Kto ma już bilet?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kto ma już bilet?
Nie to co bilet odysseya na Judas Priest
Ale na metallicę mi sie bardzo podobał.
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Noooo ... na koncert w Spodku to Oddysey tak się wyśilił z biletami że... te bilety to była kupa
-
janiedembica
- -#Prisoner

bilety na judas priest sa drukowane i dlatego nie sa zbyt slicze!! ale to wedlug mnie jest dobre rozwiazanie !! bo nie sa bilety dzielone po sklepach !! tylk tam gdzie trzeba tyle biletow na taki sekotor mozna wydrukowac!!! jak by tak bylo na iron to juz bym mial bilet !! a tak ! w sklepie mi mowia ze maja informacje ze bilety zostaly do nich wyslane , ale jeszce nie doszly !!! wiec czekam..
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tego co wiem to bilety na Priest nie są drukowane w sklepach.janiedembica pisze:bilety na judas priest sa drukowane i dlatego nie sa zbyt slicze!! ale to wedlug mnie jest dobre rozwiazanie !! bo nie sa bilety dzielone po sklepach !! tylk tam gdzie trzeba tyle biletow na taki sekotor mozna wydrukowac!!! jak by tak bylo na iron to juz bym mial bilet !! a tak ! w sklepie mi mowia ze maja informacje ze bilety zostaly do nich wyslane , ale jeszce nie doszly !!! wiec czekam..
Ja też już mam bilet . Numer 0000308.
Dzisiaj kupiłem w EMPIKU, Wcześniej pytałem w Metalshopie , nie mieli jeszcze. Oczywiście na płyte kupiłem:). Ale bedzie jazda 29 maja
Pozdrawiam :rocx :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo
Dzisiaj kupiłem w EMPIKU, Wcześniej pytałem w Metalshopie , nie mieli jeszcze. Oczywiście na płyte kupiłem:). Ale bedzie jazda 29 maja
Pozdrawiam :rocx :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo
Ostatnio zmieniony śr gru 22, 2004 6:40 pm przez pippen, łącznie zmieniany 1 raz.
pippen
-
Lord_Verminard
- -#Charlotte

Mylisz się Misiu. Do mnie Mikołaj przyszedł wcześniejClansman_ pisze:Biletu jeszcze chyba nikt niema![]()
![]()

(ktos prosił o skan?
Kupiłem dziś w warszawskim Trafficu. Byłem pierwszy. Miła pani własnie kończyła je liczyć. Ale maja tylko na płyte
A prawdziwy Mikołaj przyniesie bilet na Judas Priest. :rocx
Ostatnio zmieniony śr gru 22, 2004 6:10 pm przez Lord_Verminard, łącznie zmieniany 1 raz.
post Clansmana został wysłany 2 dni temu, a 20 grudnia też nie miałeś biletuLord_Verminard pisze:Mylisz się Misiu. Do mnie Mikołaj przyszedł wcześniejClansman_ pisze:Biletu jeszcze chyba nikt niema![]()
![]()
![]()
Wciaż czekam na swój prosto od Mystic. Doszedł już komuś billet zmawiany z Internetu?
-
Lord_Verminard
- -#Charlotte

Oj Misiu, wiem. Tak tylko wykorzystałem jego posta dla uzyskania efektuMandrake pisze:post Clansmana został wysłany 2 dni temu, a 20 grudnia też nie miałeś biletuLord_Verminard pisze:Mylisz się Misiu. Do mnie Mikołaj przyszedł wcześniejClansman_ pisze:Biletu jeszcze chyba nikt niema![]()
![]()
![]()
![]()
Jak dzwoniłem to powiedzieli, że będą wysyłać dopiero w środę...Mandrake pisze:Doszedł już komuś billet zmawiany z Internetu?
dokladnie tak, dostalem maila, ze dopiero w srode wysla, ale uprzedzili mnie grzecznie, iz moze pojawic sie drobne opoznienieMajek pisze:Jak dzwoniłem to powiedzieli, że będą wysyłać dopiero w środę...Mandrake pisze:Doszedł już komuś billet zmawiany z Internetu?
-
Lord_Verminard
- -#Charlotte

