była by traktowana tak ,że Julia przy niej była traktowana przez Romea jak głupia dziwka
Dla mnie do ćwierćfinałów było naprawde ciekawie. Rezultatu żadnego z pojedynków nie dało się przewidzieć.od siebie dodam, że ostatni utwór z mich cichych faworytów odpadł bodajże w 1/8 finału
zaskakujące dla mnie, że w 1/16 odpadł ostatni przedstawiciel SiT
ale mam inne spostrzeżenie... frekwencja głosujących wynosiła mniej więcej 10 osób na rundę, więc każdy miał dosyć duży udział w końcowym rezultacie, a jakoś większość jest niezadowolona z ostatecznych wyników
Ze względów zdrowotnych niestety musiałem zrezygnować, ale teraz sobie oglądam. Wyniki fajne. DoM na 3 miejscu to ogromne zaskoczenie jak dla mnie. Myslalem, ze Rime wygra albo Hallowed, W przyszłym roku ruszymy z wielkim Survem. Geri92 - nie chciałbyś zrobić czegoś podobnego z Dream Theater tak jak tutaj? jak coś to mogę pomóc. Daj linka z cala drabinka z tego roku z wynikami, bo nie mogę znaleźć.Dziękuję wszystkim za zabawę!
Czas na podsumowanie.
W tym roku wylosowały się mniej zbalansowane grupy. Mieliśmy kilka grup śmierci jak i kilka grup ze słabszymi numerami. W rezultacie drabinka pucharowa była wg mnie ciekawsza niż przed rokiem.
Childchood Ends to chyba największe zaskoczenie, bo dotarł do 1/8 po drodze eliminująd Lord Of Light i 2 Minutes.
Dream of Mirrors - prawdziwy czarnny koń jak dla mnie. Zdobył 3 miejsce, po drodze pokonując chociażby Paschendale, Powerslave, The Clansman czy The Legacy.
Dance Of Death - pokonał Ghost of the navigator, Revelations, Sign Of the cross i Where eagles dare. Tego się bym nie spodziewał.
Finał to dla mnie 2 przehajpowane utwory Maiden. Rime prawie odpadł z Aces High (była dogrywka).
Seventh Son obronił tytuł (dość przewidywalnie), ale miał łatwą drogę do finału.
To tyle. Jestem ciekaw Waszych opinii![]()
Faken, zapomniałem o tymTo co w przyszłym roku najnowsza edycja?![]()
U mnie też ostatnio praktycznie kompletna abstynencja od Ironów, teraz sobie playliste puściłem ale ostatnio odkryłem Batuszke (obie, nie ma tej właściwej) i Burzum wiec odkrywam te zespołyDaj trochę odsapnąć od Ironów w nowym roku![]()
Gdyby nie ten haniebny czyn (notabane i tak bez tej kradzieży batuszka by nie wróciła) nie mielibyśmy 3 następnych albumów, cała sytuacja na plus bo chociaż coś się dzieje, a dopóki postępowanie trwa można cieszyć się oboma zespołami.Czyli można zakosić koledze zespół i jest to ok?![]()
To co w przyszłym roku najnowsza edycja?![]()
Popieram! Chętnie bym głosował tym razem jako uczestnikMoże FNM poprowadzi, trza go zapytać.
Popieram! Chętnie bym głosował tym razem jako uczestnikMoże FNM poprowadzi, trza go zapytać.![]()
Chociaż i tak wygra Seventh Son xd
mic, FNM tu chyba nie zagląda, wyslij miu moze pm. Wysłałbym, ale nie moge usuwac wiadomosci, a nie chce juz zapychac skrzynki, a nie moge usuwac cos u siebie,Popieram! Chętnie bym głosował tym razem jako uczestnikMoże FNM poprowadzi, trza go zapytać.![]()
Faith No More jak się zapatrujesz na prowadzenie survivora ?
Ps z tym Seventh Sonem to nie byłbym taki pewny![]()
mic, FNM tu chyba nie zagląda, wyslij miu moze pm. Wysłałbym, ale nie moge usuwac wiadomosci, a nie chce juz zapychac skrzynki, a nie moge usuwac cos u siebie,
Popieram! Chętnie bym głosował tym razem jako uczestnik![]()
Faith No More jak się zapatrujesz na prowadzenie survivora ?
Ps z tym Seventh Sonem to nie byłbym taki pewny![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość