Flagi
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Flagi
No chyba...Man_Of_The_Edge pisze:to jakiś wyjątkowy debil i matoł musiał coś takiego zrobi ć (K.)
Flaga była podpisana przez cały zespół więc stanowiła też jakąś wartość. Ale kradzież takiej relikwii naprawdę woła o pomstę do nieba.
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

Sankturaium Wrocław
No więc weźmiemy ze soba tą flagę co już była w Ludowej
Rozmiar 2m na 3m z napisami :
IRON MAIDEN
SANKTUARIUM
POLISH FANS
pasi
??????
jak nie to na drzewo
P
dozobaczenia na chorzowskim
)
IRON MAIDEN
SANKTUARIUM
POLISH FANS
pasi
jak nie to na drzewo
dozobaczenia na chorzowskim
Re: Sankturaium Wrocław
masz gdzies jej zdjecie ?? bo nie jestem pewien czy to ta co mi sie nasuwa na mysl czy nieWujek_Wojtek pisze:No więc weźmiemy ze soba tą flagę co już była w Ludowej
IRON MAIDEN
SANKTUARIUM
POLISH FANS
pasi??????
jak nie to na drzewoP
dozobaczenia na chorzowskim)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Akurat nam nie chodziło o wielką, robioną ręcznie flagę, tylko o mniejszą (chociaż też sporą, ale taką, żeby spokojnie można było ją rozwiesić np. na barierkach) flagę wykonaną profesjonalnie na zamówienie. Niedługo wrócimy do tego tematu!tobink pisze:to zrobmy wszyscy wielka flage..... ktos bedzie szył a reszta przysle materiału!!
- Metalophil
- -#Moonchild

ja tym razem juz na pewno robie wlasna, klasyczna flage - polska z napisem Iron Maiden(oczywiscie metal lordem) i nazwa mojego miasta
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Masz rację - im więcej flag tym lepiej. Ale chcemy mieć jedną profesjonalną oficjalną flagę Fan Klubową - taki nasz sztandar.Andzia pisze:Ja też zrobie własną flage. Takie sa fajniejsze. Napisy będa z materiału, wiec bedzie jak profesjonalna>>
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

Sim0n pisze:masz gdzies jej zdjecie ?? bo nie jestem pewien czy to ta co mi sie nasuwa na mysl czy nieWujek_Wojtek pisze:No więc weźmiemy ze soba tą flagę co już była w Ludowej
IRON MAIDEN
SANKTUARIUM
POLISH FANS
pasi??????
jak nie to na drzewoP
Mam kilkanaście zdjęć tylko nie mam jak ich tu wrzucić bo się na tym nie znam
pozdrawiam i dozobaczyska w Chorzowie
a to wiem ktora.. to chyba ta co robilem jej zdjecie ktore nie wyszlo :/ a galy mi wyszly bo fajna dziewucha tam stalaWujek_Wojtek pisze:Sim0n pisze:masz gdzies jej zdjecie ?? bo nie jestem pewien czy to ta co mi sie nasuwa na mysl czy nieWujek_Wojtek pisze:No więc weźmiemy ze soba tą flagę co już była w Ludowej
IRON MAIDEN
SANKTUARIUM
POLISH FANS
pasi??????
jak nie to na drzewoP
Mam kilkanaście zdjęć tylko nie mam jak ich tu wrzucić bo się na tym nie znamhehehe ale to ta wielka biało czarna która była po waszej prawej stronie na tym samym sektorze na mysticu
pamietam jak ci na jej widok gałki wylazły i oddałeś coś w rodzaju pokłonu
hehe
pozdrawiam i dozobaczyska w Chorzowie
ten "poklon" to respekt w Twoja strone bo wiem ile pracy kosztuje zrobienie takiej flagi.. wiem bo sam robilem.. o ile napis to pikus to namalowanie edka zajelo mi strasznie duzo czasu..
racja Simon taka flaga to kupa roboty. Kumple z ASP którzy malowali mojego eddiego z RH nieźle się napracowali. Na chorzów z Wujkiem Wojtkiem jak już wspomniał bierzemy ta dużą Sanktuarium która bedzie w miare dobra na sektory no i tą drugą"artystyczną" coby się pokazać 
jak ktoś chce foty tych flag to na priva bo mam je na kompie
jak ktoś chce foty tych flag to na priva bo mam je na kompie
"I love the smell of napalm in the morning....
It's smell's like victory"