I znakiem wodnym w kształcie pentagramuwhite pisze:mam nadzieje, ze bede mial bilet z numerem 666
Niestety ale tym razym mylisz się Wicker bilety są drukowane w sklepach ,a przynajmniej tak było w moim przypadku.WICKER MAN pisze:Z tego co wiem to bilety na Priest nie są drukowane w sklepach.janiedembica pisze:bilety na judas priest sa drukowane i dlatego nie sa zbyt slicze!! ale to wedlug mnie jest dobre rozwiazanie !! bo nie sa bilety dzielone po sklepach !! tylk tam gdzie trzeba tyle biletow na taki sekotor mozna wydrukowac!!! jak by tak bylo na iron to juz bym mial bilet !! a tak ! w sklepie mi mowia ze maja informacje ze bilety zostaly do nich wyslane , ale jeszce nie doszly !!! wiec czekam..Wydrukowano wszystkie na raz i rozesłano po całej Polsce.
Up The irons
-
janiedembica
- -#Prisoner

Moj bilet tez byl drukowany na miejscu!!Diabeł pisze:Niestety ale tym razym mylisz się Wicker bilety są drukowane w sklepach ,a przynajmniej tak było w moim przypadku.WICKER MAN pisze:Z tego co wiem to bilety na Priest nie są drukowane w sklepach.janiedembica pisze:bilety na judas priest sa drukowane i dlatego nie sa zbyt slicze!! ale to wedlug mnie jest dobre rozwiazanie !! bo nie sa bilety dzielone po sklepach !! tylk tam gdzie trzeba tyle biletow na taki sekotor mozna wydrukowac!!! jak by tak bylo na iron to juz bym mial bilet !! a tak ! w sklepie mi mowia ze maja informacje ze bilety zostaly do nich wyslane , ale jeszce nie doszly !!! wiec czekam..Wydrukowano wszystkie na raz i rozesłano po całej Polsce.
-
El Dorado
OSZUKALI CIE!!janiedembica pisze:Moj bilet tez byl drukowany na miejscu!!Diabeł pisze:Niestety ale tym razym mylisz się Wicker bilety są drukowane w sklepach ,a przynajmniej tak było w moim przypadku.WICKER MAN pisze: Z tego co wiem to bilety na Priest nie są drukowane w sklepach.Wydrukowano wszystkie na raz i rozesłano po całej Polsce.
-
janiedembica
- -#Prisoner

niesadze:) wszystkie znaki zabezpieczajace są
pozatym na tym polega Ticket PRO ze sie bilet drukuje
pozatym co za roznica czy jest wydrukowany przy odbiorz czy wczesniej
i tak i tak jest drukowany:D
kupilem bilet 22 grudbia. moj nr to 0002398 
mam foto ale aparat oddalem bo to nie moj byl. jak bede mial to wysle foto
mam foto ale aparat oddalem bo to nie moj byl. jak bede mial to wysle foto
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Każdy się czasem myli.Diabeł pisze:Niestety ale tym razym mylisz się Wicker bilety są drukowane w sklepach ,a przynajmniej tak było w moim przypadku.
Jak kupowałem w Odyssey to mieli tylko gotowe.
-
janiedembica
- -#Prisoner

poniewaz czesc biletow zostala wydrukowana i wyslana !! sklepy takie byly oznaczone jako "nie online" 
a ja dzisiaj swój nabyłem na marszałkowskiej w empiku
jush mam z głowy
teraz tylko skombinowac dojazd i czekać ... :rocx a ja mam 0002015 - czy to oznacza że jestem 2015 osoba w kraju która ma bilet ?

To tylko Twój numer...a new number 0002015 ...and who is number 0002015 ??? You aren`t free man now