Wnoszenie aparatów fotograficznych
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wnoszenie aparatów fotograficznych
heh.......chyba wezme kostke i schowam go np do paczki z chipsami. Chyba nie beda zagladac do chipsów 
a ochrona czyta i notuje sposoby na wniesienie aparatu 
po tym kursie już tak łatwo się nie wniesie sprzętu

po tym kursie już tak łatwo się nie wniesie sprzętu
Mi w Czechach na Maiden aparat ochrona zabrala- a ze niekumata byla po angielsku to nawet nie dalo sie dogadac.
W przyszlym roku zamierzam probowac jeszcze raz, chyba jednak najlepiej gdzies go miedzy kanapki schowac. Wszystko jednak zalezy od tego na jakiego czlowieka trafisz. Natomiast chyba najlatwiej jest go wniesc pod koniec kiedy zazwyczaj jest juz opoznienie i ochrona nie przeszukuje tak dokladnie jak z poczatku. Pamietam ze na Mystic wszedlem dosc pozno- gdy Kat gral humn narodowy- i nawet mnie nie macali.
A co ochrona robi jesli ma sie aparat cyfrowy? Karty pamieci chyba nie zabierze? Baterie? Jesli tak to paczke paluszkow mozna bez problemu przemycic i potem zaladowac do aparatu.
W przyszlym roku zamierzam probowac jeszcze raz, chyba jednak najlepiej gdzies go miedzy kanapki schowac. Wszystko jednak zalezy od tego na jakiego czlowieka trafisz. Natomiast chyba najlatwiej jest go wniesc pod koniec kiedy zazwyczaj jest juz opoznienie i ochrona nie przeszukuje tak dokladnie jak z poczatku. Pamietam ze na Mystic wszedlem dosc pozno- gdy Kat gral humn narodowy- i nawet mnie nie macali.
A co ochrona robi jesli ma sie aparat cyfrowy? Karty pamieci chyba nie zabierze? Baterie? Jesli tak to paczke paluszkow mozna bez problemu przemycic i potem zaladowac do aparatu.
Macie racje w duużej mierze zależy to od Ochrony, ale też od zespołu jak byłem 2 razy na Maiden w 2003 to jak sie robiło zdjęcia przy barierkach ochrona nic nie mówiła. Natomiast na Metallice w Chorzowie koles z ochrony chciał skoczyć w tłum za kolesiem, który zrobił zdjęcie telefonem (widocznie Metallica nie życzyła sobie zdjęć). Bądxmy dobrej myśli

UpTheIrons
-
El Dorado
no mnie na mysticu nic...Stranger pisze:Mi w Czechach na Maiden aparat ochrona zabrala- a ze niekumata byla po angielsku to nawet nie dalo sie dogadac.
Świetnie....oby na Ironach tak nie było......Miejmy nadzieje że ochroniarze nie będa zdolni do takich poświęceńEol_Eddie pisze: Natomiast na Metallice w Chorzowie koles z ochrony chciał skoczyć w tłum za kolesiem, który zrobił zdjęcie telefonem (widocznie Metallica nie życzyła sobie zdjęć). Bądxmy dobrej myśli![]()
Raczej jakis desperat to byl ktory za bardzo przejal sie swoja rola. Przypomnialo mi sie jak na torwarze 2000 w momencie gdy jedna z wielu osob przeskoczyla do snake pitu, ochroniarz nie wytrzymal i rzucil sie za nia w pogon miedzy tlum.
Właśnie na Metallice gosciu podczas Slipknota robił foto to dwóch ochroniarzy weszło do nas i wytargali gościa, powaga 
-
_Sand_man_
- -#Invader

Pamiętam jak za plecami moimi ktoś zrobił zdjęcie i przez barierki przeszło 2 może 3 i zwineli goście przechodzili przez barierki dikładnie w miejscu gdzie stałem :guns
sorry za off-topa ale czy nie bedzie problemu z wniesieniem na koncert plecaka z jedzeniem i piciem (oprocz alkoholu oczywiscie) bo nigdy profilaktycznie nie bralem ze soba nic 
jedzenie tak, napoje nie.
Z napojów to bezproblemowo mozna wnieśc soki w kartonach, przynajmniej na Metallice nierobili z tym problemów.
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

No nie wiem na koncercie w Spodku zabierali wody. Miałem dwie 1,5l i zabrali
A późniejw środku było tak gorąco i duszno że się bardzo chciało pić i sprzedawali jakiś shit po astronomicznych kwotach...
-
_Sand_man_
- -#Invader

ta słynna Coca cola 0,3 za 5 PLNIron Sajmon pisze:No nie wiem na koncercie w Spodku zabierali wody. Miałem dwie 1,5l i zabraliA późniejw środku było tak gorąco i duszno że się bardzo chciało pić i sprzedawali jakiś shit po astronomicznych kwotach...
co za chamstwo........Iron Sajmon pisze:No nie wiem na koncercie w Spodku zabierali wody. Miałem dwie 1,5l i zabraliA późniejw środku było tak gorąco i duszno że się bardzo chciało pić i sprzedawali jakiś shit po astronomicznych kwotach...
- likipiki
- -#Lord of the flies

To nie chamstwo, tylko jak najbardziej logiczne i zrozumiałe działanie marketingowe 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
to nie jest działanie marketingowe tylko rozbój w biały dzień, żerowanie na ludzkiej niedoli i bezpardonowe wykorzystywanie sytuacji w jakiej znalazło sie kilka(naście) tysięcy ludzi
Do tej coli pewnie dolali połowe wody, żeby taniej wyszło...
Do tej coli pewnie dolali połowe wody, żeby taniej wyszło...
-
_Sand_man_
- -#Invader

No prosze ekonomista się znalazłświnka666 pisze:To nie chamstwo, tylko jak najbardziej logiczne i zrozumiałe działanie marketingowe
- likipiki
- -#Lord of the flies

Picie na koncertach to jest towar luskusowy
możesz siedzieć o suchym pysku 
jak dla mnie 0,3 Coli za 5 zł to też jest spor.. o dużo za dużo... ale jest to dlamnie też całkowicie zrozumiałą polityka marketingowa organizatora
jak dla mnie 0,3 Coli za 5 zł to też jest spor.. o dużo za dużo... ale jest to dlamnie też całkowicie zrozumiałą polityka marketingowa organizatora
And it's a dirty job but someone's gotta do it...