Wnoszenie aparatów fotograficznych

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Sz_elka
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: Wnoszenie aparatów fotograficznych

Post autor: Sz_elka »

heh.......chyba wezme kostke i schowam go np do paczki z chipsami. Chyba nie beda zagladac do chipsów :lol:
Nitek
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Nitek »

a ochrona czyta i notuje sposoby na wniesienie aparatu :D
po tym kursie już tak łatwo się nie wniesie sprzętu :) :)
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Mi w Czechach na Maiden aparat ochrona zabrala- a ze niekumata byla po angielsku to nawet nie dalo sie dogadac.

W przyszlym roku zamierzam probowac jeszcze raz, chyba jednak najlepiej gdzies go miedzy kanapki schowac. Wszystko jednak zalezy od tego na jakiego czlowieka trafisz. Natomiast chyba najlatwiej jest go wniesc pod koniec kiedy zazwyczaj jest juz opoznienie i ochrona nie przeszukuje tak dokladnie jak z poczatku. Pamietam ze na Mystic wszedlem dosc pozno- gdy Kat gral humn narodowy- i nawet mnie nie macali.

A co ochrona robi jesli ma sie aparat cyfrowy? Karty pamieci chyba nie zabierze? Baterie? Jesli tak to paczke paluszkow mozna bez problemu przemycic i potem zaladowac do aparatu.
Awatar użytkownika
Eol_Eddie
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Eol_Eddie »

Macie racje w duużej mierze zależy to od Ochrony, ale też od zespołu jak byłem 2 razy na Maiden w 2003 to jak sie robiło zdjęcia przy barierkach ochrona nic nie mówiła. Natomiast na Metallice w Chorzowie koles z ochrony chciał skoczyć w tłum za kolesiem, który zrobił zdjęcie telefonem (widocznie Metallica nie życzyła sobie zdjęć). Bądxmy dobrej myśli :lol: :lol:
UpTheIrons
El Dorado

Post autor: El Dorado »

Stranger pisze:Mi w Czechach na Maiden aparat ochrona zabrala- a ze niekumata byla po angielsku to nawet nie dalo sie dogadac.

W przyszlym roku zamierzam probowac jeszcze raz, chyba jednak najlepiej gdzies go miedzy kanapki schowac. Wszystko jednak zalezy od tego na jakiego czlowieka trafisz. Natomiast chyba najlatwiej jest go wniesc pod koniec kiedy zazwyczaj jest juz opoznienie i ochrona nie przeszukuje tak dokladnie jak z poczatku. Pamietam ze na Mystic wszedlem dosc pozno- gdy Kat gral humn narodowy- i nawet mnie nie macali.

A co ochrona robi jesli ma sie aparat cyfrowy? Karty pamieci chyba nie zabierze? Baterie? Jesli tak to paczke paluszkow mozna bez problemu przemycic i potem zaladowac do aparatu.
no mnie na mysticu nic... :D moze dlatego ze poprostu w koszulce przyszedlem :D a troche zimno było wtedy :D
Awatar użytkownika
Sz_elka
-#Charlotte
-#Charlotte

Eol_Eddie pisze: Natomiast na Metallice w Chorzowie koles z ochrony chciał skoczyć w tłum za kolesiem, który zrobił zdjęcie telefonem (widocznie Metallica nie życzyła sobie zdjęć). Bądxmy dobrej myśli :lol: :lol:
Świetnie....oby na Ironach tak nie było......Miejmy nadzieje że ochroniarze nie będa zdolni do takich poświęceń :lol:
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Raczej jakis desperat to byl ktory za bardzo przejal sie swoja rola. Przypomnialo mi sie jak na torwarze 2000 w momencie gdy jedna z wielu osob przeskoczyla do snake pitu, ochroniarz nie wytrzymal i rzucil sie za nia w pogon miedzy tlum.
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

Właśnie na Metallice gosciu podczas Slipknota robił foto to dwóch ochroniarzy weszło do nas i wytargali gościa, powaga :?
_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Post autor: _Sand_man_ »

Pamiętam jak za plecami moimi ktoś zrobił zdjęcie i przez barierki przeszło 2 może 3 i zwineli goście przechodzili przez barierki dikładnie w miejscu gdzie stałem :guns
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

^^ trzeba uciekac :lol:
Jazz is not dead, it just smells funny.
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Dziku »

sorry za off-topa ale czy nie bedzie problemu z wniesieniem na koncert plecaka z jedzeniem i piciem (oprocz alkoholu oczywiscie) bo nigdy profilaktycznie nie bralem ze soba nic :D
Cymor
Stara gwardia
Stara gwardia

Post autor: Cymor »

jedzenie tak, napoje nie.
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Pink »

Z napojów to bezproblemowo mozna wnieśc soki w kartonach, przynajmniej na Metallice nierobili z tym problemów.
Awatar użytkownika
Iron Sajmon
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Iron Sajmon »

No nie wiem na koncercie w Spodku zabierali wody. Miałem dwie 1,5l i zabrali :? A późniejw środku było tak gorąco i duszno że się bardzo chciało pić i sprzedawali jakiś shit po astronomicznych kwotach...
_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Iron Sajmon pisze:No nie wiem na koncercie w Spodku zabierali wody. Miałem dwie 1,5l i zabrali :? A późniejw środku było tak gorąco i duszno że się bardzo chciało pić i sprzedawali jakiś shit po astronomicznych kwotach...
ta słynna Coca cola 0,3 za 5 PLN :D :D
Awatar użytkownika
Sz_elka
-#Charlotte
-#Charlotte

Iron Sajmon pisze:No nie wiem na koncercie w Spodku zabierali wody. Miałem dwie 1,5l i zabrali :? A późniejw środku było tak gorąco i duszno że się bardzo chciało pić i sprzedawali jakiś shit po astronomicznych kwotach...
co za chamstwo........ :?
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

To nie chamstwo, tylko jak najbardziej logiczne i zrozumiałe działanie marketingowe :roll:
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Awatar użytkownika
sobota
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: sobota »

to nie jest działanie marketingowe tylko rozbój w biały dzień, żerowanie na ludzkiej niedoli i bezpardonowe wykorzystywanie sytuacji w jakiej znalazło sie kilka(naście) tysięcy ludzi :wink:

Do tej coli pewnie dolali połowe wody, żeby taniej wyszło... :roll:
_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

świnka666 pisze:To nie chamstwo, tylko jak najbardziej logiczne i zrozumiałe działanie marketingowe :roll:
No prosze ekonomista się znalazł :D Wiesz dla mnie to jest chamstwo bo żeby byc na jakimś porządnym koncercie typu Iron Maiden czy Metallica musze przejechać całą polskę, nie mam żadnych ulg bo u mnie nauka poszła w las :rocx i nie mam legitki więc bilet + przejazd+ kasa na jakieś tam wydatki to dla mnie jest sporo i dla znacznej wiekszości osób gdyż nie wszyscy są z Katowic czy Chorzowa. I jak widze że za 0,3 coli musze dać 5 PLN to mnie coś strzela :guns
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

Picie na koncertach to jest towar luskusowy :P możesz siedzieć o suchym pysku :P

jak dla mnie 0,3 Coli za 5 zł to też jest spor.. o dużo za dużo... ale jest to dlamnie też całkowicie zrozumiałą polityka marketingowa organizatora :P
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
ODPOWIEDZ